Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Nov 17, 2004 Μηνύματα: 113 Πόλη/Χώρα: AΘΗΝΑ
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 7 Φεβ 2005, 13:11 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Αγαπητέ φίλε
με λίγα λόγια γίνεται χαμός στα FM για να μην πώ καμιά βαριά κουβέντα...
Όποιος έχει μέσο, γλύψιμο ΄"λαδώνει" και σηκώνει μια κεραία στον Υμηττό και καλά κάνει εδώ που τα λέμε, αλλά τι φταίμε εμείς οι "γνήσιοι" ερασιτέχνες που έχουμε καραφλιάσει με τόση RF που έχουμε φάει στο κεφάλι...
Αυτό τον καιρό σε πληροφορώ καθημερινά "ξεσκονίζω" την μπάντα από τους 86 έως του 109.5 μεγακύκλους και ακούω και καταγράφω...
Σήμερα τρελλάθηκα κιόλας : άκουσα τον ιταλικό σταθμό "DISCO RADIO" να εκπέμπει στην Αθήνα ! Σοβαρά μιλάω, συντονίσου στους 103.1 και άκου !
Έτσι, λοιπόν φίλε εκπέμπω περιστασιακά κυρίως το Σαββατοκύριακο όπου βρώ καμιά συχνότητα κάπως "άδεια"... Τώρα βγαίνω στους 103 αλλά με τους Ιταλούς που ανοίξανε δεν ξέρω...
Υστερα απογοητεύτηκα ... σήμερα δεν ακούει κανείς ραδιόφωνο, ή ακούνε ελάχιστοι.Και σου μιλάω για βραδυνές ώρες μετά τις 12 το βράδυ που "βγαίνω". Ένα δύο τηλέφωνα με το ζόρι φίλε, και όχι μόνο εγώ και άλλοι ερασιτέχνες που έχω μιλήσει, ψόφια τα πράγματα.
Όλα αυτά που λές για το site "hlektonika" τα ξέρω μπαίνω και κει και πιστεύω νάρθεις στην συνάντηση που γράφουμε το Σάββατο να τα πούμε από κοντά... _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 11 Φεβ 2005, 14:03 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Λοιπόν, συντονίσου στους 103 σήμερα το βράδυ - Παρασκευή - θανοίξω να γιομίσω...αρμονικές όλη την μπάντα!.... Πλάκα κάνω....πάντως μερικοί εδώ μέσα δεν καταδέχονται να κάνουν ερασιτεχνικές εκπομπές ή να πατήσουν το ποδάρι τους σε ερασιτεχνικό στούντιο....ξεχάσαν βρε πως ξεκίνησαν τρομάρα τους...το παίζουν τώρα ειδήμονες της μουσικής - κυριλέ, μα δεν είναι μόνον η μουσική, ο λόγος είναι που τραβά περισσότερο, αυτά, που θα πείς μπροστά στο μικρόφωνο και θα τραβήξεις την προσοχή του άλλου! Τέλος πάντων, με πιάσανε οι φιλολογίες μου πάλι και γιομίζω αρμονικές εδώ μέσα...νάστε όλοι καλά ...εγώ πάντως το βράδυ θανοίξω και αν ακούσει κανείς και πάρει τηλέφωνο, θα κόψω την μουσική, θα τον περάσω στον αέρα να μικροφωνήσουμε λιγάκι, να πούμε καμιά σαχλαμάρα να περάσει η ώρα βρε αδερφέ....΄
ΥΓ Πως γουστάρω, να ακούω το ανοιγόκλειμα, το "κλικ" που κάνει ο zippo στον αέρα, όταν ανάβω το τσιγάρο και φλομώνω το μικρόφωνο... τεκές σκέτος το "στούντιο" μαζί με την RF και η τουρμπίνα στο μηχάνημα να σου δηλώνει το "παρόν" στην ζωή και στην ηδονή ενός και μοναδικού πράγματος που με "ανάβει" - για να μην πω ακατάλληλη λέξη εδώ μέσα - εδώ και 25 χρόνια...
Ερασιτέχνης για πάντα.... δικός σας !.... _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 11 Φεβ 2005, 16:39 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Τι έγινε βρε Σταύρο..; Κάλεσες κανέναν για εκπομπή και σου αρνήθηκε; Για ποιούς παλιούς ερασιτέχνες λες άραγε!; Να τους καταγγείλεις πάραυτα!!!
Καλή εκπομπή και καλά κοντρόλς για απόψε! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 11 Φεβ 2005, 17:17 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
τόσα χρόνια δεν κατήγγειλα κανέναν...θα καταγγείλω τώρα?
Δεν τρέχει τίποτα, απλά αναφέρομε γενικώς και αορίστως !
Αναμένω κοντρόλ για απόψε ! _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 11 Φεβ 2005, 18:09 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ΟΚ! Αν και από οτι σου έχω πει και μου έχεις εξηγήσει, δεν περνάς στην περιοχή μου.. Αν βρεθώ στο δρόμο όμως, θα έχω το νου μου για κοντρολ με φορητό ψηφιακό δεκτη, εξωτερική κεραία λήψεως ...και κλειστό το φέρον σήμα! |
|
Επιστροφή |
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 11 Φεβ 2005, 18:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ok , μπορεί να ακούσει κάποιος άλλος φίλος από δω μέσα.
Πάντα καλές εκπομπές σου εύχομε! _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
radioamateur Στα μπετά
Mέλος από: Dec 21, 2004 Μηνύματα: 45
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 14 Φεβ 2005, 00:01 GMT Τίτλος Μηνύματος: Η ιστορία της τάπας... |
|
|
Κάνοντας μια ακρόαση στην συχνότητα 103 διεπίστωσα ότι γίνεται ένας χαμός από σηματα.Η τάπα της τάπας.Μπουρμπουλίθρα της μπουρμουλίθρας.Σκέψου ότι "πατάει" ο Blackman στα νοτια και στα βόρεια το DISCORADIO.Αν μπορεις κατέβασε το στη συχνότητα.Καπου στους 93,8 ή 95,8 ή 91,4 ή 87,5 ή πάνω απο τους 108 κλασσικά ακούω ησυχια.Αυτο το περί "ησυχίας" είναι σχήμα λόγου.Τι το είπα;Φαντάζομαι ότι αυριο θα γίνεται τη τρελλης από σήματα.Αυτα που λες συνάδελφε!
Μα καλά ακους κανένα ραδιοερασιτέχνη ακόμα;Εγώ μόνο πάνω απο τους 108 πλέον.Αλλα και εκεί η τάπα πάει σύννεφο.
Καλές εκμπομπές στον Radio Rainbow Athens! _________________ Με εκτίμηση
Radioamateur |
|
Επιστροφή |
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 14 Φεβ 2005, 12:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Σε βλέπω ενημερωμένο φίλε μου, για τις συχνότητες ! Όντως αυτές που ανέφερες είναι πιο "ελεύθερες" αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Στους 103 γίνεται χαμός, αλλά σε πληροφορώ περνάω σε πολλές περιοχές, το τσέκαρα. Ακόμη σε ενημερώνω ότι ανοίγουν αρκετοί ερασιτέχνες ακόμη και σήμερα και με πολλούς απ' αυτούς έχω μιλήσει. Ιδίως στους 108.3 κάθε Σάββατο κάνουν συνομιλία στον αέρα όπως παλιά. Εσύ όμως δεν μας ανέφερες πότε και σε ποιά συχνότητα "βγαίνεις" .... σε περιμένω.
Ακόμα, γιατί δεν ήρθες στην συνάντηση που κάναμε το Σάββατο από το άλλο site ? Ημασταν σε πληροφορώ αρκετοί ερασιτέχνες, συζητήσαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και ήπιαμε ένα ωραίο καφεδάκι στο Θησείο. Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση νάρθεις.
Και πούσαι...σήμερα θα ανοίξω πάλι στους 103.5 για να τσεκάρω και κει το "μηχάνημα" και θα κάνω αφιέρωμα λόγω γιορτής Αγίου Βαλεντίνου σε ερωτικά τραγούδια, το βραδάκι, συντονίσου εσύ και όποιος άλλος καλός φίλος, επιθυμεί να ακούει ερασιτέχνες.... _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 14 Φεβ 2005, 17:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ωραία όλα αυτά ρε παιδιά αλλά ξέρετε πολλούς που μπορούν να συντονίσουν τους δέκτες τους λιγότερο από 87,5 και περισσότερο από 108; εγώ προσωπικά όχι _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Τρίτη 15 Φεβ 2005, 13:24 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Aφού το ραδιόφωνο γιόμισε από επαγγελματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς κάπου πρέπει και μεις οι ερασιτέχνες να κάμουμε το χόμπυ μας.
Δεν νομίζεις? _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Τρίτη 15 Φεβ 2005, 19:41 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
συμφωνώ, αλλά το ξέρεις πολύ καλά ότι θα έχεις περιορισμένο εύρος ακροατών εφόσον δε γίνεται να συντονίσουμε τους δέκτες πάνω απ'τα 108. γιατί δε παίζετε στα ΑΜ ; _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
radioamateur Στα μπετά
Mέλος από: Dec 21, 2004 Μηνύματα: 45
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 16 Φεβ 2005, 00:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Όπως θα έχουν διαπιστώσει οι αξιότιμοι αναγνωστες αυτης της ιστοσελιδας στον ραδιοφωνικό ορίζοντα των Fm υπάρχουν ακόμα κάποιοι γνήσιοι που προσπαθούν όπως τον παλιο καλο καιρό πλέον με πολλα watts να επιβιωσουν ως ερασιτέχνες.Θεωρώ βεβαίως"κατάντια"να βγάζω ΚW για να ακουστω μέσα στην μπάντα σε περιοχές μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.Καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα εύρος συχνοτήτων οπου ερασιτέχνες και μόνο θα μπορούν να κάνουν εκπομπές με μια νόμιμη ισχύ.Αυτο που έχω καταλαβει στο πέρασμα των χρόνων είναι αν υπάρξει μια κοινή συμφωνία άπαντες να εκπέμπουν με μια πολύ μικρή ισχύ και σε συγκεκριμένες ώρες,μόνο έτσι θα δοθεί αυτή η πολυπόθητη ευκαιρια σε όλους να εκπέμπουν έστω και για λίγο.Ερασιτεχνισμος σημαίνει πάθος για μάθηση και δημιουργία.
Radio Rainbow φαντάζομαι ότι για να περάσεις στην περιοχή μου πρέπει να πας πάνω απο τους 108 και με κατεύθυνση της κεραίας σου στον Υμηττο.
Καλές εκπομπές φιλε Σταύρο! _________________ Με εκτίμηση
Radioamateur |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 16 Φεβ 2005, 01:52 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
και πάλι, θα σφάζονταν όλοι μεταξύ τους αυτές τις ώρες αν περνούσε τέτοιο νομοσχέδιο στο ΕΣΡ _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 16 Φεβ 2005, 12:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Αγαπητοί μου φίλοι, καλοί "ερασιτέχνες"
συνεχίστε το χόμπυ σας, όπως έχετε μάθει εδώ και τόσα χρόνια και μην απογοητεύεστε, από τις "άσχημες συνθήκες" που υπάρχουν στα Fm.
Τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολα, να αλλάξουν, γι αυτό θα πρέπει να δεχτούμε, την σημερινή κατάσταση.
Προσωπικά, πιστεύω, ότι αξίζει να ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς, με όποιο κόστος και αν υπάρχει.
Εγώ, "βγαίνω" στους 103.5 και κάνω το χόμπυ μου και όποιος με ακούσει.
Δηλαδή.πιστεύετε, ότι αυτοί που ακούγονται περισσότερο από μας, έχουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα? Όχι, βέβαια. _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
JORDAN4 Παλιά καραβάνα
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 21:40 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Πάντως, απότι βλέπω ο ραδιοερασιτεχνισμός εδώ μέσα καλά κρατεί....
Λοιπόν, να ενημερώσω και από δω μέσα, για το νέο site του σταθμού μας που σας περιμένουμε όλους, να γίνετε μέλη μας..
www.radiorainbow.gr
Όπως και ο σταθμός μας, έτσι και η ιστοσελίδα μας θα παραμείνει "ερασιτεχνική" για όλο τον κόσμο...
φιλικά
stavros414 _________________ www.radiorainbow.gr |
|
Επιστροφή |
|
|
|