δεν έχω πάει ποτέ Κύπρο, αλλά τόσο τραγικά είναι τα πράγματα που βγάζετε και ανέκδοτα; _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Νόμιζα πως Κύπρο τα πράγματα ήταν σαφέστατα καλύτερα από Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα. Θεωρούσα το επίπεδο ζωής πολύ πιο ανεβασμένο, το μέσο εισόδημα επίσης πιο αυξημένο, οι ευκαιρίες για επαγγελματική καριέρα περισσότερες...
Τι να πω...
Μαίρη _________________ Live Every Thursday at www.radioranbow.gr
by Mary_J at 22:00 till late... join In!
Ρε παιδιά, σας τρόμαξα, ε; χαχα, με κάνατε και γέλασα, να'στε καλα!!!
Μα φυσικά και το βιοτικό επίπεδο είναι ανεβασμένο και όσο πάει γίνεται όλο και πιο ακριβό ακόμα και για εμάς που ζούμε εδώ!!! Τελευταίο φαινόμενο... παντού ελλαδίτες, που έρχονται για αναζήτηση εργασίας και μένουν μόνιμα (μου αρέσει πολύ αυτό )... Πριν οι ελλαδίτες που γνώριζες είχαν σχέση μόνο με την ΕΛΔΥΚ και ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα.
Όλη αυτή η ευμάρεια και τα λεφτά που επενδύονται εδώ, κυρίως από ξένους (ρώσσους, άγγλους, γερμανούς), είναι που τραβά και τα κακοποιά στοιχεία...
Εδώ το ανέκδοτο, μιλά για ΑΠαίτηση, και δίνει βασικά την όλη εικόνα που απέκτησε τελευταίως η Κύπρος, δυστυχώς... Παλαιότερα, και μιλώ μόνο για μόλις πριν 8 χρόνια, είμασταν εμείς και οι τουρίστες. Τώρα, έχουμε ολόκληρες συνοικίες από αλλοδαπούς... Άλλαξε πολύ το τοπίο... Αυξήθηκαν το έγκλημα και οι κλοπές... Ε, είναι και της μόδας τώρα... Να μη μοιάσουμε και λίγο στην Αθήνα;... Εξάλλου έχουμε και δημοκρατία ... και μπήκαμε και στην ευρώπη, χαχα!!! ε;;!!
Έτσι είναι... ο "πολιτισμός" εξαπλώνεται...
Υ.Γ. Δεν είμαι ρατσίστρια, μιλώ για κακοποιά στοιχεία (τα οποία έχουμε κι από μόνοι μας τώρα φυσικά έχουν κι αυτοί αναβαθμιστεί, χαχα)... _________________ Χαμογέλα!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum