Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657368
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<3 Φεβρουάριος 20054 Φεβρουάριος 20055 Φεβρουάριος 2005>>

Θέμα: Zιώγαλας - Δρογώσης - Ευσταθία
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Συρμός
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Νίκος Ζιώγαλας, Στάθης Δρογώσης, Ευσταθία: -Κάθε Παρασκευή και Σάββατο-

Ο Νίκος και ο Στάθης, παλιοί γνώριμοι του ΣΥΡΜΟΥ, συναντούν την Ευσταθία και ενώνουν το ατελείωτο κέφι τους και τα τραγούδια τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ψαγμένο, κεφάτο αλλά και ουσιαστικό, χορευτικό και μελωδικό, ένα πρόγραμμα που θα σας παρασύρει να γίνετε μέρος του, ενώνοντας τις φωνές σας με αυτές των τριών δημιουργών!

Ο Νίκος Ζιώγαλας με όλα τα τραγούδια του που αγαπήσαμε όπως τα: Μόνος στο λιμάνι (Πέρασε η μπόρα), Σαν σταρ του σινεμά, Βασιλική και τόσα ακόμη, θα ερμηνεύσει αλλά και θα τα μοιραστεί με τους άλλους δύο συγκάτοικους στη σκηνή.

Ο Στάθης Δρογώσης με ‘ιστορία και παρελθόν’ στα «Φώτα που Σβήνουν» και μέλλον ως τραγουδοποιός, με το ‘Ήρθες αργά’ που μας ξαναθύμισε με τον δικό του τρόπο, με το προσωπικό του άλμπουμ «Ο χειμώνας δεν θα ’ρθει» και με πετυχημένες συνεργασίες (Κότσιρας, Λειβαδάς, Πυροβολάκης), θα δώσει το προσωπικό του στίγμα αλλά και θα μοιραστεί τα τραγούδια των άλλων.

Στην παρέα τους και η Ευσταθία, μία ‘αιρετική’ παρουσία με τα τραγούδια του πρόσφατου προσωπικού της άλμπουμ το «Φιλανθρωπικό γκαλά».

Είσοδος με ποτό:
Παρασκευή – Σάββατο: 15€
Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη: 12€
Πέμπτη: 9€

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΡΜΟΣ
Κολωνού & Οδυσσέως 14, Πλατεία Καρϊσκάκη (κοντά στο σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο»)  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©