Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 657343
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<18 Νοέμβριος 200419 Νοέμβριος 200420 Νοέμβριος 2004>>

Θέμα: Χάικ Γιαζιτζιάν - Ορφέας Περίδης
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Cafe Αλάβαστρον
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 21.30: MOHAMED ARAFA-ARRAS 22.30: ΧΑΙΓΚ ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ. Συμμετέχει ο Ορφέας Περίδης. Θα ακολουθήσει απονομή χρυσού δίσκου για τον δίσκο “Talar”. Ο HAIG YAZDJIAN θα παρουσιάσει τους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει στην Libra Music με αποκορύφωμα τον δίσκο «Talar» που έγινε χρυσός (20.000 πωλήσιεις). Μαζί του θα έχει φιλοξενούμενο τον Ορφέα Περίδη σε μια μοναδική σύμπραξη. Νωρίτερα ο Mohamed Arafa θα παρουσιάσει τον δίσκο “Arras” που ενορχήστρωσε ο Haig.

Ο Χάικ Γιαζιτζιάν, γεννημένος στην Συρία από γονείς Αρμένιους, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η καταγωγή του, οι καταβολές και οι παιδικές του μνήμες, μπολιασμένες από τον πολιτισμό της ανατολικής Μεσογείου, οδήγησαν τον Χάικ στο να υφάνει την τεράστια μουσική παράδοση της Αρμενίας και της Μέσης Ανατολής με τους μουσικούς ιδιωματισμούς της Δύσης και διαλέγοντας τα πιο δυνατά στοιχεία των δύο κόσμων, φτάνει τη μουσική του σε υψηλά επίπεδα δημιουργικότητας. Σε αυτούς τους χώρους ο Χάικ αναζητά τη μουσική του έκφραση επιδιώκοντας την κατάργηση του χρόνου και των γεωγραφικών συνόρων. Ακουμπώντας γερά στην παράδοση, αφουγκράζεται την γνησιότητα, την τόλμη και την αθωότητα αυτής της μουσικής. Εξερευνά τους τόπους του αυτοσχεδιασμού και των σολιστικών αναζητήσεων με το ούτι και τη φωνή του, ανοίγοντας νέους δρόμους σε μια μουσική που όσο ορίζεται γεωγραφικά, τόσο παγκόσμια είναι ταυτόχρονα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι ολοζώντανα στις συναυλίες του, όπου ο Χάικ παίζει και τραγουδά παραδοσιακά αρμένικα τραγούδια μαζί με δικές του συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ του (Talar, Garin και Το κτήνος στο φεγγάρι) καθώς και απρόσμενες μουσικές που γεννιούνται την στιγμή του αυτοσχεδιασμού.

Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ 210.7560102 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©