Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657378
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<14 Απρίλιος 200515 Απρίλιος 200516 Απρίλιος 2005>>

Θέμα: Αρετή Κετιμέ
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Another Club
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Η Αρετή Κετιμέ, το κορίτσι με την εκπληκτική φωνή που παίζει μαγικά σαντούρι, μας προσκαλεί στη πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική εμφάνισή της στην Αθήνα: Τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, η Αρετή Κετιμέ παρουσιάζει στο Another Club τη παράσταση με τίτλο «Σεργιάνι στη παραδοσιακή ελληνική μουσική». Μαζί της ο ερμηνευτής Γιάννης Αλεξανδρινός και δεξιοτέχνες μουσικοί.

Another Club: Ακαδημίας & Κιάφας 13
Ώρα έναρξης: 22:30, τιμή εισόδου: 15€
Τηλ κρατήσεων: 210 3305056-7
 

Θέμα: Ben Riley's Monk Legacy Septer
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Half Note Jazz Club
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ο Ben Riley έχει μείνει στην ιστορική μνήμη της τζαζ ως ένας από τους πιο σημαντικούς ντράμερ που είχε στα γκρουπ του ο Thelonious “Sphere” Monk – παρόλο που αυτή η συμμετοχή και συνεργασία κράτησε μόνο από το 1964 ως το 1967.
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς - Τηλ. 210 9213310
Έναρξη: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22:30, ΚΥΡΙΑΚΗ 20:30
Είσοδος με ποτό: 30€, 20€ φοιτητικό
 

Θέμα: One Nation Party
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Club 22
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Παρασκευή 15 Απριλίου: H μεγάλη γιορτή της ελληνικής dance-electronica σκηνής!
(2 live acts, 8 dj sets)

Η Klik Records, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την Παρασκευή 15 Απριλίου το μεγαλύτερο event που έγινε ποτέ με ονόματα της ελληνικής dance-electronica το One Nation party, στο Club 22.

Δώδεκα ονόματα από το roster της Klik Records θα παρουσιάσουν live acts και dj sets, σε ένα party διάρκειας οκτώ ωρών.

Headliner της βραδιάς θα είναι ο Μιχάλης Δέλτα, ο πρωτοπόρος της ελληνικής electronica, o oποίος ακριβώς τα μεσάνυχτα θα ανεβεί στη σκηνή του Club 22 για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το project "Deep Inside live 2005", ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τις εικόνες του video που σκηνοθετεί η Δέσποινα Σιδηροπούλου βασισμένη σε πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό του Ιωακείμ Σιδηρόπουλου.

Λίγο νωρίτερα, θα βρεθούν στα decks του Club 22 ο Milto Eph και ο Junior SP, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πρόσφατα το album-έκπληξη της χρονιάς , "Timeless Playground" και θα τους ακολουθήσει το δίδυμο των Acropod.

Αμέσως μετά το live του Μιχάλη Δέλτα, το ντουέτο των Stoned City θα παρουσιάσει το πρώτο δικό του live set, με deep & dreamy tracks τα οποία θα περιλαμβάνονται στο album τους που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού από την Klik Records και στη συνέχεια, ένα νέο όνομα του label, o Blue Soul θα παίξει μουσικές που τον εμπνέουν για τις δικές του συνθέσεις.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Chris Nemmo που θα ταξιδέψει από την Αγγλία στην Αθήνα ειδικά γι' αυτό το event και θα τον ακολουθήσει το ντουέτο των B.I.G., με τους , γνωστούς πλέον, deep progressive ήχους του. Ο James Benitez, νέο μέλος στo roster της Klik Records, με κυκλοφορίες μέχρι σήμερα σε σημαντικά διεθνή label, θα παρουσιάσει το δικό του dj set και το One Nation party θα συνεχιστεί με τον Έλληνα παραγωγό που έχει κατακτήσει τη Βρετανία ηχογραφώντας για λογαριασμό της Bedrock, τον Dousk, ο οποίος αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το πρώτο του ολοκληρωμένο album, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από την Klik Records.

H μεγάλη νύχτα θα συνεχιστεί μέχρι το πρώτο φως της ημέρας , με ένα back 2 back dj set που θα παρουσιάσουν ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Klik Records, o label manager Γιώργος Κυριάκου και ο P.R. manager του label, Δημήτρης Αυγέρος.

Oι πόρτες του Club 22 θα ανοίξουν στις 22.30 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ (με ποτό).  

Θέμα: Black Light Theatre
Ωρα Εναρξης: 12:00 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Αγιος Νικόλαος - Κρήτη
Κατηγορία: Θέατρο
Θεατρικές εκδηλώσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  

Θέμα: Μετεωρίτες
Ωρα Εναρξης: 12:15 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Κινηματογράφος Μικρόκοσμος
Κατηγορία: Cinema
Κινηματογράφος-Προβολές

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Προσκλήσεις για την μεταμεσονύχτια προβολή της ταινίας "Μετεωρίτες" θα δοθούν και στην εκπομπή του Μηνά Λαβάντη το Σάββατο 15:00 - 18:00 από τον Free FM στους 98Mhz (Αττική). Οι προβολές είναι για την Παρασκευή & το Σάββατο 15/4 & 16/4 στις 00:15. Επίσης, διαβάστε το σχετικό άρθρο για να μάθετε πώς αλλιώς μπορείτε να διεκδικήσετε μία πρόσκληση..

Ο HotStation.gr ΚΑΙ H NEW STAR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ (Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 106, ΦΙΞ) 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©