Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 3 Ιουν 2005, 18:49 GMT Τίτλος Μηνύματος: Τυχαίες φωτογραφίες |
|
|
Θα ήταν πιο βολικό να έβγαινε κατευθείαν η φωτογραφία στο κανονικό της μέγεθος όταν πατάμε πάνω στη μικρογραφία της από της τυχαίες φωτογραφίες για εξοικονόμηση χρόνου, ειδικά όσοι έχουν αργή σύνδεση (σαν εμένα) _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Σάββατο 4 Ιουν 2005, 19:03 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Οι τυχαίες φωτογραφίες, στο πλάι (κάτω αριστερά) υπάρχουν για να ..δελεάσουν τους επισκέπτες - μέλη, να μπουν στην photo gallery.. Και ακόμα περισσότερο, να στείλουν τη συμμετοχή τους..
Εξάλλου, πολλές φωτογραφίες, δεν λένε και πολλά από μόνες τους, χωρίς την περιγραφή, τον τίτλο ή τα σχόλια που τις συνοδεύουν. Κι αυτά φαίνονται μόνο στη σελίδα που σε πάει η κάθε μία.
Τέλος, το μέγεθος συνήθως είναι αρκετά μικρό για την κάθε φωτογραφία, (κάτω από 40-50kb στην μεγαλύτερη ανάλυση) οπότε η καθυστέρηση δεν είναι τόσο μεγάλη..
Ευχαριστούμε για την πρόταση πάντως! |
|
Επιστροφή |
|
|
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 6 Ιουν 2005, 16:40 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ξέρω για το φώτο γκάλερυ, αλλά κι εκεί κάπως έτσι θα έπρεπε να γίνει, νομίζω. Με λίγο μεγαλύτερες μικρογραφίες που γράφουν τα σχόλια από κάτω _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 20 Ιουν 2005, 15:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: Last Photos |
|
|
Αλλαγή και στις φωτογραφίες που εμφανίζονται σε μικρογραφία σε όλες τις σελίδες του HotStation από την φώτο gallery. Αντί των τυχαίων φωτογραφιών, πλέον εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες, και σε μικρότερο χώρο, κάνοντας scroll (σε όσους χρησιμοποιούν τον Internet Explorer τουλάχιστον).
Ετσι βλέπετε άμεσα τις καινούργιες φωτογραφίες που έχουν αποσταλλεί στην photo - gallery μας χωρίς να χρειάζεται να ..ελέγχεται κάθε τόσο!
http://www.hotstation.gr/modules.php?name=coppermine |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 20 Ιουν 2005, 16:10 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μηνά, νομίζω πως καλύτερα ήταν πριν με τις τυχαίες φωτογραφίες αφού το μάτι του επισκέπτη έπεφτε πάνω σε κάποια ενδιαφέρουσα και τότε πήγαινε και κοιτούσε το gallery. Τώρα όμως ποιος θα κάτσει να περιμένει μία-μία φωτο να scrollαριστεί; _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
|