Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Κυριακή 16 Μαι 2004, 19:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: 16/05/04 |
|
|
`Ολα δείχνουν πως στην αποψινή μάχη ηττημένος θα είναι ο Γιάννης, διότι κανείς δεν πρόκειται να ψηφίσει την αποχώρηση της Καβλομοίρας. Ουπςςς! Καλομοίρας ήθελα να πω! Εγώ όμως προτιμώ την παραμονή του Γιάννη, μπορεί να φαίνεται απ'τα μονταρισμένα πως δε κάνει δουλειά, άλλο όμως μας δείχνει στα live.
`Αντε να δούμε τι θα δούμε
(ο μόνος φεϊμστορίτης είμαι εδώ μέσα; ) _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
DJ_835 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: May 03, 2004 Μηνύματα: 138
|
Στάλθηκε: Κυριακή 16 Μαι 2004, 20:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: Fame Sorry |
|
|
Φίλε dmitspan
Η Κακομοίρα εεε λάθος Καλομοίρα δεν θα βγει ούτε σήμερα ούτε ποτέ. Αυτή θα είναι η νικήτρια του "διαγνωισμού" και οι λόγοι είναι δύο:
1. Οι ηλικίες που ψηφίζουν (12-1 έχουν ως είδωλο την Καλομοίρα λόγω ηλικίας της.
2. Οι μεγαλύτερες κυρίες, κοινώς νοικοκυρούλες έχουν ώς πρότυπο την Καλομοίρα, δηλαδή την αγνότητά , αθωότητά της. Και θα ήθελαν κάπως έτσι να είναι οι κόρες τους (ανέγγιχτες αν και δεν νομίζω να είναι καμία).
Οπότε αφού το 90 % του κόσμου που ψηφίζει ανήκει στις παραπάνω δύο κατηγορίες είναι σίγουρο 99% ότι θα κερδίσει η Καλομοίρα(όσες φορές κα αν είναι προτινόμενη).
Τώρα από φωνές αξίζουν μόνο ο Κωνσταντίνος (με διαφορά), ο Καραφώτης και η Μάρω. Αλλά δεν θα κερδίσει κανένας από αυτούς.
Όσο αφορά για προσωπική συμπάθεια η Ιωάννα (για ευνόητους λόγους ...) .
Δημήτρης 835 |
|
Επιστροφή |
|
|
Mairh Πάλιουρας
Mέλος από: May 09, 2004 Μηνύματα: 201 Πόλη/Χώρα: Planet Earth/Solar System
|
Στάλθηκε: Κυριακή 16 Μαι 2004, 20:32 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Η άποψη μου είναι πως τελικά όλα αυτα είναι απλώς παιχνίδια που παίζουν οι παραγωγοί με τα μυαλά μας...
Διότι θεωρώ ότι δεν γίνεται αξιοκρατικά η όλη διαδικασία!Σκόπος θα έπρεπε να είναι η καλή φωνή,η κίνηση και η σκηνική παρουσία και όχι το ποιος θα φέρει μεγαλύτερη ακροαματικότητα...Η Κοκκινοσκουφίτσα(Καλομοίρα)μάλλον θέλει να βρέι ένα λύκο να την συνεφέρει εκεί μέσα...αθώα κοπέλα,αγνή και ιδιαίτερα γλυκιά...όμως η φωνή της μάλλον αρμόζει σε παιδικά τραγουδάκια και όχι σε pop τραγουδίστρια!
Έλεος δηλαδή...Από τις γυναίκες έχω ξεχωρίσει τη Μάρω η οποία έχει ΦΩΝΑΡΑ,αλή κίνηση και ιδιάίτερα sexy παρουσιαστικό...με άλλα λόγια είναι μια γυναικάρα με εκπληκτική φωνή...
Η πρόβλεψή μου?...Αποκλείεται να είναι νικήτρια...γιατί?Διότι πολύ απλά δεν ευννοούνται ποτέ τα άτομα που πραγματικά αξίζουν...
Αντε να δούμε απόψε και την αποχώρηση του Γιαννάκη...πράγμα προβλέψιμο!
ΜΑΙΡΗ |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Κυριακή 16 Μαι 2004, 20:41 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Πάντα υπάρχει ένας αποδιοπομπαίος τράγος... και δυστυχώς είναι η σειρά του Γιάννη να παίξει αυτό τον ρόλο, όσο χειρότερος κι αν ήταν ο Γιώργος στην προηγούμενη εκτέλεση με τον Καραφώτη. `Οντως, πολύ παιδάκι η Καλομοίρα.
Μαράκι μου δίκιο έχεις, είναι γυναικάρα η Μάρω, έχει καλή σχέση με την πίστα, το μικρόφωνο και την κάμερα.
20 λεπτά έμειναν
Με άφησε έκπληκτο η άμεση ανταπόκρισή σας _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Κυριακή 16 Μαι 2004, 20:44 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
DJ_835 έγραψε: | Όσο αφορά για προσωπική συμπάθεια η Ιωάννα (για ευνόητους λόγους ...) . |
Ποιοι είναι αυτοί δλδ; _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
|