Ποιο είναι αυτό το κομμάτι που λέει "κόκκινο φιλί, σε μια κυριακή θέλω να ζήσω.... από τη δουλειά φεύγω πιο νωρίς μόνο για σένα, να ρθω να σε δω, να σε σφίξω μες στα δυο μου χέρια;
Όταν το ακούσετε προσέξτε το κλεμμένο (=sample) beat από το Le freak (70s). Eίναι το ίδιο ακριβώς που πήραν και τα Ημισκούμπρια για τη Ντισκοτέκ. Τη φωνή μέσω vocodec σε στυλ Roy Vedαs - Fragments of life (80s). Kαι το πιάνο-αρμόνιο στο γνωστό εδώ και δέκα χρόνια στυλ των Στέρεο Νόβα (90s). Άραγε αυτό συγκαταλέγεται στις νέες κυκλοφορίες;
Δεν θα το χαρακτήριζα πολύ καινούργιο... Είναι από τον προτελευταίο album του Κωνσταντίνου Βήτα (για αυτό και σου θύμισε Στέρεο Νόβα), "Για σένα Με Αγάπη".. Το τραγούδι λέγεται Αστροναύτης..
Το cd κυκλοφόρησε το 2002 από την Eros Music..
Νομίζω πως μαζί με το "Κύμα" είναι ακόμα στο playlist του HotStation από το συγκεκριμένο άλμπουμ...
Kι επειδή κι οι δύο συμπαθούμε υπερβολικά τους Σ.Ν. και τον Κωνσταντίνο Βήτα, αφήνω ασχολίαστα τα περί κλεψιάς, Chic - Le Freak, Roy Vedas, κλπ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum