Καλη μας χρονια λοιπον και μακαρι το 2005 να ειναι καλυτερο απο το 2004
Προσωπικα εκτος του Euro2004 και της Ολυμπιαδας δεν νομιζω οτι θα κρατησω τιποτα αλλο απο αυτη τη χρονια.
Συνηθως κανουμε αυτες τις μερες εναν απολογισμο του εαυτου μας και μια αυτοκριτικη. Εγω δεν το κανω αυτο, απλα κοιταω τι θα αφησω πισω μου να σαπισει στο 2004 και να μην με ακολουθησει.
Φετος διαλεξα να αφησω ανθρωπους πισω, δεν το εχω ξανακανει, αλλα πιστευω οτι αυτο τους αξιζει. Φιλους που κρυβονται πισω απο τη σκια τους, φιλες που κρυβουν εμπαθειες και πρωην που φορουν προσωπεια και μασκες νομιζοντας πως αλλαζουν.
Οι μεν πρωτοι πρεπει να δουν οτι η σκια δεν κρυβει
Οι δευτεροι οτι η εμπαθεια δεν κρυβεται
Οι τριτοι οτι ακομα και οταν αλλαζεις δερμα, φιδι μενεις.
Ευτυχως ολα αυτα θα μεινουν στο 2004, και οι υπολοιποι θα προχωρησουν στο 2005!
Με πολυ καλα events (οπως διαβαζω καθε μερα στα posts των μελων του Hotstation αλλα και στην Agenda)
Με νεο ενδιαφερον και ραδιοφωνικο ξεσκουριασμα τις Δευτερες στον soundfm.net
Με καλες μουσικες παραγωγες ολων των ειδων και το ερασιτεχνικο ραδιοφωνο να κινειται και παλι.
Μεσημεριανή ανία λίγα λεπτά προτού σχολάσω και μερικές μέρες μετά την είσοδο του νέου χρόνου.
Η κρίση αυτογνωσίας μου τσακίζει το σηκωμένο ανήθικο και το πεσμένο ηθικό!
Και μετά πεισμώνω και τελικά πάλι καλά που αντιδρώ έτσι... γιατί αυτό το πείσμα και αυτό το "εγω μου" είναι που με σώζουν!
Που με κάνουν να χαμογελώ αισιόδοξα, ενώ αριστερά του στήθους μου ενα ζωντανό κομμάτι σαν ηλεκτρονικός δέκτης δεν παύει ποτέ να λαμβάνει αόριστα σήματα...
Τη χρονιά αυτή υπόσχομαι ότι θα ειμαι καλό κορίτσι!
"Αλγεβρικές εξισώσεις τα βήματά μου" που λεει και ένας ποιητής, μπας και περιορίσω λίγο τα λάθη!
Τη χρονιά αυτή υπόσχομαι ότι θα ειμαι καλό κορίτσι!
Σε ποιόν το υπόσχεσαι Στεφανία;Κάνε αυτό που σε ικανοποιεί και άσε τις υποσχέσεις σε τρίτους. Εμένα δε μ'ενδιαφέρει αν είσαι καλό ή κακό κορίτσι, αρκεί να είσαι η αληθινή Στεφανία. Αν είναι υπόσχεση προς τον εαυτό σου και νομίζεις ότι θα ναι καλύτερα έτσι, εσύ ξέρεις καλύτερα
just do what u think it's da best for u,
kisses
Dimitris P. _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum