Λοιπόν Gollum γεια χαρα... κι εγώ είμαι σε φάση αντίστοιχη με σένα... στις ελληνικές ταινίες του '80 ακούγονται ανεπανάληπτα κομμάτια και τα ψάχνω μανιωδώς!
Στο "Ρόδα Τσάντα και κοπάνα" ακούγεται μεταξύ των άλλων το "So sad" της Marianne Faithfull (κομματάρα, χτύπα το οπωσδήποτε) και στο "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 2" ακούγεται στους τίτλους αρχής αλλά και σε κάποια στιγμή και μες στην ταινία το "Mr Roboto" των Styx.
Άμα θυμηθώ κάποιο άλλο θα ενημερώσω.
Γεια χαρά!!!!!
Να σαι καλα Ernest !! To so sad το ειχα βρηκα κ αυτο που πες!Απλα τα ψαχνω πολυ καιρο αυτα τα κομματια...Οταν βρω κατι θα σε ενημερωσω και εγω απο μερος μου!
Επισης ψαχνω ενα ελληνικο κομματι που λεει αυτο "Μαυρο μου αστερι κρατας δεμενο το μυστικο που περιμενω..." για οποιον γνωριζει..θα με βοηθπυσε πολυ! _________________ Μουσικο ταξιδι στο χρονο με τον Net Radio.
Δευτερα 22.00-00.00 και Τριτη-Παρασκευη 21.00-23.00 "Παμε σαν αλλοτε"
http://radio.arbula.gr:8000/pamesanalote.ogg
Χαιρετω ολο το forum..Για το φιλο Ernest η οποιοδηποτε αλλο που ψαχνει τραγουδια απο τις ταινιες Ροδα τσαντα και κοπανα βρηκα καποια κ ειναι τα παρακατω.
American Heartbeat-SURVIVOR (1982) / ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ & ΚΟΠΑΝΑ, 1982
Sara Perche Ti Amo-RICCHI E POVERI (1981) / ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ & ΚΟΠΑΝΑ, 1982
So Sad-MARIANNE FAITHFULL (1981) / ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ & ΚΟΠΑΝΑ, 1982
Και νομιζω καπου ακουγεταιτο :lost in the night tou kwsta xaritodiplwmenou-κλασσικο κομματι 80's και το: talk about love της MARIANA
Θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τη stiggla η κοπελα η oποια με πολυ κοπο και χρονο οχι μονο με βοηθησε αλλα η ιδια αφιερωσε τοσο χρονο να τα βρει και να το κανει αυτο που φυσικα αν ηθελε δε το εκανε.Ενα μεγαλο ευχαριστω για την αναλυση των τραγουδιων που μου εκανε.Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω που η ιδια εστειλε τα κομματια σε εμενα.
Επισης υπαρχουν νομιζω ακομα 6 με 7 κομματια απο τις 3 πρωτες ταινιες οπου η ιδια κοπελα θα κανει το ιδιο.Μολις τα εχω θα ποσταρω και εκεινα.
Striggla να εισαι καλα. _________________ Μουσικο ταξιδι στο χρονο με τον Net Radio.
Φίλε Gollum σε ευχαριστώ πάρα πολύ που θέλησες να μοιραστείς αυτόν τον πληρέστατο κατάλογο με τα ανεπανάληπτα εκείνα τραγούδια των ταινιών "Ρόδα τσάντα και κοπάνα". Προσδοκώ σε νέες ανταλλάγες τίτλων, καθώς η μουσική της δεκαετίας του '80 επένδυσε άψογα πάμπολλες ταινίες της εποχής!
Να ΄σαι καλά και μείνε συντονισμένος!!
Να σαι καλα..εγω δεν εκανα τπτ η κοπελα μου τα βρηκε!!!
Επισης θα παραθεσω καποια ακομα που βρηκα..
Steve Miller Band - Abracadabra
David Bowie-Cat people
Cyndi lauper-Girls just wanna have fun
Επισης ειναι ενα κομματι του Σαββοπουλου-Αγγελος Εξαξαγγελος που ερμηνευεται στην πρωτη ταινια.
Πανω κατω αυτα μπορεσα να βρψ,βεβαια ηθελα πολυ να βρω το κομματι που παιζει στους τιτλους της πρωτης ταινιας του Ροδα Τσαντα και κοπανα αλλα δυστηχως δε το βρηκα..Οποιος το γνωριζει η ξερει κατι θα βοηθουσε πολυ! _________________ Μουσικο ταξιδι στο χρονο με τον Net Radio.
Φίλε Gollum πολά συγχαρητήρια σε εσένα και στην κοπέλα σου για την φοβερή δουλειά της εύρεσης της πλήρους μουσικής επένδυσης της ταινίας σταθμού του ελληνικού κινηματογράφου "Ρόδα, Τσαντα και Κοπάνα". Αναρωτιόμουν, μήπως παρ' ελπίδα μπορείς να κάνεις το ίδιο και για την θρυλική βιντεοταινία των 80s "Θηλυκό Θηριοτροφείο"; Ειδικότερα στην εισαγωγή ακούγονται το Footsteps των Motels, το Da Da Da των Trio και άλλο ένα κομμάτι που το ψάχνω εδώ και μήνες, αλλά κανείς (ούτε στο φόρουμ) δεν γνωρίζει ποιο είναι. Θα είμαι ευγνώμων!
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Φίλε Gollum πολά συγχαρητήρια σε εσένα και στην κοπέλα σου για την φοβερή δουλειά της εύρεσης της πλήρους μουσικής επένδυσης της ταινίας σταθμού του ελληνικού κινηματογράφου "Ρόδα, Τσαντα και Κοπάνα". Αναρωτιόμουν, μήπως παρ' ελπίδα μπορείς να κάνεις το ίδιο και για την θρυλική βιντεοταινία των 80s "Θηλυκό Θηριοτροφείο"; Ειδικότερα στην εισαγωγή ακούγονται το Footsteps των Motels, το Da Da Da των Trio και άλλο ένα κομμάτι που το ψάχνω εδώ και μήνες, αλλά κανείς (ούτε στο φόρουμ) δεν γνωρίζει ποιο είναι. Θα είμαι ευγνώμων!
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Να σαι καλα Faethon ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο να τα βρω αυτα κομματια αλλα εν τελει βρηκα καποια αν και μου λειπουν ακομα 1 με 2 απο αυτα που δε μπορεσα να βρω..Να εχεις γυρω στα 3000 τραγουδια και να ψαχνεις για κανα 4ωρο να βρεις ποια ειναι.Και ολα να ειναι χωρις τιτλους!!!Αλλα ολα οκ τελικα!!!
Οσο για το ερωτημα σου σχετικα με το Θηλυκό Θηριοτροφείο ειναι και αυτο οντως δυσκολο(και το αλλο ηταν αλλα εν τελει βρεθηκαν),το μονο που ειχα τις ταινιες και τις 3 στο Ροδα τσαντα και κοπανα και ηταν πιο βατο ωστε να τα βρω,ενω στο Θηλυκό Θηριοτροφείο την ταινια δεν την εχω κ ειναι καπως δυσκολο να τα βρω.Ομως θα προσπαθησω να βρω τη ταινια και επισης τα τραγουδια...
Προς στιγμη σου δινω ενα κομματι απο τη ταινια Ροζ γατος Cheri Cheri Lady-Modern taking εφοσον σε ενδιαφερει!! _________________ Μουσικο ταξιδι στο χρονο με τον Net Radio.
Φίλε ΤΕΞ σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, που πολύ φοβάμαι ότι είναι και σωστή. Τούτο διότι το κομμάτι που ψάχνω (σημειωτέον : πρέπει να ακούγεται και στο σημείο που ο Τσάκωνας κάνει τον υπνοβάτη και χουφτώνει τις κοιμώμενες…) δεν το έχω ακούσει ποτέ ούτε στο ραδιόφωνο ούτε φυσικά σε κλαμπ. Σε αυτή την περίπτωση πώς μπορώ να το βρω; Φαντάζομαι ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχε soundtrack της ταινίας και μάλλον δεν θα έχει βγει lp με τα περιεχόμενα κομμάτια. Αν έχει κάποιος αντίθετη γνώση, παρακαλώ πολύ να με πληροφορήσει…
tha ithela re paidia an kapoios kserei na mou pei pws legontai ta dio prota kommatia sto roda tsanta kai kopana 2.(ta dio prwta tou film,akribws molis ksekinaei)
Στάλθηκε: Τετάρτη 23 Δεκ 2009, 08:48 GMT Τίτλος Μηνύματος: Ρόδα τσάντα και κοπάνα, τραγούδι τίτλων
Επειδή ψάχνω καιρό το τραγούδι που παιζει στους τίτλους στο ρόδα τσάντα και κοπάνα 1 και είδα ότι το ψάχνουν κ άλλοι στο forum, τελικά το βρήκα και για όσους ενδιαφέρονται είναι το : Designer music απο Lips,Inc. Ελπίζω να βοήθησα.
1. Στους τίτλους αρχής της ελληνικής ταινίας "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 1" ακούγεται ένα τραγούδι που λέει στο ρεφραίν "This is our music, this is our music"... Ποιος ο τίτλος και ποιος ο καλλιτέχης;
και ήμουν σίγουρος ότι επρόκειτο για ελληνικής παραγωγής videoclip μέχρι που είδα τους τίτλους τέλους _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
και κατι λίγο ποιο δύσκολο τώρα.Απο την ταινία τσακαλια μπορεί να μου πει καποιος ποιο μουσικό κομμάτι ακουγεται στη σκηνή 4/11την ώρα δηλαδή που οδηγεί ο Μιχαλόπουλος το αυτοκίνητο που του έδωσε ο Λουκάς?
Ζήτησα κι από 1-2 τσακάλια του HOTstation (βλ. Μπαλονόψαρο) να το ..διερευνήσουν, αλλά δυστυχώς η ποιότητα του ήχου είναι τόσο κακή, που αν δεν είναι το αγαπημένο σου κομμάτι, με τίποτα δεν καταλαβαίνεις τι τραγουδάει και τι λεει..
Αν βοηθάει κάποιους να κατεβάσουν καμια ιδέα, η εποχή ειναι αρχές δεκαετίας 80, ενώ όλα τα υπόλοιπα τραγούδια της ταινίας είναι του 1981.. Αρα ίσως κι αυτό ειναι από τότε..
Ζήτησα κι από 1-2 τσακάλια του HOTstation (βλ. Μπαλονόψαρο) να το ..διερευνήσουν, αλλά δυστυχώς η ποιότητα του ήχου είναι τόσο κακή, που αν δεν είναι το αγαπημένο σου κομμάτι, με τίποτα δεν καταλαβαίνεις τι τραγουδάει και τι λεει..
Αν βοηθάει κάποιους να κατεβάσουν καμια ιδέα, η εποχή ειναι αρχές δεκαετίας 80, ενώ όλα τα υπόλοιπα τραγούδια της ταινίας είναι του 1981.. Αρα ίσως κι αυτό ειναι από τότε..
Ασχολουμαι καμια δεκαετια με digging κομματιων π ακουγονται σε ταινιες...εχω δει απειρες,εως κ τις πλεον καμμενες για να ξετρυπωσω κομματια!Οποτε αφενος μπορει να ξερω ενδεχομενη αλλη σας απορια ,αφετερου με ενδιαφερει κ μενα να ποσταρονται αγνωστα κομματια μιας και οσες ταινιες και να χω δει...ολο και κατι θα διαφευγει!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum