Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Κυριακή 31 Ιουλ 2005, 23:53 GMT Τίτλος Μηνύματος: Ποιός πιστεύετε ότι έχει γράψει τα καλύτερα ανέκδοτα; |
|
|
Εγώ θα ψηφίσω neokles, γιατί όποτε τα διαβάζω μπορώ και γελάω του σκασμού. Και συνήθως γράφει μικρά που δεν βαριέμαι να τα διαβάσω _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 1 Αυγ 2005, 00:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
τα ανέκδοτα δε παίζει ρόλο ποιος τα γράφει, αλλά ποιος τα βγάζει. Τι σημασία έχει αν γράψει ο neokles ή ο Μηνάς ή οποιοσδήποτε ένα καλό ανέκδοτο; `Ισως ότι ο ένας είναι πιο ψαγμένος απ'τον άλλον; Μπορεί. Μπορεί όμως και ο άλλος να ξέρει ανέκδοτα πολύ καλύτερα και να τα γράφει κατά καιρούς
Κατά τη γνώμη μου το θέμα αυτό είναι άστοχο _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
cy_melissa Στα μπετά
Mέλος από: Apr 21, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 1 Αυγ 2005, 01:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: Re: Ποιός πιστεύετε ότι έχει γράψει τα καλύτερα ανέκδοτα; |
|
|
mrLoverman έγραψε: | Εγώ θα ψηφίσω neokles, γιατί όποτε τα διαβάζω μπορώ και γελάω του σκασμού. Και συνήθως γράφει μικρά που δεν βαριέμαι να τα διαβάσω |
κι εγώ neokles ψηφίζω, και υπόσχομαι να προσπαθήσω περισσότερο!! _________________ Χαμογέλα! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
mrLoverman Καραβάνα
Mέλος από: Dec 07, 2004 Μηνύματα: 94
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 1 Αυγ 2005, 18:11 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Επειδή τα ανέκδοτα αλλάζουν μορφή κατά καιρούς, αυτός που γράφει τα καλύτερα ανέκδοτα είναι αυτός που έχει αλλάξει προς το καλύτερο ένα ανέκδοτο με προσωπικότητες και λαούς από παλιά. Πχ, εμείς λέμε εδώ κάτω συνέχεια ανέκδοτα με πόντιους, αλλά κάποια τα έχω ακούσει με κρητικούς και μου φάνηκαν καλύτερα. Επίσεις εδώ μπορούν να μπουν και σχολιασμοί για κάποιον που δεν δημοσιεύει καλά ανέκδοτα ή να δώσουν σε κάποιον το κίνητρο να ψαχτεί και να δημοσιεύσει περισσότερα, για να γελάμε εμείς. _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά |
|
Επιστροφή |
|
|
|