neokles Πάλιουρας
Mέλος από: Jun 16, 2004 Μηνύματα: 373 Πόλη/Χώρα: Athens/Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 7 Απρ 2009, 17:16 GMT Τίτλος Μηνύματος: Διεθνής Αμνηστία: Μαρτυριες απο την Γαζα |
|
|
Αγαπητοί φίλοι
Κάποιοι από εσας γνωρίζετε ήδη εδώ και πολλά χρόνια είμαι μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας. Η ομάδα δράσης που είμαι μέλος ασχολείται πιο συστηματικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ισραήλ-Παλαιστίνη, οργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στον Ιανό την Παρασκευή 10 Απριλίου
Η ομάδα 53 του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στον Ιανό την Παρασκευή 10 Απριλίου, ώρα 6μμ (θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, 8.30μμ το αργότερο η αίθουσα θα πρέπει να έχει παραδοθεί).
Το θέμα της εκδήλωσης είναι:
Η ισραηλοπαλαιστινιακή διένεξη από την οπτική της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Μαρτυρίες από πρόσφατη επίσκεψη στη Γάζα.
Εκτός από τον εκπρόσωπο της Δ.Α. (Αντρέας Γιολάσης), θα μιλήσουν η κα Χριστίνα Παπαδοπούλου, από την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, φωτοειδησεογράφος, εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου, οι οποίοι πήγαν πρόσφατα στη Γάζα - μετά την εκεχειρία – και θα έχουν και οπτικό υλικό.
Θα επακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή. Θα ήταν όμως ιδιαίτερη χαρά μου να δω τους συνδύτες μου εκεί. Πιστεύω ότι όσοι ενδιαφέρονται για αυτά τα θέματα θα το βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
http://www.amnesty.org.gr/news/2009-04-03-01.htm
Βιβλιοπωλείο Ιανός
Σταδίου 24, Τηλ. 210 3217917 _________________ War does not determine who is right, war determines who is left |
|