Στάλθηκε: Κυριακή 29 Μαι 2005, 22:10 GMT Τίτλος Μηνύματος: Ρόδες - στη γιορτή της φαντασίας
Από το melodia.gr
Όταν κυκλοφορεί κάτι καλό, πρέπει πια να το φωνάζεις. Ό,τι γραφτεί λοιπόν σ' αυτό το κείμενο, γράφετε με τη λογική της ντουντούκας. Σαν να έχω ανοίξει το παράθυρο και να φωνάζω να μ' ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι:
Κυρίες και Κύριοι,
οι «Ρόδες» κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, που λέγεται «Στην γιορτή της φαντασίας» και δεν σας κοροϊδεύει. Κάνει ό,τι ακριβώς υπόσχεται ο τίτλος της, γιατί σ' αυτό το album, υπάρχει επιτέλους φαντασία. Και υπάρχει τόση φαντασία που μπορεί και να κάνει γιορτή. Θα μείνεις απέξω;
Διαβάζω στο Δελτίο Τύπου:
Είμαι ένας παγκόσμιος μπάσταρδος, λέει σαρκαστικά ο X-ray από τις Ρόδες, γνωστός σε μας τους πιο κοντινούς ως Νικήτας Κλιντ, γνωστός και πιο έξω ως πυρομανής αντιαμερικάνος μετά την επίδειξη της Πλατείας Συντάγματος. Η πλευρά του πατέρα μου έχει ρίζες στην Καραϊβική και στη Β. Ευρώπη και η πλευρά της μάνας μου στην Πόλη και στη Ρούμελη. Είναι λοιπόν λογικό σε μία φάση ψαξίματος μετά τους Active Member, να γυρίσω πιο πίσω να ψάξω τι είμαι, από που έρχομαι και που θέλω να πάω. Από Ska, μέχρι Εντεχνο ή Folk, ή όπως αλλιώς το λένε, μέχρι Rock, Ηιp Hop και Electronica.
Γενικά πολύ θα μπερδευτούν όσοι θέλουν να κατηγοριοποιούν το συναίσθημα, για το που πρέπει να εντάξουν αυτό το cd. Σίγουρα είναι από τα πιο φρέσκα πράγματα που έχουμε ακούσει στην ελληνική δισκογραφία τα τελευταία χρόνια. Δεν κουβαλάει καμιά μιζέρια (γι αυτό και διάβασα κάτι πικρόχολα σχόλια από κάτι μίζερους), δεν έχει κανένα κόμπλεξ να γίνει περισσότερο κοινωνικός, περισσότερος πολιτικός, περισσότερος εσωστρεφής, περισσότερο ή λιγότερο hip - hop.
Είναι αυτό που είναι.
Και καλά κάνει, γιατί αυτό που είναι μας φτιάχνει τρελά.
---------------------------------
Κατέβασα πρόσφατα το cd και μου άρεσε αρκετά!
Τραγουδιστης ειναι ο x-ray πρωην μελος των active member και πιο πρώην ακόμα των Magic De spell.
Ξεχώρισα:
- το "Φοβάμαι", ίσως απο τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου, στο οποίο το ρεφραιν τραγουδάει η Ελευθερία Αρβανιτάκη,
το "Αφροδίτες" (ένα τραγούδι που μπερδεύει τον ροκ με τον ηλεκτρονικό ήχο).
και το "Μια στατιστική" όπου συμμετέχουν και οι Ενδελέχεια.
Καλός ο πειραματισμός τους με αρκετά διαφορετικούς ήχους που ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα.
Τροποποιήθηκε από τον Stefania την Κυριακή 29 Μαι 2005, 22:44 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Καλή μου, διάβασα το διαλάλημά σου και έτρεξα αμέσως στο melody.gr και μου βγάζει "Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στη Σκόπελο..."......
Για ξαναδές σε παρακαλώ το site...
Με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω τη συγκεκριμμένη μουσική...
Melissa τώρα διαπίστωσα ότι δεν άνοιγε ούτε το δεύτερο link που έδωσα!
Δεν είναι τίποτα... τα ληγμένα που παίρνω φταίνε! Αλλά που θα πάει θα τα κόψω όλα μια μέρα.
Λοιπόν, στο hiphop.gr μπορείς να κατεβάσεις το video clip απο το "λόγια λόγια (μια στατιστική)"
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum