Συμπληρώνοντας τον echo, για τραγούδια διαφημίσεων, συπληρώνω τα εξής:
1. Τραγούδι που ήταν παλιά στη διαφήμιση bacardi ή martini και τώρα είναι στη διαφήμιση cash now...
2. Η διαφήμιση του gordon's gin που μοιάζει με το hush...
3. Διαφήμιση αυτοκινήτου με κάτι σκωτσέζους που κάνε Ιαπωνία για να τιμήσουν έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων και η μουσική που παίζει στην αρχή μοιάζει με του big in japan...
Γεια σας παιδιά.
Άκουσα τυχαία ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο και το μόνο που κατάφερα να συγκρατήσω είναι ένα δυο χαρακτηριστικοί στίχοι του. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω για αυτό εκτός από το ότι απευθύνεται σε γυναίκα και ανάμεσα στα άλλα λέει "...δε θέλω να είμαι ο ένας σου μα ο ένας απ' τους δέκα..."
Είναι λαϊκό κομμάτι. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τίτλο, τραγουδιστή, στιχουργό, δίσκο και ότι άλλο ξέρετε. Πρέπει να έχει κυκλοφορήσει αρχές της δεκαετίας του 90.
Καλησπέρα , μια διασκευη του smells like teen spirit ψαχνω να βρω , με βιολι που ισως να ειναι και αυτη στο παρακατω link , αλλά δεν μπορω να βρω αν εχει βγει σε cd η ιδια η καποια παραπλησια της. καμια βοηθεια?
Καλησπέρα , μια διασκευη του smells like teen spirit ψαχνω να βρω , με βιολι που ισως να ειναι και αυτη στο παρακατω link , αλλά δεν μπορω να βρω αν εχει βγει σε cd η ιδια η καποια παραπλησια της. καμια βοηθεια?
Όσον αφορά το smells... έχουν βγει πάρα πολλές διασκευές, ακόμη κ απο τον... Paul Anka!!! Αν ψάξεις στο net για το smells θα βρεις πάρα πολλά remixes!!!
1. Ένα σε στυλ funky - reggae - ska, στο στυλ το UB40 (μπορεί να το τραγουδάν κ αυτοί...!!) που στο refren κάπου λέει: "...Where do i go now..." δεν ξέρω αν είναι καινούργιο ή παλιό, πάντως ακούγεται αρκετά τελευταία..
2. Και αυτό σαν το προηγούμενο, δεν ξέρω αν είναι καινούργιο ή παλιό, ακούγεται αρκετά τελευταία, και αυτό σε τέτοιο ρυθμό, όμως ποιό γρήγηρο, ποιό bit-ατο, θυμίζει λίγο Dr Alban και συγκεκριμένα το Hallo Africa και στο refren λέει (ή κάπως έτσι μου ακούγεται) κάτι σαν: "...ecstasy for your life..."
Δημήτρη όντως το πρώτο είναι UB40 - Where did I go wrong, για το άλλο θα σε γελάσω _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Γεια και χαρά σε όλο τον κόσμο...
Έχει κανείς υπόψη του τον τίτλο ενος instrumental με πιάνο που στη συνέχειά του μάλιστα προστίθεται και beat πίσω από τη μουσική; Είναι χαρακτηριστικό μουσικό "χαλί" διαφημίσεων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που περιγράφουν κυρίως ειδυλλιακά τοπία και άλλα τινά...
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα που ταιριάζει λίγο στην περιγραφή αυτή είναι το Poem without words΄, δεν είναι όμως αυτό στο οποίο αναφέρομαι.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Και αυτό σαν το προηγούμενο, δεν ξέρω αν είναι καινούργιο ή παλιό, ακούγεται αρκετά τελευταία, και αυτό σε τέτοιο ρυθμό, όμως ποιό γρήγηρο, ποιό bit-ατο, θυμίζει λίγο Dr Alban και συγκεκριμένα το Hallo Africa και στο refren λέει (ή κάπως έτσι μου ακούγεται) κάτι σαν: "...ecstasy for your life..."
Για να ακούγεται τελευταία δύσκολο, αλλά μου θύμισε το No Coke του Dr. Alban η περιγραφή...
Cocaine will blow your brain
And ecstasy
Will mash your life!
And ecstasy
Will mash your life!
Και αυτό σαν το προηγούμενο, δεν ξέρω αν είναι καινούργιο ή παλιό, ακούγεται αρκετά τελευταία, και αυτό σε τέτοιο ρυθμό, όμως ποιό γρήγηρο, ποιό bit-ατο, θυμίζει λίγο Dr Alban και συγκεκριμένα το Hallo Africa και στο refren λέει (ή κάπως έτσι μου ακούγεται) κάτι σαν: "...ecstasy for your life..."
Για να ακούγεται τελευταία δύσκολο, αλλά μου θύμισε το No Coke του Dr. Alban η περιγραφή...
And ecstasy
Will mash your life!
And ecstasy
Will mash your life!
Για τσέκαρε τους String Quartet .. έχουν βγάλει ένα cd με διασκευές τραγουδιών των Νιρβάνα...
Δεν είναι βιολί αλλά 4 chelloς νομίζω.. αλλά θα σου κάνει αρκετά..
μολις ξυπνησα...και μου ρθε στο μυαλο ενα τραγουδι που ειχα ακουσει πολυ μικρος στο ραδιοφωνο.
(δεν θυμαμαι πολλα)
κι εμεις....
οι φλωροι....στο διαστημα.
νομιζω οτι το ειχε τραγουδισει ο Πασχαλης Τερζης. πιθανον να ηταν διασκευη...
- αλλο ενα
το τραγουδι ειναι αστειο, διοτι εχει να κανει μ'ενα τυπο που η κοπελα του του εχει ταξει γαμο...αλλα αυτος ανησυχει μηπως η κοπελα του δεν πραγματοποιησει την υποσχεση της, και τελικα μεινει στο ραφι!
λιγα θυμαμαι κι εδω.
αντρικη φωνη
εγω ομως εφτασα τα τριαντα...ποσο ακομη θα περιμενω?
- και τελος, πως λεγεται το συγκροτημα που εβγαλε ενα κομματι σχετικο με το Euro?
ξερει κανεις ποιο κομματι παιζει στη διαφημιση της Nike? (σχετικη με ολυμπιακους αγωνες)
και πως λεγετε το κομματι, οπου στο ρεφραιν ακουγεται "στις σκιες του φεγγαριου...στις σκιες του φεγγαριου" ηλεκτρονικος ηχος. θελω να μαθω και το ονοματεπωνυμο του τραγουδιστη.
(εχω ξαναρωτησει γι αυτο πριν καιρο, αλλα ειλικρινα δεν βρισκω την απαντηση μεσα σ'αυτο το αχανες φορουμ!)
επισης σας λεει κατι ο στιχος?
"i remember when England....and slaves" σε στυλ Morrisey.
και ποιος/ποιοι αραγε να λενε το κομματι με τους παρακατω στιχους?
(παιζει σχεδον καθε μερα στον Galaxy 92fm)
ρεφραιν
"how do i feel
where do i look
what to hate
who am i ?"
"το νυφικο σου φορεμα εγω θα στο κεντησω"
ποιο ειναι ?
ποια το λεει ?
το εχει κανενας ?
εκτος απο lime wire , που αλλου μπορω να το βρω ? _________________ Ηλια Γκλινε
(J&G, RF1, 378)
καλο ταξιδι φιλε
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum