Πρωτη παρατηρηση:Αφου το ποσοστο που δινουν αναφερεται σε ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (%) τοτε γιατι το αθροισμα του ειναι 200,6???
Για καντε την προσθεση ολων των παραπανω νουμερων και θα δειτε οτι δεν βγαινει... 100!!!
Δευτερη παρατηρηση: Το Ραδιο Φιλια δηλαδη δεν το ακουει κανεις? Η ειναι τοσο μικρο το κοινο του που δεν ειναι μετρησιμο?
Τριτη παρατηρηση: Τους σταθμους που δεν αναγραφονται στη λιστα δεν τους ακουει κανεις? Δηλαδη στην εκπομπη μου ποιος μου στελνει μηνυματα? Ο Ποσειδωνας, ο Ταλος και η Κιρκη που ειναι... μυθικα προσωπα?
1. ΣΤα ποσοστά λαμβάνεται υπόψην και η συνακρόαση των σταθμών (λες να είναι τόσο ηλιθιοι ώστε να μην κάνανε πρόσθεση?)
2. Τα ποσοστά αφορούν μόνο τους αδειοδοτημένους σταθμούς με αναγωγή.
(πσοστό επί περίπου 1.4%).
Αν δεν κατάλαβες..ρώτα κάποιον που ξέρει απο στατιστική.
3. Ο σταθμός στον οποίο αναφέρεσαι είναι παράνομος και δεν συμπεριλαμβάνεται στις μετρήσεις καμίας εταιρίας (θα ήταν άλλωστε παράνομο συν του γεγονότος οτι δεν είναι πελάτης της εταιρίας μέτρησης).
Αγαπητε φιλε cpu στατιστικολογε, παρατηρω οτι ενοχληθηκες τοσο απο την αποψη που κατεθεσα εδω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις. οκ, δικαιωμα σου, οπως και δικο μου να καταλαβαινω τι γινεται με την μικρη οπως πιθανον θεωρεις πειρα μου.
cpu έγραψε:
Ανεξαρτήτως της αξιοπιστίας των μετρήσεων
1. ΣTα ποσοστά λαμβάνεται υπόψην και η συνακρόαση των σταθμών (λες να είναι τόσο ηλιθιοι ώστε να μην κάνανε πρόσθεση?)
Αφενος παραδεχεσαι εμμεσως οτι η μετρηση δεν ειναι αξιοπιστη, αρα και δεν θα επρεπε να λαμβανεται υπ'οψην, αφετερου αφου μιλαμε για συνακροασεις, γιατι δεν αναγραφεται και το ποσοστο της συνακροασης, οσο για την λαθος προσθεση, την εχουμε ξαναδει απο τη συγκεκριμενη εταιρεια το 1999 αλλα και το 2003 (δεν θα θυμησω μετρησεις, δεν ειναι δικαστηριο εδω φυσικα, απλα σου δειχνω οτι την εχω παρακολουθησει)?
cpu έγραψε:
2. Τα ποσοστά αφορούν μόνο τους αδειοδοτημένους σταθμούς με αναγωγή.
(πσοστό επί περίπου 1.4%).
Εδω ομολογω πως συμφωνω, ειναι αδυνατον να ρωτησεις ολοκληρη την Αθηνα, αρα παιρνεις ενα δειγμα (αλλο θεμα τα κριτηρια επιλογης του δειγματος ομως)
cpu έγραψε:
3. Ο σταθμός στον οποίο αναφέρεσαι είναι παράνομος και δεν συμπεριλαμβάνεται στις μετρήσεις καμίας εταιρίας (θα ήταν άλλωστε παράνομο συν του γεγονότος οτι δεν είναι πελάτης της εταιρίας μέτρησης).
Πρωτον, στη λιστα βλεπω και 2 ΜΗ αδειοδοτημενους απο την τελευταια αδειοδοτηση σταθμους (εκτος αν δοθηκαν αδειες εκ των υστερων, 2 χρονια μετα)
Δευτερον, οι σταθμοι που "ειναι παρανομοι" δεν εχουν εστω μια μικρη μεριδα απο το ακροατηριο? Δεν θα ηταν σωστοτερο να υπαρχει και η κατηγορια "Λοιποι"?
Αλλα μαλλον αυτο δεν βολευει!
Επισης θα ηθελα να ηξερα ηξερα, αν υπηρχαν απαντησεις που ελεγαν "Ακουω Ραδιο Αστυ, Bluespace, Free Fm, P.A.E., Atlantis" αλλα και λοιπους τοπικους και δημοτικους ραδιοφωνικους σταθμους.
Υπενθυμιζω οτι ειχαν δοθει 35 αδειες και εδω βλεπουμε 44 σταθμους, μειον τους 4 της ΕΡΑ, ισον 40... 5 παραπανω, αντε να βγαλω και το Radio Gold με την Πειραικη εκκλησια... 38.
Deep_Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum