Λοιπον παιδες! Τη Παρασκευη που μας περασε, ειπα να ανηφορησω προς Κεφαλαρι μερια, οχι για να θαυμασω Ferrari και Porsche αλλα για να επισκευτω εναν πολυ καλο φιλο που παιζει εκει στο club Mustang, τον Γρηγορη Σταϊκο.
Ενα εχω να πω, περασαμε με την παρεα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ακουσαμε μουσικη και δεν μας εριξε πουθενα. 70's, 80's και τα συναφη μιξαρισμενα απο τον Λουκι Λουκ των decks!!! To θεμα ειναι οτι εκτος των απιστευτα καλων επιλογων που δεν περιοριζονται σε ενα υφος αλλα κινουνται απο ιταλο μεχρι funky και απο rockακια μεχρι rap, η ροη του προγραμματος ειναι αυτη που κανει ολο το παιχνιδι! Δεν προκειται με τιποτα να κατσει καποιος κατω, δεν σε κουραζει και δεν σε κανει να βαρεθεις, πραγματικα το κλιμα και η διασκεδαση ειναι απο την παλια καλη εποχη!
Σαν συμπερασμα ολων αυτων, σας προτεινω να κανετε μια δοκιμη και να περασετε μια βολτα απο εκει! Εξαλλου η μουσικη αυτη ηρθε στη μοδα παλι, εχουμε 1-2 χρονια πριν φυγει για να επανερθει μετα απο 6-7 χρονια!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ANYWAY THANX 4 THE SUPPORT .ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ LAVANTH G.STAIKOS
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum