Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657342
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<6 Νοέμβριος 20047 Νοέμβριος 20048 Νοέμβριος 2004>>

Θέμα: Γιώργος Δημητριάδης
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Όνομα του Ρόδου
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

STEVE – ΦΑΝΗΣ ΑΦΑΝΗΣ
LP – O LIVE - DJ THE BOY

Opening act
DOGMOTHER

Όνομα του Ρόδου
Πλάτωνος 1 - πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα

Έναρξη: 21.00 Τιμή Εισιτηρίου: 10 €
O Εισβολέας (κκ Ηλίας Παπανικολός) στα πλαίσια του δίσκου «Τα Αφιερωμένα ΙΙΙ» και της παρουσίασης της δουλείας του συνολικά (Άλφα Γάμα, Τιγρέ Σποράκια, mixtapes) εμφανίζεται ζωντανά την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου στο «Όνομα του Ρόδου» στη Καλλιθέα.

Δισκογραφικά ο Εισβολέας είναι ένας καλλιτέχνης που αγαπήθηκε από πάρα πολλούς στον χώρο του ελληνικού χιπ χοπ τόσο σαν «Άλφα Γάμα» όσο και σαν «Τιγρέ Σποράκια». Γνωστός επίσης από τις πολυάριθμες συμμετοχές του σε άλλα σχήματα και από τις ζωντανές εμφανίσεις του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εισβολέας παρουσίασε τα «Αφιερωμένα ΙΙΙ» ανοίγοντας τις συναυλίες των δύο κορυφαίων μελών των Wu Tang Clan : του RZA στην Αθήνα (Gagarin 205, 8 Μαΐου 2004) και του GZA στη Θεσσαλονίκη (Υδρόγειος, 19 Μαΐου 2004).

Η μέχρι τώρα πορεία του τον καθιέρωσε και έγινε γνωστός επίσης για την ευκολία του στο να μπορεί μέσω της μουσικής, να εκφράζει ιστορίες- ανησυχίες, δικές του καθώς και άλλων ανθρώπων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο και το EP «Τρόπος Ζωής» το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το Max Power (τεύχος Σεπτεμβρίου), το οποίο αγαπήθηκε πάρα πολύ από τους φίλους των αυτοκινήτων.

Στη σκηνή μαζί του o Steve, γνωστός από τη συμμετοχή του στο EP «Τρόπος Ζωής» και ο Φάνης-Αφανής. Επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα εμφανίζονται επίσημα ο νεοϋορκέζος LP (Lyrical Poet) και ο καναδός O-Live με κομμάτια από το underground mixtape vol.1 του Εισβολέα «Τα Instrumentals» το οποίο θα δίνετε δωρεάν στην είσοδο.

Στα πλατώ θα βρίσκεται ο DJ The Boy, γνωστός από την ομάδα King Style και από την παρουσία του στον χώρο του hip hop DJing, o οποίος συνοδεύει τον Εισβολέα σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Την βραδιά θα ανοίξει η Dogmother, η νεοεμφανιζόμενη hip hop καλλιτέχνιδα από την Θεσσαλονίκη, η οποία είναι γνωστή στον χώρο του hip hop όχι μόνο από τις ζωντανές εμφανίσεις της. Πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση είναι η συμμετοχή της στον δίσκο «Κλασσικά Ηχογραφημένα» των FFC ενώ έχει ένα κομμάτι, σε στίχους και μουσική της ιδίας, στη συλλογή της 33 1/3 «Το Διαστημόπλοιο».

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©