Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Τρίτη 7 Ιουν 2005, 23:02 GMT Τίτλος Μηνύματος: Λίγη βοήθεια για αγορά mp3 player |
|
|
Είμαι ανάμεσα σε iRIVER H10 5GB και iPOD mini 6GB
για μνήμη μην αναφέρετε, μου αρκούν τα 5. Αν ξέρετε κάποιο καλύτερο ή ισάξιό τους με τιμή κάτω από 300€ πείτε το _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
cy_melissa Στα μπετά
Mέλος από: Apr 21, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Τρίτη 7 Ιουν 2005, 23:12 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Είναι το LYRA της THOMSON και το CREATIVE. Ένας γνωστός μου αγόρασε τελικά το CREATIVE σε μισή σχεδόν τιμή και είναι πολύ ευχαριστημένος. Λυπάμαι που δεν έχω περισσότερα στοιχεία να σε βοηθήσω αλλά ίσως με τα ονόματα να μπορείς να κάνεις μια έρευνα τιμών. |
|
Επιστροφή |
|
|
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Τρίτη 7 Ιουν 2005, 23:17 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Επειδή δεν ξέρω ποιο από όλα τα creative λες, θα ψάξω για το LYRA κι αν μπορείς δώσε μου περιγραφή του creative να ψάξω. Αν είναι ένα μικρό άσπρο σε σχήμα κρανίου σε πειρατική σημαία με μπλε κύκλο γύρο από την οθόνη και διάφορα χρονόμετρα το ξέρω _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
cy_melissa Στα μπετά
Mέλος από: Apr 21, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Τρίτη 7 Ιουν 2005, 23:22 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ειναι ορθογωνιο, ορθιο, το μισο πανω οθονη και το άλλο μισο κατω navigator buttons,. Μαυρο μπροστα, με γραμμή μπλε γύρω και εξω/πισω ασπρο _________________ Χαμογέλα! |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
|
Επιστροφή |
|
|
|