Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 14 Οκτ 2004, 11:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Αλλο ενα πρωινό και συγκεκριμμένα ένα βροχερό πρωινό που "δουλεύω" την διαφημιστική μου εταιρεία και χαζεύω στις σελίδες του hot station... αντι να μεγαλουργώ πάνω σε αφίσες και σε prospect!!
Τεσπα, αφού έφτιαξα την καλοχτυπημένη φραπεδιά μου και άναψα το πρώτο τσιγάρο της μέρας... ετσι για να πάρω λίγο νικοτίνη ακόμα... ας καταγράψω την χθεσινοβραδινή μου εμπειρία από την εκπομπή σου Oblitron...
Στο ραντεβού ήμουνα συνεπέστατη για να σε ξεσκεπάσω...
Σου είπα παίξε χάλια... δεν με άκουσες όμως...
Δεν μου έδωσες τροφή για να θάψω εσένα και την εκπομπή σου σήμερα... και θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση ξέρεις... έτσι για να δεις λίγο και την "evil" εκδοχή μου... γιατί είμαι bad girl Oblitron...
Πολύ καλές επιλογές κομματιών... απο διαφορετικά είδη... αναφορές σε περασμένες δεκαετίες... λίγο 80's, λιγο 90' με μια δόση νοσταλγίας αλλά πάντα σε ανεβασμένους ρυθμούς!
Αρχικά με ελληνικό ρεπερτόριο και στη συνέχεια με New order, cure, chris issak, inxs και άλλους... τα "έδινες" κανονικά!
Hot σημεία ήταν το μιξαρισμένο "σήκωσέ το" με τα γκολ της εθνικής - ή καλύτερα - των παιχτών της εθνικής - γιατί ο ντόκτορ ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου την πεί... και το παλιο ξεχασμένο "saluna"... καλά αυτό που το ξετρύπωσες??? Η εισαγωγή με την απαγγελιά "και το παράξενό όνομά σου... saaaaaaluna... yeah yeah yeah" τσακίζει κόκκαλα...
Όλα καλά μέχρι εδώ και πάνω που άρχισα να απογοητεύομαι... "τζιφος λέω... ετοιμάστηκε καλά ο ντόκτορ..." το πάτωμα του δωματίου μου άρχισε να κολλάει... ήταν τα σορόπια απο το μελιστάλαχτο "china in your hand" και λοιπών συναφών τραγουδιών που ακολούθησαν... παραχαλάρωσες Oblitron και δεν ειμαι σε τέτοια ρομαντική φάση...
Ηταν εκεί κάπου στις 11.40 όταν έκλεισα την σύνδεση... και με δυσκολία κρατούσα τον ομάτιό μου ανοιχτό... φρόντισες να με νανουρίσεις Oblitron και σε ευχαριστώ αλλά ήταν πολύ νωρίς για μενα αυτή η ώρα... είμαι μεταμεσονύχτιος τύπος... ευτυχώς που υπάρχουν και οι μαλακίες dvd - δώρα απο περιοδικά και με ξύπνησαν αυτήν την δύσκολη ώρα...
Το σαρδάμ σου όμως το έκανες... και δεν μπορώ να το παραλείψω.
Εκεί στο πρώτο μέρος με τα ελληνικά την είπες την μαλακία... εχμ.. συγνώμη... τα μπέρδεψες λίγο εννοώ... χε χε...
Αλλος ο Ζιώγαλας και άλλος ο Φαμμελος, άλλο το "Αγάπη αν ειναι αυτό" και άλλο "η αγάπη ειναι αυτό που περιμένουμε να' ρθει" ... μην μπερδεύουμε την βούρτσα...
Οκ το έσωσες όμως και σε συγχωρώ... έτσι για να δεις ότι είμαι επιεικής μαζί σου και κατα βάθος σε συμπαθώ συνάδερφε!!
Κέρδισες μια ακροάτρια όπως είπε και ο Μηνάς... και μάλιστα μια δύσκολη ακροάτρια!!!
Ps. Next time να μιλας περισσότερο... απελευθερώσου Oblitron... |
|
Επιστροφή |
|
|
oblitron Συνεργάτης
Mέλος από: Apr 26, 2004 Μηνύματα: 282
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 14 Οκτ 2004, 14:27 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
H Stefania έγραψε: | Hot σημεία ήταν το μιξαρισμένο "σήκωσέ το" με τα γκολ της εθνικής - ή καλύτερα - των παιχτών της εθνικής - γιατί ο ντόκτορ ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου την πεί... και το παλιο ξεχασμένο "saluna"... καλά αυτό που το ξετρύπωσες??? Η εισαγωγή με την απαγγελιά "και το παράξενό όνομά σου... saaaaaaluna... yeah yeah yeah" τσακίζει κόκκαλα... |
Αυτά τα δύο υπέροχα τραγουδάκια ήταν ακριβώς μετά την εκπομπή μου, στο playlist του Μηνά, στις 12:15. Άκουγες όμως εσύ τέτοια ώρα; Μυστήριο... Η Saluna με τσάκισε κι εμένα...
Thank you Stefania! Eλπίζω και η αποψινή εκπομπή του Μηνά να σου αρέσει εξίσου ή περισσότερο. |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 14 Οκτ 2004, 14:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Για να είμαστε ακριβείς... αυτά τα δύο τραγουδάκια ήταν στο κενό μεταξύ αλλαγής από Playlist σε Live και ανάποδα, και μόνο στον αναμεταδότη.. (για να μην υπάρχει κενό, ή να μην πετάει τους ακροατές έξω)..
Οπότε υποθέτω ότι η Στεφανία τα άκουσε μάλλον πριν ξεκινήσει το live... (στην αλλαγή συγκεκριμένα)... Το ίδιο και εσύ, αλλά στο φινάλε!
Δεν ήξερα ότι η Σαλούνα τραβιέται τόσο πολύ... Θα την βάλω 6 φορές τουλάχιστον απόψε, αν αυτό είναι το μυστικό!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 14 Οκτ 2004, 15:06 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Δεν ειμαι και εντελώς σίγουρη... δεν θυμάμαι καλά, αλλά "saluna" και "σήκωσέ το" πρέπει να τα άκουσα μετά απο κάτι διαφημιστικά του hot station ουτε στην αρχή αλλά ουτε και στο τέλος... μάλλον κάπου ενδιάμεσα... στο τέλος απο το ελληνικό μερος... ίσως...
Μηνά αν δεν βγω έξω σήμερα... θα σε τιμήσω!!!
Οχι τίποτα άλλο αλλά για να ξανακούσω την Saluna... |
|
Επιστροφή |
|
|
|