Συνασπισμός για την έρευνα της δίωξης του Falun Gong στην Κίνα
Πέμπτη, 02 Αύγ 2007 @ 02:00
Απόψεις : Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες
Όταν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), το 2001, απένειμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, το έκανε με την προσδοκία ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) θα επιλαμβανόταν των αποτρόπαιων «επιδόσεών» του σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Είμαστε δεκατρείς μήνες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες και ελάχιστα έχουν αλλάξει. Μια επίσκεψη στις ιστοσελίδες της «Διεθνούς Αμνηστίας», των «Ρεπόρταζ Χωρίς Σύνορα» και του «Παρατηρητή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» καταδεικνύει μια ατέλειωτη ακολουθία από παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβάνοντας και εκτεταμένους περιορισμούς του ξένου και του τοπικού τύπου, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις της Κινεζικής κυβέρνησης περί άρσης των ελέγχων στα ΜΜΕ.
Η διεθνής κοινότητα, με προεξέχουσα την πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) Μία Φάροου, έχει επονομάσει τους επερχόμενους Αγώνες του Πεκίνου ως «Ολυμπιακούς Γενοκτονίας» (The Genocide Olympics) και κάλεσε για μποϊκοτάζ εάν η Κίνα δεν σταματήσει να υποστηρίζει την κυβέρνηση του Σουδάν.
Ο Συνασπισμός για την Έρευνα της Δίωξης του Φάλουν Γκονγκ (CIPFG) πρόσφατα ονόμασε τους Αγώνες του Πεκίνου «Αγώνες Αιματηρής Συγκομιδής», σύμφωνα με τις ερευνητικές αναφορές των κκ. Ντέιβιντ Μάτας (Καναδού δικηγόρου για τα ανθρώπινα δικαιώματα) και Ντέιβιντ Κίλγκουρ (πρώην Υπουργού Εξωτερικού του Καναδά) (http://organharvestinvestigation.net), για την παράνομη συγκομιδή και εμπόριο οργάνων από φυλακισμένους συνείδησης (φυλακισμένων λόγω των πιστεύω τους) στην Κίνα.
Η Κίνα είναι μέλος του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, μια θέση που προϋποθέτει και απαιτεί πίστη στις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κι όμως μέχρι και σήμερα το Κινεζικό καθεστώς στην πράξη δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι προθυμίας να σεβαστεί ή να τηρήσει αυτές τις αρχές.
Πιστεύουμε βαθύτατα ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν αυτοί οι Ολυμπιακοί την ώρα που συμβαίνουν αυτές οι φρικαλεότητες. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε γελοιοποίηση του Ολυμπιακού Πνεύματος και θα καθιστούσε ξεκάθαρη υποκρισία τη δήλωση του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη ότι «ενθαρρύνει την εγκαθίδρυση μιας ειρηνικής κοινωνίας που νοιάζεται για την διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Ειδικότερα για εμάς τους Έλληνες, θεωρούμε πως θα αποτελούσε αληθινή ντροπή να μεταλαμπαδεύσουμε το φως των προγόνων μας σε μία χώρα όπου, στην πράξη, η λέξη «ανθρώπινο δικαίωμα» δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Η Ολυμπιακή Φλόγα μπορεί πραγματικά να αποτελέσει αφορμή και μια τεράστια ευκαιρία να τερματιστούν όλα αυτά τα εγκλήματα που συντελούνται στην Κίνα. Το πιστεύουμε ακράδαντα.
Οι σημερινοί ηγέτες της Κίνας έχουν πολλά να λύσουν, για να επιτύχουν σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο χέρι μας είναι να θέσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα ως ένα από τα πλέον βασικά ζητήματα στην ατζέντα αυτών που πρέπει να επιλυθούν.
Σας προσκαλούμε να γίνετε συμμέτοχοι και υποστηρικτές μιας παγκόσμιας λαμπαδηδρομίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα εμπνευσμένη από την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία. Με την υποστήριξή σας μπορούμε να ανάψουμε την δάδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να κάνουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αυτό που θα φωτίσει τους Ολυμπιακούς του 2008.
Η Ελλάδα πάντα ήταν πρωτοπόρος στην υπεράσπιση των αρχών της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης και της αξιοπρέπειας των όπου γης βασανισμένων ανθρώπων. Η Ιστορία μάς επιλέγει ακόμα μια φορά για να συνεισφέρουμε το ανθρωπιστικό Ελληνικό Πνεύμα μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες. Η περί αυτού παγκόσμια αναγνώριση επιβεβαιώνεται με την ανάθεση της αφής της φλόγας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα.
Παρακαλούμε όπως βοηθήσετε να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα των ανθρωπίνων δικαιω-μάτων υποστηρίζοντας αυτήν την παγκόσμια λαμπαδηδρομία για τα ανθρώπινα δικαιώματα.. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Φωτεινή Μπακατσιά
Εκπρόσωπος για την Ελλάδα του
Συνασπισμού για την Έρευνα της Δίωξης του Φάλουν Γκονγκ
Για τον Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.:
Ο Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. σχηματίστηκε το 2006 δίνοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να βοηθήσουν στην έρευνα της δίωξης του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα από το ΚΚΚ. Ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η διεξαγωγή μιας λεπτομερούς και ανεξάρτητης έρευνας με σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας για την συγκομιδή οργάνων από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία και οποιεσδήποτε άλλες εγκαταστάσεις σε όλη την Κίνα. Τα συλλεγμένα αποδεικτικά στοιχεία και μέσα και έξω από την Κίνα θα βοηθήσουν στο σταμάτημα αυτής της απερίγραπτης αγριότητας δίωξης εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων που συνεχίζεται ακατάπαυστα εδώ και οκτώ χρόνια.
(http://eng.cipfg.org).
Σχετικά με το Φάλουν Γκονγκ
Για χιλιάδες χρόνια, οι Κινέζοι έχουν ασχοληθεί με σωματικές, νοητικές και πνευματικές πρακτικές, γνωστές με τον γενικό όρο «τσιγκόνγκ», ο σκοπός των οποίων είναι η βελτίωση της υγείας και η καλλιέργεια της αρετής. Το Τάι-τσι, οι πολεμικές τέχνες και η γιόγκα προέρχονται από αυτήν την πλού-σια παράδοση ενώ ο Λάο Τσε και ο Κομφούκιος είναι δύο μόνο παρα-δείγματα δασκάλων τους. Το Φάλουν Γκονγκ είναι κι αυτό μία από αυτές τις σωματικές, νοητικές και πνευματικές πρακτικές. Όπως και οι «συγγενείς» του, αποτελείται από ήρεμες ασκήσεις και διαλογισμό. Το Φάλουν Γκονγκ είναι βασισμένο στις αρχές της Αλήθειας, της Καλοσύνης, και της Ανεκτικότητας. Όσοι το ασκούν, συχνά βρίσκουν ότι τους προσφέρει καλύτερη υγεία (εμπεριστατωμένα και μετά από έρευνες υγείας), μειωμένο άγχος, εσωτερική γαλήνη, μια βαθειά αίσθηση ηθικής και μια κατάσταση ανιδιοτέλειας και εσωτερικής ισορροπίας. Αν και αρχαία η πρακτική αυτή, πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε στην Κίνα τον Μάιο του 1992 από τον κ. Λι Χονγκτζί, ιδρυτή του Φάλουν Γκονγκ. Κατόπιν και χάρη στα θαυμαστά της αποτελέσματα διαδόθηκε πολύ γρήγορα από στόμα σε στόμα.
Το 1996, το τρίτο βιβλίο του κ. Λι, Τζούαν Φάλουν, ήταν στον κατάλογο με τα «μπεστ-σέλλερ» του Πεκίνου. Μετά την Κίνα ο κ. Λι συνέχισε να διδάσκει την πρακτική στο εξωτερικό, ταξιδεύοντας στη Σουηδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Σήμερα δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε πάνω από 75 χώρες ασκούνται στο Φάλουν Γκονγκ.
Γιατί το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς διώκει το Φάλουν Γκονγκ;
Στις 20 Ιουλίου 1999, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα με επικεφαλής τον Jiang Zemin εξαπέλυσε μία πανεθνική δίωξη ενάντια στο Φάλουν Γκονγκ. Αρκετοί λόγοι θα μπορούσαν να αναφερθούν γι’ αυτή την απόφασή του. Πρώτον, το άθεο κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς ήταν αδύνατον να δεχτεί το γεγονός ότι μετά από 40 και πλέον έτη μαρξιστικής πολιτικής κατήχησης τόσοι πολλοί άνθρωποι, περιλαμβα-νομένων και μελών του κομμουνιστικού κόμματος, θα κοίταζαν αλλού για ηθική και πνευματική καθοδήγηση. Δεύτερον, ο Jiang Zemin χρησιμοποίησε τη δίωξη ως μέσο για να εδραιώσει τη δύναμή του, να αποθαρρύνει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και να ελέγξει τους υποστηρικτές του απαιτώντας την πίστη τους. Υπήρχαν σημαντικές προσωπικότητες που υποστήριζαν το Φάλουν Γκονγκ: δύο από τα επτά μέλη του Πολιτικού Γραφείου το ασκούσαν ενώ όλοι είχαν συγγενείς ή οικογενειακά μέλη που ήταν ασκούμενοι. Τρίτον, από το 1998, ο αριθμός των ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ είχε υπερβεί τον αριθμό των μελών του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Τέταρτον, το ένα τρίτο των κομματικών μελών από όλα τα επίπεδα ασκούσε ΦΓ. Πέμπτον, πάρα πολλά μέλη και στελέχη του ΚΚΚ ασκώντας Φάλουν Γκονγκ σταμάτησαν να λένε ψέματα, να κλέβουν ή να δωροδοκούνται με αποτέλεσμα να φέρνουν εμπόδια σε παγιωμένους τρόπους άσκησης της εξουσίας από το καθεστώς. Κι αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αγριότητα της δίωξης. Παρά τις προσπάθειες του καθεστώτος να ελεγχθούν οι πληροφορίες, διάφορες πηγές έχουν αποκαλύψει ότι, μέσα στα τελευταία αυτά οκτώ χρόνια, περισσότεροι από 3.060 ασκούμενοι έχουν βασανιστεί μέχρι θανάτου κάτω από την επιτήρηση της αστυνομίας. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές επίσημες εσωτερικές στατιστικές, ο πραγματικός αριθμός των ασκουμένων που πέθαναν μετά από σύλληψη έφτανε τους 1.600 μόνο μέχρι το τέλος του 2001.
Οι καταδικασθέντες σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας υπολογίζονται σε 200.000 με 1.000.000 λειτουργοί υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει πάνω από 38.000 συγκεκριμένες περιπτώσεις βασανιστηρίων ή άγριας κακοποίησης. Περισσότεροι από 500 έχουν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης μέχρι και 18 χρόνια. Είναι επίσης γνωστό ότι εκατοντάδες χιλιάδες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, σωματικά και διανοητικά βασανιστήρια, απώλεια εισοδήματος εργασίας και σύνταξης, αποβολή από το σχολείο και απώλεια του σπιτιού και της οικογενείας τους. Έχουν ακόμη βίαια σταλεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα όπου βασανίζονται με ενέσιμες ουσίες που καταστρέφουν το κεντρικό νευρικό τους σύστημα.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένας αριθμός ανθρώπων κατήγγειλε ότι το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς «θερίζει» όργανα (!) από ζωντανούς (!!!) ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ τα οποία κατόπιν διαφημίζει και πουλάει στην παγκόσμια αγορά οργάνων με σκοπό το κέρδος. Οι καταγγελίες μετά από έρευνες αποδείχτηκαν, δυστυχώς, αληθινές.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η δίωξη του Φάλουν Γκονγκ είναι η μεγαλύτερη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Κίνα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ εργάζονται συνεχώς και σε παγκόσμιο επίπεδο για την παύση αυτής της δίωξης κερδίζοντας ολοένα και περισσότερη υποστήριξη από τη διεθνή κοινότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δίωξης: http://www.faluninfo.net
Μια Σύντομη Εισαγωγή για τον Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.
τον Συνασπισμό για την Έρευνα της Δίωξης του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα
Ίδρυση και ανάπτυξη
Μάρτιος 2006
Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου ενός κινέζου χειρούργου ότι η Κίνα αφαιρεί ζωτικά όργανα από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ σε οργανωμένη κλίμακα και στη συνέχεια τους σκοτώνει για να εξαφανιστούν τα συοιχεία, οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ σε όλο τον κόσμο φοβήθηκαν μήπως οι καταγγελίες αυτές είναι αληθινές. Και αυτό γιατί τα τελευταία οκτώ χρόνια διαβάζουν καθημερινά αναφορές από την Κίνα, για φυλακίσεις, βασανιστήρια και θανάτους, αλλά και επειδή γνωρίζουν για τις εσωτερικές εντολές που έχουν δοθεί από τον Jiang Zemin για «πλήρη αφανισμό» των ασκουμένων. Έτσι ζητούν βοήθεια.
Απρίλιος 2006
Οι Ενώσεις του Φάλουν Ντάφα και ο δικτυακός τόπος Minghui.net (Clearwisdom.net) κάλεσαν για συνεργασία των κυβερνήσεων του κόσμου, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των πολιτών για να ερευνήσουν από κοινού αυτούς τους σοβαρούς ισχυρισμούς και να σταματήσουν τις δολοφονίες.
Ιδρύεται ο Συνασπισμός.
Απρίλιος 2006
Δύο ερευνητές, ο διεθνούς κύρους δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων David Matas και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Καναδά David Kilgour (επίσης πρώην κορυφαίος εισαγγελέας) αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Συνασπισμού για να ερευνήσουν τις καταγγελίες.
Απρίλιος 2006
Ο φημισμένος κινέζος δικηγόρος υπεράσπισης κ. Gao Zhisheng – πιθανόν το πρώτο ανεξάρτητο μέλος που άρχισε να ερευνά την δίωξη του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα (ακόμη και πριν την ίδρυση του Συνασπισμού) γίνεται μέλος του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.
Ιούλιος 2006
Αν και η επίσκεψη τους στην Κίνα εμποδίστηκε, χρησιμοποιώντας επαγωγικές και συμπερασματικές μεθόδους, μέσω προσεκτικής ανάλυσης 18 αποδεικτικών και μη στοιχείων, συνδέοντας όλες τις αποδείξεις σε ένα συνεκτικό σύνολο, οι δύο κύριοι εξέδωσαν την ιστορική «Αναφορά Matas-Kilgour» τον Ιούλιο του 2006 .
Η αναφορά καταλήγει ότι το έγκλημα που έχει καταγγελθεί, το οποίο ισοδυναμεί με γενοκτονία και ένα νέο είδος κακού σ’ αυτόν τον πλανήτη, δυστυχώς είναι πραγματικότητα.
Ιούνιος-Αύγουστος 2006
Από την έκδοση της αναφοράς, η αυξανομένη συναίσθηση έχει επιφέρει ολοένα και μεγαλύτερη υποστήριξη στον Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. Φωνές από όλο τον κόσμο καταδικάζουν αυτή τη δίωξη των φιλήσυχων και αθώων πολιτών που το μόνο που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους ακολουθώντας τις αρχές της αλήθειας, της καλοσύνης, και της ανεκτικότητας. Πολλές προσωπικότητες με γνήσια ανησυχία και αφοσίωση στην αναζήτηση της αλήθειας του όλου ζητήματος έγιναν μέλη του Συνασπισμού. Ο τομέας του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. στην Αυστραλία άρχισε να σχηματίζεται.
Αύγουστος 2006
Ο κ. David Kilgour, πρώην υπουργός εξωτερικών του Καναδά και πρ. εισαγγελέας και ο κ. Edward Mc Millan-Scott, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιτετραμμένος ανταποκριτής για τη Νέα Δημοκρατία της Ε.Ε. και επίσημο όργανο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επισκέφτηκε την Αυστραλία μετά από πρόσκληση των ιδρυτικών μελών του Αυστραλιανού Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. Η Αυστραλιανή ερευνητική ομάδα απέκτησε περισσότερη δυναμική με τη συμμέτοχη συμμάχων και υποστηρικτών.
Σεπτέμβριος 2006
Ο Andrew Bartlett, Γερουσιαστής της πολιτείας του Queensland, γίνεται μέλος του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ
Ο Edward Mc Millan-Scott, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου γίνεται μέλος του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.
Οκτώβριος 2006
Ο Chris Bowen, Μέλος του Νομοθετικού Σώματος του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου γίνεται μέλος του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.
Μερικά ακόμα μέλη νομοθετικού σώματος σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται επίσης μέλη του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.
Νοέμβριος 2006
Οι δύο πρώτες Αυστραλιανές ερευνητικές ομάδες στην Κίνα ανακοινώθηκαν στην Μελβούρνη και στο Σύδνεϋ.
Ο γερουσιαστής Kerry Nettle του NSW (Νέα Νότια Ουαλία) γίνεται μέλος του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ.
Δεκέμβριος 2006
Η αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. στην Αυστραλία εγκαινιάστηκε επίσημα από τον Γερουσιαστή Andrew Bartlett, τον βουλευτή Chris Bowen και τον γερουσιαστή Kerry Nettle από κοινού, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2006 στην Καμπέρα.
Γράφηκε επιστολή προς την Κινεζική πρεσβεία ζητώντας πρόσβαση στις εγκαταστάσεις κράτησης για τις Αυστραλιανές ομάδες.
Στην Ασία η αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. σχηματίστηκε στις 10 Δεκεμβρίου, την παγκόσμια ημέρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αργότερα δόθηκαν πέντε συνεντεύξεις τύπου σε πέντε μεγάλες Ασιατικές πόλεις.
Μέχρι σήμερα ο Σ.Ε.Δ.Φ.Γ. αριθμεί περισσότερες από 300 επιφανείς προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο.
13 Ιουλίου 2006
Δ ή λ ω σ η Σ τ ή ρ ι ξ η ς
Σύμφωνα με την έκκληση του Συνασπισμού για Έρευνα της Δίωξης του Φάλουν Γκονγκ (CIPFG), οι κκ. Ντέιβιντ Κίλγκουρ και Ντέιβιντ Μάτας από τον Καναδά ξεκίνησαν μια ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες για συγκομιδή οργάνων από ζωντανούς ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα. Στις 6 Ιουλίου 2006, δημοσιοποίησαν τα συμπεράσματά τους σε μια έκθεση που επικυρώνει ότι οι καταγγελίες είναι βάσιμες, αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία που παρουσιάζουν το πόσο ευρέως διαδεδομένες είναι αυτές οι πρακτικές και πόσα ακριβώς είναι τα θύματα. Διαβάζοντας την έκθεση, καταλήξαμε κι εμείς στο ίδιο συμπέρασμα.
Η ετήσια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την Κίνα έχει επανειλημμένα τεκμηριώσει εκτεταμένες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράχθηκαν από το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς ενάντια στους ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα από το 1999. Αυτές οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν παράνομες συλλήψεις και κρατήσεις, πλύση εγκεφάλου, βασανιστήρια και δολοφονία. Τώρα, οι φρικαλεότητες έχουν κορυφωθεί στο πιο αξιοκαταφρόνητο έγκλημα από όλα – την αφαίρεση οργάνων από ζωντανούς ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ, οι οποίοι κρατούνται ως φυλακισμένοι λόγω των πιστεύω τους στο εκτεταμένο δίκτυο φυλακών και στρατοπέδων εργασίας της Κίνας, και την πώλησή τους με τεράστιο κέρδος στα ανυποψίαστα θύματα παγκοσμίως που είναι σε απόγνωση ψάχνοντας για μόσχευμα. Πιστεύουμε ότι τέτοιες εγκληματικές πράξεις είναι τόσο απάνθρωπες που δεν έχουν κανένα προηγούμενο στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία.
Λόγω του επείγοντος του ζητήματος, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες αθώες ζωές βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο, ως υπεύθυνοι πολίτες της παγκόσμιας κοινότητας, έντονα απαιτούμε να ανοίξει η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας τις πόρτες της και να επιτρέψει ελεύθερη έρευνα από τον CIPFG όλων των στρατοπέδων εργασίας, των νοσοκομείων, των ψυχιατρικών ιδρυμάτων και των συναφών εγκαταστάσεων. Αυτή η πρόσβαση πρέπει να παρασχεθεί άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αυτή η εγκληματική συγκομιδή οργάνων συνεχίζεται αμείωτα.
Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτό το άρθρο και να το αναφέρετε / εμφανίσετε στο δικό σας blog/ιστολόγιο, website, άρθρο ή όπου αλλού θέλετε, μπορείτε να κάνετε copy & paste τον παρακάτω HTML κώδικα:
Θα εμφανίζεται ως εξής: Συνασπισμός για την έρευνα της δίωξης του Falun Gong στην Κίνα
|