Deniaaa; Τί χαμπάρια; Κορυφαίο το αρθράκι σου! Να σου πω, θα τα δοκιμάσω και τα 25! Όμως ομολογώ ότι το πρώτο που θα δοκιμάσω θα είναι το 5!!! (αν δεν το έχω κάνει ήδη ) Α! και το 16 συμβαίνει! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ?!?! Έχω κάτι καλές βιταμίνες 'OMNIUM' (ρώτα τον συνάδελφο που είμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας, ξέρει αυτός), κάνουν δουλειά;
Αρκετά είπα. Άντε σε αφήνω τώρα για να γράψουν και τα άλλα μέλη της εντυπωσιακής ιστοσελίδας. Lavanto-κουνηθείται!!!
ΥΣ1. ΠοΥ'σΑι Denia, αν έΧειΣ υΠόΨην σοΥ κανά κΑλό κοΜμάΤι στο μέΓεΘος μου, ξέρεις εσύ είναι άσπρο με πολλά ζωνάρια και κουμπιά και σου κρατάει τα χέρια σταθερά, ΚΡΑΤΑ μου ένα!
Φιλικά, patousa
ΥΣ2. Να μην ξεχνιώμαστε. Συγχαρητήρια LavantiS για την υπέροχη δουλειά που κάνεις στο σταθμό και στην ιστοσελίδα. Είναι όντως το μοναδικό "Ελληνικό Εναλλακτικό Ραδιόφωνο στο Ιντερνέ"
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum