Στάλθηκε: Παρασκευή 5 Μαι 2006, 10:32 GMT Τίτλος Μηνύματος: DVD με κάμερα
Διαβάζοντας σήμερα τις μικρές αγγελίες στη στήλη "ελεύθερος χρόνος", η οποία είναι και η αγαπημένη μου στήλη, είδα την εξής πολύ μικρή αγγελία:
DVD με ενσωματωμένη κάμερα παρακολούθησης, 200 ευρώ.
Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το κολπάκι και αν θέλει ας στείλει και ένα PM να του πω το τηλέφωνο του πωλητή. Ό,τι τραβήξει η κάμερα το βλέπουμε και παρέα άμα λάχει.
δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται όμως για κάτι ανέφικτο. Υπάρχουν συστήματα με κάμερες που γράφουν τα δεδομένα στον σκληρό δίσκο. `Ισως το συγκεκριμένο έχει κι αυτό ενσωματωμένο σκληρό και όταν περάσει κάποιο όριο τότε να το "πετάει" αυτόματα σ'ένα δισκάκι dvd σαν backup. Αρκετά φθηνό μου ακούγεται όμως για 200€, έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες ? _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum