Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657349
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<25 Νοέμβριος 200426 Νοέμβριος 200427 Νοέμβριος 2004>>

Θέμα: WASP
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Την Παρασκευή, 26 και το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, οι W.A.S.P. θα εμφανιστούν στο Gagarin 205 Live Music Space, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, "Neon God", που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2004. Την αμέσως επόμενη μέρα, Κυριακή, 28 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανιστούν στο club ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ.  

Θέμα: Κοντραμπάντο - Μάκης Αμπλιανίτης
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Cafe Αλάβαστρον
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 21.30: ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΝΤΟ
23.00: ΜΑΚΗΣ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ – MOSAIC – BAHAR. Συμμετέχει η Μαρία Φαραντούρη.

Οι Κοντραμπάντο παρουσιάζουν τον δίσκο τους Cargo. Αμέσως μετά ακολουθεί ο Μάκης Αμπλιανίτης με το Bahar του αλλά και με τον δίσκο Mosaic στον οποίο τραγουδάει η Μαρία Φαραντούρη.

ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΝΤΟ είναι το μουσικό σχήμα που γεννήθηκε πριν από δυο χρόνια στη Δράμα και την Καβάλα. Τα περισσότερα μέλη του γκρουπ διδάσκουν μουσική στο Μουσικό Γυμνάσιο της Δράμας - εκεί ήταν ο τόπος συνάντησής τους. Η μουσική παράδοση των ελλήνων και των γειτονικών λαών είναι η αγάπη και το μεράκι τους, αλλά η ανάγκη τους είναι να εκφραστούν μέσα από νέους μουσικούς δρόμους. πρωτογενής ανατολίτικος ήχος που πηγάζει από τα βασικά όργανα του σχήματος (ούτι, κανονάκι, πολίτικη και κρητική λύρα, κρουστά, βιολί), εμπλουτίζεται με μουσικές και όργανα με πιο σύγχρονο χαρακτήρα (κοντραμπάσο, κιθάρα, ακορντεόν, cubus, πλήκτρα), δημιουργώντας τον ιδιαίτερο ήχο των ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΝΤΟ.

Ο Μάκης Αμπλιανίτης είναι εμπνευσμένος συνθέτης και ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στην Ελλάδα σήμερα. Η σχέση του με τη μουσική άρχισε στα δεκαπέντε του χρόνια όταν πήρε την πρώτη του κιθάρα. Σπούδασε θεωρητικά παρακολουθώντας τα σεμινάρια σύνθεσης του Θεόδωρου Αντωνίου και του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας. Στη συνέχεια σπούδασε ανώτερα θεωρητικά αποφοιτώντας από τις τάξεις της Φούγκας και της Ενορχήστρωσης με άριστα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο 'BERKLEE COLLEGE OF MUSIC' της Βοστώνης παίρνοντας υποτροφία από το κολέγιο. Η περίοδος αυτή είναι καθοριστική για την μετέπειτα πορεία του, γιατί παράλληλα με τις σπουδές είχε τη δυνατότητα να παίξει με σημαντικούς μουσικούς της εκεί τζαζ σκηνής.

Ο Μάκης Αμπλιανίτης ασχολείται και με τη διδασκαλία της τζαζ μουσικής, διδάσκοντας τζαζ κιθάρα, μοντέρνα αρμονία και ενορχήστρωση σε διάφορα ωδεία της Αθήνας. Το 1993 σχημάτισε το κουαρτέτο 'Jazz Steps' και το 1995 το συγκρότημα 'Jazz Crew'. Την περίοδο 1996-1998 συμμετείχε στο ethnic σχήμα των Νικολούδη - Tekbilek, λαμβάνοντας μέρος στις συναυλίες που έδωσε το σχήμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ντεμπούτο του στη δισκογραφία έγινε το 1997 με το δίσκο 'FLAME KEEPER'. Σημαντική στην πορεία του ήταν η συνεργασία με την "ARTS, DANCE & MUSIC PRODUCTIONS", το Νοέμβριο του 1999. Πρόκειται για τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του BROADWAY στην Ελλάδα, με αμερικανούς συντελεστές. Το Δεκέμβριο του 2000 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, το 'BAHAR', με μουσική λουσμένη στα χρώματα της Μεσογείου. Στο άλμπουμ συμμετέχουν ο διεθνούς φήμης ινδός φλαουτίστας Χαριπρασά Τσαουράσια (Hariprasad Chaurasia) ενώ στα δύο τραγούδια του άλμπουμ συναντάμε μία από τις καλύτερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι, τον Μανώλη Λιδάκη. Με το 'BAHAR' ο Αμπλιανίτης καταξιώνεται στο χώρο της ελληνικής μουσικής και γίνεται πλέον γνωστός στο ευρύ κοινό. Σχηματίζει δικό του γκρουπ και δίνει πολύ πετυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία και την FYROM, χώρες στις οποίες το άλμπουμ του είναι στα τοπ τεν. Ταυτόχρονα το BAHAR τον κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πολλές ξένες εταιρείες ζητούν κομμάτια από το άλμπουμ για να συμπεριλάβουν σε συλλογές τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν τέσσερις συλλογές σε ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία (για περισσότερα στοιχεία βλέπε στη δισκογραφία), με κομμάτια του. Σημαντική στην πορεία του είναι η συνάντηση με τη μεγάλη ντίβα της ελληνικής μουσικής, τη Μαρία Φαραντούρη. Της δίνει τρία τραγούδια του και αναλαμβάνει την ενορχήστρωση του δίσκου MOSAIC (LIBRA MUSIC 2004), ενός δίσκου με τραγούδια του κόσμου. Στο άλμπουμ συμμετέχουν ο Γκλεν Βελέζ, ο Χαριπρασά Τσαουράσια, ο Φουάτ Σακά (που έχει δώσει και δύο τραγούδια του) ο Ρος Ντέιλι (που έχει δώσει ένα τραγούδι του) και κάποιοι από τους σημαντικότερους έλληνες μουσικούς.

Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ 210.7560102 

Θέμα: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Οξυγόνο, Βούρβαχη & Κορυζή 4, Ν. Κόσμος
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Από Τετάρτη έως Σάββατο Ώρα έναρξης: 10.30 Τετάρτη και Πέμπτη σπουδαστικό εισιτήριο με ποτό στο μπαρ 10€

Οξυγόνο Live Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος (στην αρχή της Συγγρού-αριστερά) Τηλ: 210/9240740  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©