Παντως, παρά την κακή διάθεση που έχουμε οι περισσότεροι για τους αμερικανούς, ένας από τους προέδρους τους, είχε πει...:
"Μην ψάχνετε να βρείτε τι μπορεί να κάνει η χώρα σας για σας, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εσείς για εκείνη"..
Σας το θυμίζω και σαν ιδέα... Δεν είναι μόνο να διορθωθούν τα όσα κακά κείμενα βρίσκονται στο δικτυακό τόπο, ή τι καινούργιο πρέπει να έχει για να ..τραβήξει κόσμο... Αλλά και πως ο ήδη υπάρχων λαός του (...) μπορεί να το βοηθήσει να ..ανέβει κι άλλο!
Υπάρχει μια υποδομή από φορουμς, δυνατότητα για να στέλνετε άρθρα, φωτογραφίες, κι ένα σωρό άλλα πραγματάκια, που ήδη δουλεύουν καλά..
Μπορούμε κι από εκεί, με την συμμετοχή, και ακόμα καλύτερα με συμμετοχές που έχουν κάτι να πουν και να δώσουν να κάνουμε επίσης το site να έχει περισσότερη αξία..
Είναι σαν να έχουμε έτοιμο ένα super market φοβερό και τρομερό με καταπληκτικά ταμεία, ράφια, εξυπηρετικούς πωλητές και υπαλλήλους, αλλά τα ράφια άδεια.. Το κύριο νόημα ύπαρξης αυτού εδώ του πράγματος είναι η επικοινωνία και η επαφή, μέσω της εκπομπής, της μουσικής και του διαλόγου, από όπου μπορεί αυτός να υπάρξει!
1: να στέλνουμε όσο συχνά θέμε μυνήματα
2: να μην μας αφήνει το σύστημα να κάνουμε αφιέρωση όχι στις 24, αλλά στις 60 ή 52 ώρες, για να μην μας κάνεις και παράπονα, ειδικά εμένα με τα τεστ μου, ότι κάνουμε πολύ συχνά αφιερώσεις! _________________
Μπορώ να σκανάρω την υπογραφή μου και να την κάνω επικόλληση εδώ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum