Α, και μην έχεις έγνοια, θα σου κανονίσω τον Μηνά (Μηνά μην πείς κουβέντα, άντε να δώ!!!!), ειδικά για σένα, να στον τυλίξω (προσοχή καίει!!), να τον πάρεις και να πάτε διακοπούλες όπου γουστάρει η ψυχούλα σου καλή μου!!!
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του HotStation να περάσουν τις καλύτερες EVER διακοπές αυτό το καλοκαίρι, όπου και με όποιον και να 'ναι!!! .......και καλό μαύρισμα!!!
Αποτελώ τρελό θέλγητρο για να αλλάξει κανείς γνώμη στο άψε σβήσε;;;
Wow!!! Νιώθω υπερ-καρα-κολακευμένος!
Thanks Stefania!
Melissa?! Ξέρεις οτι το καλύτερο ψήσιμο (και ευκολότερο) για ψάρι γίνεται τυλιγμένο στο λαδόχαρτο; Ξεκολλάνε και τα λέπια έτσι και γλιτώνεις και το καθάρισμα! Ετσι θα με τυλίξεις κι εμένα;
Λοιπόν, από Δευτέρα, θα πάρω τιμές για κανα πακέτο για Ιο (μια και την συζητάμε) να σας δώσω μια ιδέα τι θα στοίχιζε!!
(Μου θυμίζω λίγο από Best που όλο κανονίζει 3ήμερα και 2ήμερα μέσα στο καλοκαίρι σε νησάκια με clubing και λοιπά!)
Θυμάστε που γκρίνιαζα και για έναν 200GB δίσκο στις εκπομπές μου και τον έκλαιγα;;; Λοιπόν, έχω ένα πάρα πολύ καλό προαίσθημα σχετικά!!!
Είπα να πετάξω κάτι hot να ανάψω τα αίματα, γιατί πέσαμε τελευταία.
Ανησυχητική αγάπη, ησυχία και ροζ κλίμα επικρατεί!
Αν δεν υπάρχει λίγο καυγάς, λίγο πάθος, καμιά ίντριγκα, κανένα ξεκατίνιασμα... ε, δεν λέει!!
Μελίσα μου, να' σαι καλά για την υποστήριξη, αλλά οι μεσάζοντες ξέρεις δεν είναι και το καλύτερό μου!
Χαίρομαι όμως για την αλληλεγγύη που αναπτύχτηκε ανάμεσα στον γυναικείο πλυθησμό του φόρουμ.
Γυναίκες ενωμένες ποτέ ηττημένες!!
Ωστε στο λαδόχαρτο Μηνά ε? χμ... μου δίνεις ιδέες!
All times are GMT + 3 Hours Σελίδα Προηγούμενο1, 2
Σελίδα 2 από 2
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum