Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 05:50 GMT Τίτλος Μηνύματος: Nέο Look για τον HotStation |
|
|
Από σήμερα, ξημερώματα Κυριακής, μπήκε σε ...εφαρμογή και λειτουργία η νέα εμφάνιση του site μας..
Οι αλλαγές είναι κυρίως στα χρώματα και στα γραφικά και λιγότερο σε λειτουργικά σημεία του site. Οι αλλαγές στο λειτουργικό μέρος έχουν γίνει τις προηγούμενες μέρες και έχουν ελεγθεί, όσο αυτό είναι δυνατόν..
Ελπίζουμε να σας αρέσει το αποτέλεσμα και να βρείτε την ανανέωση αυτή, αρμόζουσα στα αισθητικά σας κριτήρια καθώς και πιο ξεκούραστη για τα μάτια σας!
Αν εντοπίσετε προβλήματα, ή έχετε κάποιες προτάσεις που πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν στην ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, παρακαλώ να κάνετε ένα post εδώ.. (πχ τελευταία έχω ακούσει, και έχω διαπιστώσει κι ο ίδιος) ότι τα αναλυτικά άρθρα δεν εμφανίζονται με κλικ από την κεντρική σελίδα, η οθόνη ασπρίζει και μένη κενή.. Το έχει εντοπίσει κανένας ακόμα αυτό;
Ευχαριστούμε πολύ! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 14:32 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μεγειές Μηνά, μια χαρά όμορφη είναι, εξίσου όμορφη ήταν και πριν, είχε κανείς πρόβλημα με τα χρώματα?
Μόλις πρωτομπήκα λέω τι έγινε λάθος url πληκτρολόγησα ο γκαβός? (μόλις ξύπνησα κιόλας) αλλά μετά είδα τα γνωστά σημεία
Για το πρόβλημα που λες, δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Αν όμως μου συμβεί θα ειδοποιήσω _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 14:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Προς το παρον ουτε και εμενα μου παρουσιασε το γνωστο προβλημα με την λευκη σελιδα, ουτε απο τη δουλεια, ουτε απο το σπιτι.
Βεβαια, να πω κατι για το νεο look, το λευκο χρωμα πισω με ψιλοκουραζει στα ματια μετα απο λιγη ωρα (δεν εχουμε ολοι φιλτρο οθονης!!) και να με κανει να αισθανομαι οτι το site ειναι κοινο οπως ολα τα αλλα. Το χρωμα πισω του εδινε ταυτοτητα!!!
Καθαρα η δικη μου αποψη αυτη!
Deep_Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
artemios Συνεργάτης
Mέλος από: Nov 10, 2003 Μηνύματα: 56 Πόλη/Χώρα: PATRA
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 15:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Συμφωνώ με τον dmitspan οτι και πρώτα ήταν εξίσου όμορφη. Όμως κάθε αλλαγή πιστεύω φέρνει έναν αέρα "φρεσκάδας" αν και αυτή άσπρη καταιγίδα δεν είναι και τόσο του γούστου μου. Αλλά πάντως το πρόβλημα με τα άρθρα ,που αναφέρεις Μηνά, το έχω και γω τις τελευταίες 6-7 μέρες περίπου. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 15:41 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Σας ευχαριστώ για την άμεση απόκριση...
Κύριος σκοπός ήταν η ανανέωση... για να ξεβαρεθούμε λίγο..!
H αλλαγή του γαλάζιου σε άσπρο έγινε γιατί όλες (ή έστω οι περισσότερες) ενότητες εκτός της πρώτης σελίδας (όπου τα άρθρα είχαν άσπρο background) χάνονταν με τα μαύρα γράμματα στο μπλε υπόβαθρο..
Οντως το λευκό του Ariel ίσως είναι τελικά λίγο κουραστικό / έντονο για τα μάτια.. Θα δούμε πως μπορούμε να το ..σπάσουμε λίγο..
Αρτέμη, χρόνια και ζαμάνια!!! Χαίρομαι που σε βλέπω πάλι εδώ!
Αυτό με τα άρθρα είναι το πλέον σπαστικό που έχω ακούσει τελευταία, γιατί δεν μπορώ με τίποτα να το αναπαράγω στο pc που δουλεύουμε με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε δοκιμές για να φτιαχτεί..
Αλλά κάτι θα γίνει και με αυτό.. Κρίμα είναι.. Τόση συγγραφική δουλειά να πάει χαμένη...
Επίσης, να σας ενημερώσω, ότι η "Επιλογή θέματος" για τα μέλη (για αλλαγές στα χρώματα και το look του site) έχει απενεργοποιηθεί.. Οπότε, βάλτε μαύρα γιαλάκια μέχρι να το ...σκοτεινιάσουμε λίγο..
Αλλο ένα "προβληματάκι" που παρατήρησα είναι ότι στο forum η καινούργια μπάρα με την ημερομηνία και το search δεν στοιχίζεται σωστά και σπάει σε δύο γραμμές.. (και τα @@ του developer!)
Τέλος, διορθώθηκε (ελπίζω) το πρόβλημα στοίχησης στις αφιερώσεις (αν το είχατε προσέξει, βεβαίως βεβαίως)...
Keep the bug reporting - comments flowing in! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 18:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: Ξανά αλλαγές |
|
|
Το γαλάζιο ξαναγύρισε παρέα με ήλιους στο background, μπήκες λίγο χρώμα στις πλαϊνές στήλες - blocks .. Ελπίζω να προλάβαμε πριν στραβωθείτε εντελώς!
Ακούω σχόλια, ειδικά από αυτούς που είχαν αντιδράσει στο πρώτο version... |
|
Επιστροφή |
|
|
djvolis Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Mar 04, 2005 Μηνύματα: 116 Πόλη/Χώρα: Athens-
|
|
Επιστροφή |
|
|
cy_melissa Στα μπετά
Mέλος από: Apr 21, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 20:48 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μηνά, μπράβο! Πολύ πολύ βελτιωμένο. Ανήκω στην ομάδα η οποία απεγνωσμένα αναζητούσε μια, τουλάχιστον χρωματική, βελτίωση στην εμφάνιση της ιστοσελίδας.
Το κυανό φόντο με τους μικρούς ήλιους το βρίσκω πού φρέσκο και παιχνιδιάρικο, το πορτοκαλί δε στους τίτλους, δίνει την ενέργεια και ζωντάνια που του έλειπε. Φυσικά είναι και τα χρώματα-ταυτότητα του site. Προσωπικά και το ολόασπρο μου άρεσε, αποδίδει μια καθαρότητα και λιτότητα, καθώς και μοντερνισμό. Αλλά βλέπω πως ακόμα το άσπρο κυριαρχεί, αφήνοντας τα παράθυρα να αναπνεύσουν.
Mια σημαντική παρατήρηση, μιλώντας σαν γραφίστας, βρίσκω την σκιά πίσω από το λογότυπο πολύ σκληρή και έντονη και αφαιρεί σημαντικά από το λογότυπο. Το σκοτώνει κυριολεκτικά. Θα ήταν καλά να γίνει πιο ελαφριά.
Αν μπορείς να κάνεις αλλαγή και στους τίτλους, σχεδιαστικά, και χρειάζεσαι βοήθεια, εδώ είμαι!
|
|
Επιστροφή |
|
|
artemios Συνεργάτης
Mέλος από: Nov 10, 2003 Μηνύματα: 56 Πόλη/Χώρα: PATRA
|
Στάλθηκε: Κυριακή 22 Ιαν 2006, 22:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Σαφώς πολύ καλύτερο ειδικά το μπλε φόντο με τον ήλιο(σήμα κατατεθέν του σταθμού). Και άκου και την cy φαντάζομαι θα έχει και πλήθος άλλων καλών ιδεών.(Είναι καλός εργοδότης ο Lavantis θα σου δώσει πρίμ παραγωγικότητας φανταζομαι )
Επίσης να σημειώσω πως το spot λέει "μάθετε πότε είναι το επόμενο ζωντανό πρόγραμμα" ισχύει ακόμα αυτό; |
|
Επιστροφή |
|
|
jim829 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Nov 19, 2005 Μηνύματα: 191
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 00:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Κ εγώ λέω πως το νέο look είμαι καλύτερο , με μια μικρή εξαίρεση το άσπρο φόντο που "χτυπάει" λίγο. Όσον αφορά το πρόβλημα που είπες με τις ενότητες το αντιμετωπίζω κ εγώ κ απτο pc μου κ από αλλού. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 00:43 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Και εμενα μου αρεσε το γαλαζιο με το λογοτυπο του σταθμου οπως μπηκε, επισης το πορτοκαλι και το γρκι που προσετεθησαν το εκαναν πιο χαρουμενο και μου αρεσει πολυ.
Τα γραφικουλια που μπηκαν στην προσωπικη μας σελιδα για τα μηνυματα, το album μας κλπ βοηθησαν πολυ και σαν χρωματισμος και σαν σχεδια! Οντως λοιπον εχουμε κατι ανανεωμενο να κοιταμε!
Αν παρατηρησω κατι Μηνα θα το αναφερω εδω οπως κανουν ολα τα παιδια!
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 11:25 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ...
Ελλιάγνη, θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στο logo για την σκιά..
Μια και το ανέφερες, εμένα με προβληματίζει λίγο η κορυφή (του logo και της διαφήμισης), λόγω του άσπρου πλαισίου μέσα στο τόσο γαλάζιο, που δείχνει αταίριαστη πλέον ..
Οπως επίσης, όπως είπε κι ο jim το άσπρο (ειδικά στο κάτω μέρος) αν και βελιτώθηκε αρκετά με το background με το logo..
Επίσης, το γκρίζο στα άρθρα και γενικότερα στην μεσαία ενότητα, φαίνεται πλέον λίγο "άσχετο" - αταίριαστο με τα υπόλοιπα χρώματα με τόσο πορτοκαλί στο site... |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 17:08 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Γιατι δεν δοκιμαζεις Μηνα να βαλεις αντι για το γκρι που δεν σου κολλαει το ομορφο απαλο πορτοκαλι που εχουν τα menu σε καποια λιγο διαφορετικη αποχρωση?
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
cy_melissa Στα μπετά
Mέλος από: Apr 21, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 19:18 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Deep_Oblivion έγραψε: | Γιατι δεν δοκιμαζεις Μηνα να βαλεις αντι για το γκρι που δεν σου κολλαει το ομορφο απαλο πορτοκαλι που εχουν τα menu σε καποια λιγο διαφορετικη αποχρωση?
Deep_Oblivion |
Λοιπόν, το δοκίμασα στο photoshop Χρήστο το πορτοκαλί, στη θέση του γκρι. Είναι καλή ιδέα, αλλά μετά γίνονται όλα μονότονα και κάπως έντονα. Δοκίμασα από περιέργεια και το γαλάζιο σε πιο ανοικτό τόνο και του ταιριάζει γάντι! Είναι και πιο ήρεμο στο μάτι και δένει τέλεια με το όλο ύφος.
Μηνά θα διαφωνήσω και πάλι με το outline που έβαλες γύρω από το λογότυπο. Ένα λογότυπο πρέπει να είναι καθαρό.
Θα σου στείλω 2 δείγματα σαν εισήγηση. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 20:22 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ωραία... Τα χαρακτηριστικά του Logo τα έχεις (από την προηγούμενη φορά με τα custom μπλουζάκια και τα λοιπά designs - www.HotStation.gr/shop )
Δώσε μου και τις προτάσεις σου σε #ΧΧχχΧΧ για επικεφαλίδες και background για το μεσαίο τμήμα να το δοκιμάσω.. Περιμένω το email σου!
|
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 21:42 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Πάρα πολύ καλή η αλλαγή... ότι έπρεπε για να αναεωθούμε!!
Και το πορτοκαλί μια χαρά επιλογή!!
Τα άρθρα στην αρχική σελίδα δεν μου ανοίγουν εδώ και αρκετό καιρό...
Έκανα υπομονή περιμένοντας να διορθωθεί το πρόβλημα και τα άνοιγα απο το google...
Ακόμα δεν μου ανοίγουν πάντως... η κενή λευκη σελίδα που έλεγες...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μελίσα για το περίγραμμα (γενικότερα δεν το προτιμω σε λογότυπα) και την πολύ σκληρη σκιά (αυτο που βλέπω αυτη τη στιγμη στο Logo μονο αλαφροΐσκιωτο δεν είναι...)
Δεν έχω ψάξει πολύ το site... επιφανειακά το κοίταξα... σε γενικές γραμμές μπράβο... αν εντοπίσω κάτι τα ξαναλέμε!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 23 Ιαν 2006, 22:14 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Επανήλθα!
Το σιέλ πάει όντως πολύ, αλλά εμένα μου άρεσε και ένα πολύ πολύ ανοιχτο λαχανί...
Ακούγεται αταίραστο αλλά ταιριάζει με το πορτοκαλι και δενει όμορφα με τα υπολοιπα χρώματα!
Μηνα σου το στελνω να το δεις!
* Μιλάω για εναλλακτικο χρωμα στο πλαισιο των άρθρων αντι του γκρι! |
|
Επιστροφή |
|
|
Nibelungen Στα μπετά
Mέλος από: Oct 11, 2005 Μηνύματα: 29 Πόλη/Χώρα: Τρίτος Πλανήτης
|
Στάλθηκε: Τρίτη 24 Ιαν 2006, 13:33 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
A!Πολύ καλές οι αλλαγές, ''εκσυγχρόνισαν'' και ξεκούρασαν πολύ το image της κυβερν... του site ήθελα να πω!
Ακούτε την Ελιάγνη τι λεει, στη δουλειά της είναι top-top. |
|
Επιστροφή |
|
|
|