Mέλος από: May 09, 2004 Μηνύματα: 201 Πόλη/Χώρα: Planet Earth/Solar System
Στάλθηκε: Παρασκευή 17 Ιουν 2005, 10:31 GMT Τίτλος Μηνύματος: Ο άντρας το ονείρων μας...Η γυναίκα των ονείρων σας...
"Ο τύπος του άντρα - συντρόφου που είναι αναβλητικός και λουφαδόρος, συνήθως το παίζει σε πολλά ταμπλό και είναι μονίμως απασχολημένος. Στην αρχή κάνει αμάν να γνωρίσει την τρυφερή ύπαρξη που υπάρχει απέναντί του ή γύρω του...
..Στην πορεία αφού η πολιορκία του πιάσει τόπο και η κυρία πείθεται να τον γνωρίσει καλύτερα, εκείνος αρχίζει να απαντά στα τηλέφωνα ως εξής: "Δεν έχω χρόνο να τα πούμε σήμερα μωρό μου, έχω πολλές δουλειές, θα το δούμε όμως μέσα στην εβδομάδα, έτσι;" Η κυρία συνήθως δυσφορεί αλλά μετά την υπόσχεση αφήνεται να ελπίζει σε κάποιο νέο τηλεφώνημα. Μένει όμως μόνο στην ελπίδα. Ξανατηλεφωνεί τότε η ίδια για να του θυμίσει την υπόσχεση. Εκείνος απολογητικός δέχεται αμέσως να βρει λίγο χρόνο να την συναντήσει και ταυτόχρονα φροντίζει να της τηλεφωνήσει κι ο ίδιος πέντε έξη φορές για να δείξει πως τη σκέφτεται κι αυτό γίνεται για κάμποσο καιρό. Τότε μια ωραία ημέρα ο τύπος αυτός σε μια συνάντηση λέει στην καλή του: "Ξέρεις δεν είμαι πολύ σωστός σε αυτή τη σχέση και για να μην σε πληγώνω άλλο φεύγω".
Πες το από την αρχή άνθρωπέ μου ότι δεν ενδιαφέρεσαι να πάμε κι εμείς παρακάτω, μην μας παιδεύεις με το δήθεν ενδιαφέρον σου και ξαφνικά στα κρύα του λουτρού."
Βάσει του παραπάνω άρθρου όπου δημοσίευσε εύστοχα ο αγαπητός Μηνάς, έχω να κάνω τα παρακάτω σχόλια.
Τελικώς πολλές τέτοιες σχέσεις βλέπουμε γύρω μας και ενδεχομένως να έχουμε βιώσει μια ανάλογη και οι ίδιοι.
Όταν οι άνθρωποι είναι τυφλομένοι από τον εγωισμό και την υπερηφάνια... οι κινήσεις του μόνο για ερωτευμένου ανθρώπου δεν χαρακτηρίζονται!
Μια σχέση όπου ο καθένας προσπαθεί να έχει το "πάνω χέρι", μια σχέση όπου η αδιαφορία είναι "και καλά" το εργαλείο για την επίτευξη της καψούρας του άλλου...
Σε άλλες περιπτώσεις το άτομο που δέχεται τα παραπάνω καψόνια, κολλάει και κυνηγάει σαν τρελλός/ή.
Σε άλλες όμως περιπτώσεις όπου ο άλλος θεωρεί ότι του αξίζει μια σωστή σχέση, γεμάτη αγάπη, επικοινωνία και κατανόηση... επίλέγει να παρατήσει τον/ην επίδοξο/η και να βρει κάτι καλύτερο... Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να διατηρήσει αυτή την απομακρυσμένη και αβέβαιη σχέση, παίζοντας στο ίδιο ταμπλό...δηλαδή "οκ καλέ μου όταν έχεις χρόνο τα λέμε, σε αφήνω τώρα για να πάω να κανονίσω κανένα ποτάκι με την παρέα μου"
Άρα καταλήγεις να έχεις μια σχέση στην οποία άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη... Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ στην αρχή σε στενοχωρεί, κάνεις υπομονή και προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς κάνεις λάθος... τελικά συνειδητοποιείς ότι απλώς ζητάς κάτι το οποίο ο άλλος δεν είναι σε θέση ή ικανός να σου δώσει... αγάπη και συντροφικότητα.
Άρα συνεχίζεις τη ζωούλα σου χωρίς να σου καίγεται καρφί ...
Μαίρη _________________ Live Every Thursday at www.radioranbow.gr
by Mary_J at 22:00 till late... join In!
Αν ξεραμε και εμεις τι θελουμε απο τις σχεσεις μας θα ηταν ολα πιο απλα, αφου μηνα με το μηνα αλλαζουν ολα, οι ποθοι, τα γουστα, τα προτυπα, οι αναγκες, ακομα και το μυαλο μας το ιδιο.
Αυτη ειναι και η ομορφια του πραγματος ομως... να τυχει να ειναι στο ιδιο μηκος κυματος 2 ανθρωποι την ιδια εποχη. Αυτο που λεμε 'timing" (και το χρησημοποιουμε ως διακιολογια για την "κυριλε χυλοπιτα")
Υπαρχουν πολλες μεταβλητες στην συναρτηση της (ερωτικης & οχι μονο)ζωης μας...
Με μια απολυτη σταθερα...Την εσωτερικη μας αναγκη για αγαπη&ικανοποιηση σε ολα τα επιπεδα(x,y,z)
Aς πεταξουμε ΕΞΩ απο το "παιχνιδι" λοιπον οσους περνουν την ωρα τους παιζοντας με την ψυχη&την υπομονη των ανθρωπων...
Η εξερευνηση του ερωτα περναει μερικες φορες&μεσα απο τετοια μονοπατια... _________________ Xristina Syriopoulou...
Live @ Freefm
every Tuesday&Thursday 19:00-21:00...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum