Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 14 Απρ 2006, 10:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: ΕΛΛΗΝΙΚΟ Hip HOP και 80s σήριαλ.. |
|
|
Εχω την εντύπωση ότι αρχίζει να γίνεται πολύ μακρύ αυτό το topic με αναζητήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολο να ψάξει κανείς για τραγούδια και τίτλους που δεν έχουν βρεθεί για να απαντήσει, και για να βρει κανείς τις απαντήσεις του σε προηγούμενα ερωτήματα..
Ισως θα έπρεπε να φτιαχτεί ένα ξεχωριστό forum για αυτά.. Επειδή όμως ο Moderator dmitspan ξέρει καλύτερα, θα περιμένω την εισήγησή του..
Στο θέμα μας..
Δύο τραγούδια (Τίτλους και Δημιουργούς) ψάχνω σήμερις..
Το ένα για μένα και το άλλο για ακροάτρια του Free FM..
Το πρώτο είναι από τον χώρο του Ελληνικού hip hop και συγκεκριμένα από τον Εισβολέα .. Το έχω ακούσει κάποιες φορές στην Hip hop ζώνη του Atlantis και επίσης, σε ένα remix που έχει κυκλοφορήσει στο net του ΦΤΑΙΣ (Ταμτα & Εισβολέας) DJ ZAN TAS MASH UP MIX ..
Οι στίχοι και το ρεφραίν λένε: "Για αυτό πάμε πηδάμε όλοι μαζί, χέρι πάνω αριστερό και δεξί, θέλω απόψε αταξίες ρε συ, να το κάψουμε όλο το μαγαζί".. Παίζει και στον HotStation.gr (το remix) ... Νομίζω ότι όποιος το ξέρει, θα κατάλαβε ποιο είναι, αλλά αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και sample (αλλά βαριέμαι)..
Το δεύτερο είναι η μουσική τίτλων της σειράς "Αρχαιοκάπηλοι" (sequel των Ιερόσυλων) με τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Μαρτέλη (Θάνο Λειβαδίτη) της δεκαετίας του 80. Η ακροάτρια που το θυμόταν και το αναζητούσε είχε μια υποψία ότι θα μπορούσε να ήταν Big Alice - Μπίγαλης.. Εγώ από την άλλη δεν το θυμάμαι καθόλου..
Ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 14 Απρ 2006, 11:29 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Για το πρώτο τραγούδι που ψάχνεις, ο τίτλος είναι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ"
Εισβολέας και Τακι Τσαν. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 14 Απρ 2006, 11:57 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Stefania έγραψε: | Για το πρώτο τραγούδι που ψάχνεις, ο τίτλος είναι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ"
Εισβολέας και Τακι Τσαν. |
Α-τσα!! δεν ήξερα ότι ασχολείσαι και με αυτήν τη σκηνή Κέλλυ!
Σε παραδέχομαι.. Αμεση απάντηση! Είχα στα ...σκαριά το mixed tape Instrumentals that I Like αλλά είχα μείνει μέχρι το track 7.. To συγκεκριμένο ήταν το ... 8!
Σε ευχαριστώ πολύ! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 14 Απρ 2006, 13:43 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Να΄σαι καλά Μηνά!
Το τραγούδι το άκουσα και εγώ πριν λίγες μέρες στο ραδιόφωνο και μου άρεσε πάρα πολύ!!
Χαρούμενο και ανεβαστικό!
Αγροτικός Fm στη Λάρισα … Μόνο ροκ και hip hop, εκτός από τα πρωινά που παίζει έντεχνα. |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 14 Απρ 2006, 15:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: Re: ΕΛΛΗΝΙΚΟ Hip HOP και 80s σήριαλ.. |
|
|
LavantiS έγραψε: | Εχω την εντύπωση ότι αρχίζει να γίνεται πολύ μακρύ αυτό το topic με αναζητήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολο να ψάξει κανείς για τραγούδια και τίτλους που δεν έχουν βρεθεί για να απαντήσει, και για να βρει κανείς τις απαντήσεις του σε προηγούμενα ερωτήματα..
Ισως θα έπρεπε να φτιαχτεί ένα ξεχωριστό forum για αυτά.. Επειδή όμως ο Moderator dmitspan ξέρει καλύτερα, θα περιμένω την εισήγησή του..
|
εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου!
Βουρ λοιπόν για νέο forum! _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 14 Απρ 2006, 17:48 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Γίνε και ο "νονός"!
Διάλεξε έναν τίτλο! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Σάββατο 15 Απρ 2006, 16:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
LavantiS έγραψε: | Γίνε και ο "νονός"!
Διάλεξε έναν τίτλο! |
Ας διαλέξουν οι χρήστες κάποιον τίτλο, πάντως πιστεύω καλό θα ήταν "Τίτλοι & Στίχοι Τραγουδιών" _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
Mέλος από: Apr 24, 2006 Μηνύματα: 7
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 24 Απρ 2006, 13:38 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
geia sas paides.!!loipon xronia polla xristos anesti..!
Psaxnw apegnosmena na vrw ta exeis kommatia..
1o stous titlous arxhs tis tainias o ''ψιτ ο ιπποτης της λακουβας'' pou akougete ena tragoudi (knight rider)an thymame kalaa alla htan apo kapoio elliniko groupaki
2o to kommati proanafere ena paidi sto ksekinima autou nou tou topic pali gia thn idia tainia kai eixe dwsi kai ena sample
an mporei kapoio paidi na mou ta stilei estw sto mail mou!!
exw psaxei se ola ta p2p (dc++,mule ktlp)alla kanena sxetiko apotelesma!!
kai stenaxwrieme pou h ellinikh ilekrtonikh mousikh tou 80 exei diagrafh tooso eukola kai den vriskis oute se selides sto net gia auto to thema.,,h gia ta idia ta tragoudia!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Τρίτη 25 Απρ 2006, 00:01 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
καλώς ήρθες dennis και αληθώς ανέστη.
Ξεκινάω λέγοντας πως θα ήταν καλύτερα για όλους αν έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες
τώρα όσον αφορά τα samples, μπορείς να τα κατεβάσεις απ'τις σχετικές ιστοσελίδες που τα έχουν ανεβάσει οι χρήστες _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τρίτη 25 Απρ 2006, 00:25 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
n aste kala!!..paidia egw enoousa oloklira ta kommatia |
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τρίτη 25 Απρ 2006, 21:17 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
κανεις ρε παιδια???κανεις??? μμ..!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 26 Απρ 2006, 11:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
νασε καλα φιλαρακι...τηα ξανακοιταξω και εγω στο dc++ ,,και αν το βρω θα σας το ανεβάσω εγω..θα ξανα κανω post να σας ενημεροσώ |
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
|
|
Επιστροφή |
|
|
Faethon Νεούδι
Mέλος από: Jan 02, 2006 Μηνύματα: 7
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Απρ 2006, 17:12 GMT Τίτλος Μηνύματος: Φίλε ΤΕΞ, είσαι ΤΕ(Ξ)ράστιος!!!!! |
|
|
Φίλε ΤΕΞ, είναι όντως αυτό!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό το έψαχνα. Μπορώ να το κατεβάσω στον υπολογιστή μου; Επίσης, ακούγεται ένα ενοχλητικό σφύριγμα – παράσιτο. Πώς μπορούμε να το αφαιρέσουμε; |
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 28 Απρ 2006, 19:01 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
thanks ..mias kai den exw zish auth thn epoxh//eimai 18xr me esas mathenw 1-2 pragmatakia..kai efoson exw epithimia na asxolithw epaggelmatika na mhn eimai asxetos gia thn mousikh tou xthes!! |
|
Επιστροφή |
|
|
dennisgr Νεούδι
|
Στάλθηκε: Σάββατο 29 Απρ 2006, 12:14 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Kalh skepsi alaa ...kai apo ales tainies!!an ginete!! |
|
Επιστροφή |
|
|
GOLLUM Στα μπετά
Mέλος από: Mar 06, 2006 Μηνύματα: 20 Πόλη/Χώρα: Νεο Φαληρο/Πειραιας
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 3 Μαι 2006, 01:12 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Το βασικα καλησπερα σας το εχω..
Θα το ψαξω το θεμα για τα κομματια _________________ Μουσικο ταξιδι στο χρονο με τον Net Radio.
Δευτερα 22.00-00.00 και Τριτη-Παρασκευη 21.00-23.00 "Παμε σαν αλλοτε"
http://radio.arbula.gr:8000/pamesanalote.ogg |
|
Επιστροφή |
|
|
koop Νεούδι
Mέλος από: May 12, 2006 Μηνύματα: 1
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 12 Μαι 2006, 21:48 GMT Τίτλος Μηνύματος: αν βρηκες το τραγουδι απο τη διαφημηση της ΔΕΛΤΑ πεστο μου |
|
|
Timetobuff έγραψε: | Γεια σας παιδιά Εγώ δεν ξέρω τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού που παίζει στη διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ... αυτό που λέει "In my life i travel far" και "As the days turn into nights, you may find some comfort there"... νόμιζα ότι είχα αρκετά στοιχεία για να το βρω μέσω google κλπ... αλλά τον πούλο help please? |
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Σάββατο 13 Μαι 2006, 00:34 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
In my Life από τους Chip !