Στάλθηκε: Τετάρτη 8 Ιουν 2005, 18:25 GMT Τίτλος Μηνύματος: Ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Θεός
Ένας γεροντάκος την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πάει στο Μουσολίνι κρατώντας ένα τεράστιο βιβλίο και του λέει:
-Εδώ έχουν γράψει οι μεγαλύτερες φυσιογνωμίες του κόσμου τα τελευταία 40 χρόνια, εκτός εσένα και τον Χίτλερ. Σε παρακαλώ, γράψε κι εσύ κάτι
Μετά από μεγάλο πρήξιμο ο Μουσολίνι αναγκάζεται να γράψει:
"Ο Θεός με έστειλε στη Γη"
Όταν το γράφει ο γεροντάκος πάει στον Χίτλερ. Του λέει τα ίδια και ο Χίτλερ λέει να του δώσει να διαβάσει το βιβλίο και θα αποφασίσει αν θα γράψει. Μετά από μία εβδομάδα ο Χίτλερ επισκέφτεται το γέρο. Του δίνει πίσω το τετράδιο και φεύγει, χωρίς να πει τίποτα (ε, Χίτλερ είναι όπως και να το κάνουμε). Ο γέρος ευχαριστημένος διαβάζει αυτά που έγραψε ο Χίτλερ. Με έκπληξή του βλέπει το εξής:
"Ρε Μουσολίνι, πότε σε έστειλα στη Γη;" _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά
Πολύ καλό... Το είχα διαβάσει το post οου αλλά δεν το είχα σχολιάσει.
Χθες όμως σε θυμήθηκα.
Ο φίλος μου καθόταν και έβλεπε τηλεόραση μαζί μου και κάποια στιγμή αναστέναξε και είπε Θέε μου!! Μετά από ένα λεπτό έρχεται ο αδερφός μου ο οποίος κοιμόταν και σηκώθηκε και του λέει : "Με φώναξες"
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum