Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657349
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<19 Νοέμβριος 200420 Νοέμβριος 200421 Νοέμβριος 2004>>

Θέμα: MICHAEL SCHENKER GROUP
Ωρα Εναρξης: 09:30 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: plus opening act: Angelo’s Perlepes Mystery
Τιμή Εισιτηρίου: 27 ευρώ
Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.
Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη
Διοργάνωση συναυλίας: Encore Greek Productions
 

Θέμα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Cafe Αλάβαστρον
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 21.30: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ. 23.00: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Συμμετέχει η Σαβίνα Γιαννάτου και η Κύπρια Χριστίνα Πιερή.

Ο Γιώργος Μαγκλάρας παρουσιάζει αποσπάσματα από τις δισκογραφικές του δουλειές «Trough Memories», «Ammos» και «Πνοές». Αμέσως μετά την σκυτάλη θα πάει ο Ανδρέας Γεωργίου για να παρουσιάσει τις δύο δισκογραφικές του δουλειές καθώς και νέες μουσικές που θα γίνουν δίσκος το 2005. Μαζί του η Σαββίνα Γιαννάτου και η κύπρια Χριστίνα Πιερή σε συγκινητικά κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Γιώργος Μαγκλάρας γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1953, από μουσική οικογένεια (ο πατέρας του ήταν και αυτός βιολιστής). Φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών. Συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και έπαιξε πλάι στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, συμμετέχοντας είτε στη δισκογραφία τους είτε στις συναυλίες τους. Το 1994 αντιπροσώπευσε την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Jazz που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 1995 πήρε μέρος στο Α΄ Διαβαλκανικό Φεστιβάλ που έγινε στη Θεσσαλονίκη παίζοντας με το σαξοφωνίστα Nicolas Simion, τον πιανίστα Milos Petrovic, το ντράμερ και κρουστό Okay Temiz, τον κλαρινετίστα Φλώρο Φλωρίδη, κ.α. Κατά την περίοδο 1994 - 1996 συμμετείχε στα εκπαιδευτικά προγράμματα που έγιναν υπό την αιγίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, συνθέτης και κιθαρίστας, γεννήθηκε ατη Φαμαγκούστα της Κύπρου. 'Aρχισε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία δέκα χρονών, σπουδάζοντας κλασική κιθάρα και συνέχισε σπουδάζοντας κλασσικό πιάνο, κλασική και σύγχρονη αρμονία, φούγκα και σύνθεση με το συνθέτη Δημήτρη Δραγκατάκη. Ακόμη πήρε μαθήματα βυζαντινής μουσικής στο Εθνικό μουσικό σχολείο του Σίμωνα Καρρά με δάσκαλο το Γιώργο Ρεμούνδο. Η μουσική του έρευνα επεκτείνεται σε διαφορετικά εθνομουσικολογικά ιδιώματα, όπως των αφρικανικών και των κλασσικών ινδικών περιοχών, αλλά και σε διάφορα παραδοσιακά όργανα όπως το sitar, το shahnay, η tambura, το αφρικανικό sanza, η κρητική μαντουρα, το πικιαυλι της Κύπρου και τα μικρά κρουστά. Το ενδιαφέρον του Γεωργίου στην πολυρυθμική προσέγγιση της κιθάρας, τον οδηγεί στο σχεδιασμό πρωτότυπων μοντέλων πολύχορδων ακουστικών κιθάρων με 13, 14, 15 και 16 χορδές, σχεδιασμό που υλοποιεί ο Λεωνίδας Βραχάτης. Επιπλέον, η μελέτη του πάνω στις μη συγκερασμένες κλίμακες, τον οδηγεί στο σχεδιασμό μιας ηλεκτρικής κιθάρας, που υπό την επίδραση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μπορεί να παράγει αιθέρια ποιότητα ήχου.Ο Γεωργίου έχει συνθέσει μουσική για το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, για θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει συμμετάσχει σε συναυλίες σε όλο τον κόσμο και ήταν μέλος σε τζαζ και έθνικ γκρουπ όπως οι "Sansa Quartet", "East-West Wind", "Szabo Sandor Duo" , "Hermae", "Embryo", "Aeora ", "Trio Kutsukuta" και "Trias". Μεταξύ των πιο πρόσφατων συνεργατών του υπήρξαν κάποιοι από τους δημιουργικότερους παγκοσμίως μουσικούς όπως ο μπασίστας Eberhard Weber, ο περκασιονίστας Airto Moreira, ο κρουστός Reto Weber, ο πιανίστας Rainer Bruninghaus και η Σαβίνα Γιαννάτου. Ο Γεωργίου διδάσκει τζαζ αυτοσχεδιασμό και αρμονία στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας από το 1989.

Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ 210.7560102 

Θέμα: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Οξυγόνο, Βούρβαχη & Κορυζή 4, Ν. Κόσμος
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Από Τετάρτη έως Σάββατο Ώρα έναρξης: 10.30 Τετάρτη και Πέμπτη σπουδαστικό εισιτήριο με ποτό στο μπαρ 10€

Οξυγόνο Live Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος (στην αρχή της Συγγρού-αριστερά) Τηλ: 210/9240740  

Θέμα: Φοίβος Δεληβοριάς & Ζακ Στεφάνου
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μετρό
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: «ΦανΖίν»

Δύο νέοι τραγουδοποιοί (ή για να ακριβολογούμε ο ένας νέος και ο άλλος νεοσσός) ενώνουν τραγούδια, δισκοθήκες και δωμάτια σε μια κοινή παράσταση στο Θέατρο τραγουδιών «ΜΕΤΡΟ» από Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2004.

Κύριος λόγος γι’ αυτήν την συγκατοίκηση ένα κρυφό τους χαρακτηριστικό Θα μπορούσαν και οι δύο να είναι καρτούν!

Επιστρατεύοντας, λοιπόν, 6 νέους ταλαντούχους δημιουργούς κόμικς, 7 χάρτινους μουσικούς, 2 σκιτσαρισμένες τραγουδίστριες και μία πολύπαθη σκηνογράφο μεταπηδούν στο χώρο των δύο διαστάσεων και…

-συνομιλούν με συννεφάκια
-χρησιμοποιούν με άνεση τη μητρική τους γλώσσα («μούμπλε-μούμπλε», «σλουρπ», «κλαψ», «λυγμ» κλπ.)
-κακοφωνίζουν ατιμώρητοι τραγούδια τους, και με περισσές τύψεις άλλα, αγαπημένων τους δημιουργών

δημιουργούν με λίγα λόγια μια παράσταση-ερασιτεχνικό περιοδικάκι, ένα φανζίν γεμάτο μουσικά καρέ για να κυκλοφορήσει ελεύθερα στους φίλους.

Συμμετέχουν:
Οι νέες τραγουδίστριες: Έλενα Λύτρα-Λουΐζα Σοφιανοπούλου

Μουσικοί:
Γιώργος Κατσάνος – Πλήκτρα
Σπύρος Μοσχούτης – Τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου – Κιθάρα
Δημήτρης Κόλλιας – Πνευστά
Φίλιππος Σκλαβενίτης – Κιθάρα
Χρήστος Αλεξάκης – Τρομπόνι
Τάκης Φοίτος – Μπάσο

Κόμικς:
Η ομάδα «Subart» (Ηλίας Κυριαζής, Τάσος Παπαϊωάννου, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μπίμπας, Βασίλης Λώλος) και ο Νίκος Μηλιώρης

Σκηνικά: Ελένη Στρούλια
Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Παραγωγή ΜΕΤΡΟ www.metrolive.gr
ΜΕΤΡΟ (Γκύζη και Κάλβου 83)
Από 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004
Ώρα έναρξης παραστάσεων : Παρασκευή και Σάββατο 22.30 / Κυριακή 21.00
Τιμή εισιτηρίου :15 ευρώ με αναψυκτικό / 10 ευρώ με αναψυκτικό (φοιτητικό)
Πρόσβαση : Μετρό -- Στάση Αμπελόκηποι
Λεωφορείο -- Αθήνα-Γκύζη 021
Parking :Γκύζη & Λομβάρδου
Τηλ. Κρατήσεων : 210 64 39 089, 210 64 61 980
 

Θέμα: Θεοδοσία Τσάτσου
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Στον Αέρα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ (με νέο υλικό)
Ώρα έναρξης 23:00 Είσοδος15 €  

Θέμα: MODULAR EXPANSION
Ωρα Εναρξης: 11:59 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Crhoma club
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: MODULAR EXPANSION Athens Techno Soundz Productions Saturday 20 November djs: George Apergis modular expansion, deep impact, reverb Vasilis modular expansion, reverb Roni modular expansion, reverb Special Guest: Spiros Kaloumenos Pornographic, Rhythm Convert, Omega Audio, Hydrophonic www.spiroskaloumenos.com Crhoma club Upstairs- Karagiorgis Servias 7 Lekka str. Sydagma Metro station / Athens Starts at 00:00 Entrance 10 euro with drink 

Θέμα: Nicko MC Brain + Antheropa
Ωρα Εναρξης: 12:00 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μύλος - Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, εμφανίζονται στο ΜΥΛΟ, στη Θεσσαλονίκη
Διοργάνωση συναυλίας: kazan dipi

O Nicko McBrain, drummer των Iron Maiden από το 1983, αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους σημαντικότερους ντράμερ στο χώρο του hard rock και heavy metal. Η μουσική ιστορία του αρχίζει όμως αρκετά νωρίτερα, στα μέσα της δεκαετίας του '70, με τη συμμετοχή του άλλοτε σε περισσότερο rock σχήματα, όπως οι STREETWALKERS, PAT TRAVERS BAND, STRETCH και άλλοτε σε πιο hard, όπως οι Γάλλοι TRUST.

Από το 1983 αποτελεί μόνιμο μέλος των Iron Maiden και η συμβολή του στην ανάδειξη του συγκροτήματος σε ένα από τα κορυφαία του είδους, είναι δεδομένη. Σε διαλείμματα από τους Maiden, συνηθίζει να περιοδεύει μόνος σε μια σειρά από drum clinics, ενώ κάνει και εμφανίσεις με tribute σχήματα όπως οι Ιταλοί Anthenora. To 1991 κυκλοφόρησε το video "Rhythm of the Beast", όπου παρουσιάζει μια σειρά μαθημάτων drums, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και τραγούδι με τον ίδιο τίτλο, σε single, με τη συμμετοχή guest μουσικών.

Οι Anthenora είναι ένα Iron Maiden Tribute Band από την Ιταλία. Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στις αρχές του 1990, άλλοτε με διασκευές μεγάλων συγκροτημάτων και άλλοτε με δικά τους κομμάτια, αλλά από το 1998 αποτελούν μια αποκλειστικά Maiden tribute band. Με τη νέα χιλιετία άρχισαν τις περιοδείες μαζί με τον Nicko McBrain κι έκτοτε πραγματοποιούν συχνά μικρές περιοδείες.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©