Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ElLiAgNe Συνεργάτης
Mέλος από: Aug 21, 2006 Μηνύματα: 91 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουν 2008, 09:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μα Δημητράκο μου... είμαι σε νησί!!
Κάθε ΣΚ είμαι και σε άλλη παραλία και το βράδυ διασκέδαση στην άμμο!
Εξ' άλλου έχω άδεια όπως πάντα και τη βδομάδα του δεκαπενταυγούστου, οπότε... η θάλασσα δεν τη γλιτώνει από μένα! Μάλλον θα πάμε camping δίπλα στο κύμα!
Όσο για καλό μέρος για διακοπές για... νέο ζευγάρι ... προτείνω Μήλο! Ο Μηνάς απ' οσο γνωρίζω μπορεί να σε κατατοπίσει για το θέμα κατάλληλα!
Άντε με το καλό να πάτε κι εσείς σε όμορφα μέρη και να περάσετε όμορφα και ειδυλλιακά! _________________ Χαμογέλα! |
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 19 Ιουν 2008, 12:10 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Διακοπές ε??
Χλωμά τα βλέπω τα πράγματα για φέτος... Δεν παίζει να πάμε κάπου ιδιαίτερα γιατί δεν είμαι για πολλά ταξίδια και μακρινές διαδρομές!!!
Προέκυψε εγκυμοσύνη και όπως καταλαβαίνετε... είμαι σε κατάσταση χαλαρηηηηηηηηηηηηή!!
Καμιά Χαλκιδική λέμε να πάμε και να αράξουμε σε κανένα δωματιάκι με θέα!!
Όπως και να έχει σίγουρα θα είναι υπέροχα, γιατί το κάθε Καλοκαίρι που έρχεται είναι μοναδικό και γοητευτικό!!!
Δημήτρη εγώ θα σου πρότεινα Δωδεκάνησα.
Πέρσυ ήταν σουπερ ουάου. Συνδυάσαμε ησυχία και γαλήνη (Συμη - Τήλο) με βαζούρα και ένταση (Ρόδο).
Παραλία Έριστος στην Τήλο... απλά παραδεισένια....
Για τους λάτρεις του free camping μπορούν να στήσουν ελεύθερα εκεί!
Ο Δήμαρχος έχει φτιάξει τουαλέτες και ντουζιέρες ενώ μια καλαίσθητη bar - cafe - restaurant καντίνα σου παρέχει τα απαραίτητα!
Φιλιά και καλά ταξίδια!!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 20 Ιουν 2008, 07:11 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Stefania έγραψε: | Διακοπές ε??
Χλωμά τα βλέπω τα πράγματα για φέτος... Δεν παίζει να πάμε κάπου ιδιαίτερα γιατί δεν είμαι για πολλά ταξίδια και μακρινές διαδρομές!!!
Προέκυψε εγκυμοσύνη και όπως καταλαβαίνετε... είμαι σε κατάσταση χαλαρηηηηηηηηηηηηή!!
... |
άντε καλή λευτεριά
λέγαμε για κάτι πιο κοσμοπολίτικο και παράλληλα ρομαντικό όπως Μήλο ή Σαντορίνη _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
neokles Πάλιουρας
Mέλος από: Jun 16, 2004 Μηνύματα: 373 Πόλη/Χώρα: Athens/Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 20 Ιουν 2008, 13:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Έλα καλή λευτεριά λέμεεεεεε
Εγώ πάλι παιδιά μου, ξέρετε που θα είμαι!
Για να αλλάξω όμως και λίγο παραστάσεις λέω να παω και μια βδομαδούλα Ζάκυνθο (τελυταία φορά που έκανα κατάδυση εκεί, ήταν πολύ όμορφα) _________________ War does not determine who is right, war determines who is left |
|
Επιστροφή |
|
|
Echo Πάλιουρας
Mέλος από: May 24, 2007 Μηνύματα: 382
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 28 Ιουλ 2008, 22:47 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Quote: | πείτε καμιά κανά καλό μέρος για διακοπές για νέο ζευγάρι |
αναλογως τι θελετε Δημητρη.
εγω παντως σιγουρα θα απεφευγα Μυκονο, Παρο και Σαντορινη.
φετος ηθελα να παω Αλονησο (εκει δεν ειναι και οι αξιολατρευτες φωκιες?)
ή Σκιαθο ή Αμοργο ή Ικαρια...
στην Ιο επισης ειχαμε περασει καταπληκτικα! οπου φυσικα θα πας για μπανιο στο Μαγγαναρι και θα παθεις πλακα!
και μαντεψε ποιον θα συναντησεις στην Ιο!
μα φυσικα τον neokles!
ακομη κι εγω το εχω εμπεδωσει...οτι καθε καλοκαιρι παει στην Ιο!
θετε ομως κατι διαφορετικο και συναμα οικονομικο?
Κουσάντασι. βρισκεται στα παραλια της Μ. Ασιας. θα πατε μεχρι τη Σαμο και απο κει απεναντι με καικι. και τιμες πολυ χαμηλες! πριν λιγο εψαχνα και βρηκα ξενοδοχειο 4 αστερων , ποσο λες? 35 ευρω το ατομο! μηνα Αυγουστο!
αντιθετως 35 ευρω αυτη τη περιοδο, στα δικα μας νησια κοστιζει η βραδια σε ξενοδοχειο δ κατηγοριας...
για ψαξ το!
σχετικα με το ξενοδοχειο, εχω αποφασισει οτι προτιμω να δωσω 10 ευρω παραπανω την ημερα και να εχω το πρωινο μου (αυγα, μπεικον κλπ κλπ) αλλα και διαφορες αλλες ανεσεις παρα να μενω σε μια τρυπα και προτου το "κλεισω"
η ξενοδοχος να με ρωταει στο τηλεφωνο "θελετε δικο σας μπανιο ή κοινοχρηστο?"
ετσι φετος εκλεισα καπου καλα!
ηθελα να βαλω και μια δοση πολυτελειας στις διακοπες μου!!
εξαλου το αξιζω!
αυριο-μεθαυριο (σε καμια δεκαετια) παντως που θα παντρευτω, θα προτιμησω καποια που θα εχει κι ενα σπιτακι σε κανα παραθαλασιο μερος-κοντινο νησακι! δεν ειναι κατασταση αυτη...
να θες ενα μισθο για 10 μερες.
|
|
Επιστροφή |
|
|
|