Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657350
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<20 Νοέμβριος 200421 Νοέμβριος 200422 Νοέμβριος 2004>>

Θέμα: LEGENDARY PINK DOTS
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: + PIANO MAGIC
Special double bill live!
Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ
Ωρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
 

Θέμα: ΧΡ. ΤΣΙΑΜΟΥΛΗΣ – ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Cafe Αλάβαστρον
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Νέα συνεργασία, νέα παραγωγή για την Libra Music. Η Λιζέτα Καλημέρη σε προσωπικό δίσκο μετά από αρκετά χρόνια τραγουδάει Χρίστο Τσιαμούλη. Επίσης Ο Χρίστος Τσιαμούλης θα παρουσιάσει μερικά σημεία από τον δίσκο του ΑΝΕΣΠΕΡΑ.

Ο Χρίστος Τσιαμούλης γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Σπούδασε κιθάρα και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Από το 1980 στράφηκε στη μελέτη της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και την εκμάθηση των παραδοσιακών οργάνων όπως το ούτι, το πολίτικο και το στεριανό λαούτο, τον ταμπουρά και τον ταμπουρά με δοξάρι, την πολίτικη λύρα, τον κεμεντζέ, το νέι, το καβάλ και άλλα.

Πήρε το δίπλωμα Βυζαντινής μουσικής σπουδάζοντας πλάι στο Λ. Αγγελόπουλο και απέκτησε πολλούς μαθητές στη θεωρία και την πράξη της εκκλησιαστικής μουσικής. Από το 1985 διδάσκει σε Ωδεία και μουσικές σχολές: πνευματικό Κέντρο Περιστερίου, Ίδρυμα Γουλανδρή - Χορν, Ωδείο Σκαλκώτα, Σχολή Περισσού, μουσικό Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, Μουσείο Λαϊκών οργάνων, Δημοτικό Ωδείο Πατρών. Με τη δημιουργία του συγκροτήματος "ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ" εγκαινίασε από το 1985 μία δημιουργική πορεία πάνω στα βήματα της παράδοσης αλλά και στις μουσικές τάσεις του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Η Λιζέτα Καλημέρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αδελφή της Μελίνας Κανά (Κανατά) και σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από μικρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε, ενώ αργότερα άρχισε να εμφανίζεται σε μουσικούς χώρους της πόλης της τραγουδώντας αγαπημένα της τραγούδια. Εμφανίστηκε πλάι στο Μανώλη Ρασούλη, το Νίκο Ξυδάκη, το Σταύρο Κουγιουμτζή, το Νίκο Κυπουργό, το Σωκράτη Μάλαμα, το Μανώλη Μητσιά και τη Μελίνα Κανά. Το 1994 κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος "Πνοή του Ανέμου" με τραγούδια του Γιώργου Καζαντζή. Δύο χρόνια αργότερα, το 1996, μοιράστηκε με τη Μαριώ τα τραγούδια των Καφέ Αμάν στο δίσκο "Της Ασιάτιδος Μούσης Ερασταί". Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο "Του Ταξιδιού τα Κίβδηλα", δίσκο του Μιχάλη Παπαζήση τραγουδώντας το "Ητανε αέρας". Το 1997 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος "Ζωή Λαθραία", με τραγούδια του Μιχάλη Χανιώτη, ενώ συμμετείχε και στο δίσκο του Λουδοβίκου των Ανωγείων "Πύλη της Αμμου" με το τραγούδι "Σαλώμη". Το 1998 συμμετείχε στα "Τακίμια" του Θωμά Κοροβίνη και το 1999 στο "Το Όχι Αποκοιμήθηκε στην Αγκαλιά του Ναι" του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Η καινούργια δικσογραφική δουλειά είναι η συνεργασία της με τον Χρίστο Τσιαμούλη.

Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ 210.7560102 

Θέμα: Φοίβος Δεληβοριάς & Ζακ Στεφάνου
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μετρό
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: «ΦανΖίν»

Δύο νέοι τραγουδοποιοί (ή για να ακριβολογούμε ο ένας νέος και ο άλλος νεοσσός) ενώνουν τραγούδια, δισκοθήκες και δωμάτια σε μια κοινή παράσταση στο Θέατρο τραγουδιών «ΜΕΤΡΟ» από Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2004.

Κύριος λόγος γι’ αυτήν την συγκατοίκηση ένα κρυφό τους χαρακτηριστικό Θα μπορούσαν και οι δύο να είναι καρτούν!

Επιστρατεύοντας, λοιπόν, 6 νέους ταλαντούχους δημιουργούς κόμικς, 7 χάρτινους μουσικούς, 2 σκιτσαρισμένες τραγουδίστριες και μία πολύπαθη σκηνογράφο μεταπηδούν στο χώρο των δύο διαστάσεων και…

-συνομιλούν με συννεφάκια
-χρησιμοποιούν με άνεση τη μητρική τους γλώσσα («μούμπλε-μούμπλε», «σλουρπ», «κλαψ», «λυγμ» κλπ.)
-κακοφωνίζουν ατιμώρητοι τραγούδια τους, και με περισσές τύψεις άλλα, αγαπημένων τους δημιουργών

δημιουργούν με λίγα λόγια μια παράσταση-ερασιτεχνικό περιοδικάκι, ένα φανζίν γεμάτο μουσικά καρέ για να κυκλοφορήσει ελεύθερα στους φίλους.

Συμμετέχουν:
Οι νέες τραγουδίστριες: Έλενα Λύτρα-Λουΐζα Σοφιανοπούλου

Μουσικοί:
Γιώργος Κατσάνος – Πλήκτρα
Σπύρος Μοσχούτης – Τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου – Κιθάρα
Δημήτρης Κόλλιας – Πνευστά
Φίλιππος Σκλαβενίτης – Κιθάρα
Χρήστος Αλεξάκης – Τρομπόνι
Τάκης Φοίτος – Μπάσο

Κόμικς:
Η ομάδα «Subart» (Ηλίας Κυριαζής, Τάσος Παπαϊωάννου, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μπίμπας, Βασίλης Λώλος) και ο Νίκος Μηλιώρης

Σκηνικά: Ελένη Στρούλια
Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Παραγωγή ΜΕΤΡΟ www.metrolive.gr
ΜΕΤΡΟ (Γκύζη και Κάλβου 83)
Από 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004
Ώρα έναρξης παραστάσεων : Παρασκευή και Σάββατο 22.30 / Κυριακή 21.00
Τιμή εισιτηρίου :15 ευρώ με αναψυκτικό / 10 ευρώ με αναψυκτικό (φοιτητικό)
Πρόσβαση : Μετρό -- Στάση Αμπελόκηποι
Λεωφορείο -- Αθήνα-Γκύζη 021
Parking :Γκύζη & Λομβάρδου
Τηλ. Κρατήσεων : 210 64 39 089, 210 64 61 980
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©