Στάλθηκε: Πέμπτη 2 Μαρ 2017, 17:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: ο Γιώργος Αετόπουλος στο Σταυρό του Νότου Club
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
Kυριακή 5 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Club
Συμμετέχουν φιλικά η Αντιγόνη Κατσούρη και ο Γιάννης Λεκόπουλος
Την Κυριακή 5 Μαρτίου (στις 8.30μ.μ.) o Γιώργος
Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο club στον « Σταυρό του Νότου» .
Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος κατάγεται από τη Δράμα, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές: «΄Ότι Αρχίζει να Κυλά» 2002 (Universal Music), «Μαύρο Κρασί» 2007(Impact/ Legend) και « Η Ζωή μου Γελά» 2013, από την εταιρεία του Δημ. Ζερβουδάκη «Κύμα»
Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων («Κράμα», «Χρώμα»
& «Αναβράζοντα Δισκία») με αρκετές διακρίσεις, ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει γράψει μουσική για το θέατρο και έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Γιάννης Μήτσης , ενώ έχει τραγουδήσει σε δίσκους των “De Facto” , των “May Day ” και του Βασίλη Σιοκορέλη.
Ιδιαίτερες στιγμές του 3ου του δίσκου (« Η Ζωή μου Γελά») είναι το τραγούδι «Μετανάστης» με την συμμετοχή του Δ.Ζερβουδάκη όπως και η διασκευή του τραγουδιού «Δεν είμαι ποιητής» του Ν. Παπάζογλου, ενώ τις ενορχηστρώσεις στα περισσότερα τραγούδια έκανε ο Ηλίας Κόζας (Koza Mostra) ο οποίος έπαιξε και τις ηλεκτρικές κιθάρες.
Στη βραδιά αυτή θα συμμετέχουν οι φίλοι- συνάδελφοι Αντιγόνη Κατσούρη
και Γιάννης Λεκόπουλος.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum