Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Panos216 Νεούδι
Mέλος από: Mar 26, 2005 Μηνύματα: 9 Πόλη/Χώρα: Free FM
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 13 Μαι 2005, 14:39 GMT Τίτλος Μηνύματος: ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο FREE FM? |
|
|
ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ FREE FM.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΥΧΑΙΑ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΧΕΙΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (STUDIO, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΝΟΜΑ. |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 13 Μαι 2005, 15:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Το σίγουρο Πάνο μου είναι ότι -όπως φαίνεται- το παλιό δεν "ισχύει" πια.. Είναι σχεδόν μια εβδομάδα τώρα που δεν έχω ακούσει κανέναν παραγωγό να αναφέρει Free.. Παρά μόνο τη συχνότητα..
Επίσης, πήρε το αυτί μου κάποια καινούργια Jingles, τα οποία επίσης δεν αναφέρουν όνομα σταθμού, παρά μόνο την συχνότητα!..
Θα ρωτήσω κι εγώ ένα άτομο από μέσα να μάθω περισσότερα! |
|
Επιστροφή |
|
|
djvolis Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Mar 04, 2005 Μηνύματα: 116 Πόλη/Χώρα: Athens-
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 13 Μαι 2005, 18:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
pw pw...ti lete bre paidia??...kai gw kati tetoio ypopteuomai...
pano prepei na sai poly dyktiwmenos telika.. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 31 Μαι 2005, 21:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Τελικά όλοι οι ..υποψιασμένοι και οι ...βυσματωμένοι με τους γνωστούς σφάλαμε σφόδρα!
Την Δευτέρα (χθες) με άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά να λέγεται το νέο όνομα του σταθμού! Free FM και πάλι!!!! (χωρίς το "και πάλι").
Και το studio ίδιο μου φάνηκε!!! Τα μηχανήματα ίσως να έχουν αλλάξει λίγο, αλλά αυτό φαίνεται κι από τον ήχο, του οποίου η ποιότητα έχει βελτιωθεί αρκετά και πλέον εκπέμπει και στερεοφωνικά (ξανά)!
Τώρα, μια και τα παπαγαλάκια μιλάνε και λένε πολλά... κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα βελτιωθεί κάπως και το σήμα, μια και υπάρχουν αρκετές περιοχές που δεν έχουν καλή λήψη, όπως .."ακούγεται"..!
Για να δούμε! |
|
Επιστροφή |
|
|
djvolis Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Mar 04, 2005 Μηνύματα: 116 Πόλη/Χώρα: Athens-
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 3 Ιουν 2005, 00:12 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
gia testarete....mipws akoute diafora??...pws sas fainetai o hxos??..pio ka8aros? pio stereo?? h mipws pio dynatos??? h embeleia?? pianei kalutera?? |
|
Επιστροφή |
|
|
|