Akouste na deite ti ginete kai kala egine giati an nomizei o kartelias oti tha gyrisei athina einai gelasmenos,gia na deite ti kalog\fagades pou einai merikoi ! Eleos pia na pane mesa merikoi !
Επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής της λειτουργίας παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού με την επωνυμία «AthensSHOCKRadio», διεξήχθη χθες, 02 Ιανουαρίου 2006, στην Αθήνα, στο κέντρο εκπομπής Υμηττού. Η εκπομπή του εν λόγω σταθμού δημιουργούσε παρεμβολές σε συχνότητες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και δυνάμεων της Αστυνομίας, κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός εκπομπής του προγράμματος. Η ΕΕΤΤ είχε προβεί σε κατάσχεση του εξοπλισμού του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού και στις 21 Δεκεμβρίου 2005, ο οποίος στη συνέχεια επανεξέπεμψε εγκαθιστώντας νέο εξοπλισμό. Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη έχουν κοινοποιηθεί στις αρχές, οι οποίες είναι αρμόδιες να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.
-----------------
Tον εξοπλισμό του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Shock Radio κατέσχε η Eθνική Eπιτροπή Tηλεπικοινωνιών και Tαχυδρομείων, καθώς ο παράνομος σταθμός δημιουργούσε παρεμβολές σε συχνότητες της Yπηρεσίας Πολιτικής Aεροπορίας.
----------------------------
Efige tote apo athina kai pige stin xalkida na tous ta faei kai tora thelei na ksanagyrisei,eleos kyriako den tha sou perasei,athina den tha ertheis !
As leme ta pragmata me to onoma tous opos einai kai min apileis tous allous epidei lene tin alitheia ,ksereis esy e? oikopedakia kai ta sxetika...
Peite kai eseis paidia tin apopsi sas !
Η γνωμη μου... Δεν σε ξερω, δεν τον ξερω τον κυριο που αναφερεσαι, ειχα διαβασει την ειδηση στην "Ν" καθως παρακολουθω τα ραδιοφωνικα οσο στενα μπορω.
ΑΛΛΑ
Το δικο σου topic εδω και το γεγονος οτι κανεις μια προσωπικη επιθεση σε καποιον που πιθανον λιγοι γνωριζουν δειχνει οτι εχεις μια εμπαθεια απο προσωπικη κοντρα μαζι του. Αυτο και μονο για μενα καθιστα τον σχολιασμο της ειδησης απο εσενα αναξιοπιστο.
Αν εχω εγω με καποιον κατι προσωπικο και γραφω κατι απλα για να το βγαλω απο μεσα μου η για να το διαβασει, τοτε αυτοματως δεν εχει την ιδια δυναμικη οσο να το εγραφε καποιος με αντικειμενικη αποψη. Ενδεχομενως να ειναι οπως τα γραφεις, αλλα αυτο θα μας το βεβαιωσει καποιος αλλος πλεον.
`Οπως πολύ σωστά ανέφερε ο Χρήστος παραπάνω, και σύμφωνα με τα παρακάτω
[quote="Οδηγίες χρήσης]Απαγορεύεται ρητά η προσωπική επίθεση και η προσβολή προς άλλον χρήστη, καθώς και εξύβριση τρίτων. Δημοσιεύσεις τέτοιου χαρακτήρα θα κλειδώνονται/σβήνονται και περαιτέρω ενέργειες θα ασκούνται από τον Διαχειριστή.[/quote]
Γι'αυτό λοιπόν και το παρών θέμα κλειδώνεται γιατί περιέχει υβριστικό περιεχόμενο (+ το ότι είναι greeklish αλλά αυτό είναι το λιγότερο _ _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum