Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Eftichia Νεούδι
Mέλος από: Nov 01, 2006 Μηνύματα: 9 Πόλη/Χώρα: Βιέννη/Αυστρία
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 1 Νοε 2006, 18:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: Dreamer and the full moon - Sadrina |
|
|
Παιδιά, ψάχνω εδώ και χρόνια ένα τραγούδι, το οποίο έχω ακούσει μόνο σε μια ελληνική ταινία δεκαετίας ΄80 με Ντούζο και λοιπούς.
Από το τραγούδι ακούγεται κυρίως το ρεφραίν που επαναλαμβάνει το όνομα Serina ή Serena ή Sarina (Σερίνα). Η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με new wave.
Έχω ψάξει παντού στο ίντερνετ κι έχω ρωτήσει και πολλούς, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.
Μακάρι να μπορέσετε να με βοηθήσετε εσείς. Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 1 Νοε 2006, 19:50 GMT Τίτλος Μηνύματος: Dreamers & the Full Moon - Sabrina |
|
|
Eftichia έγραψε: | Παιδιά, ψάχνω εδώ και χρόνια ένα τραγούδι, το οποίο έχω ακούσει μόνο σε μια ελληνική ταινία δεκαετίας ΄80 με Ντούζο και λοιπούς.
Από το τραγούδι ακούγεται κυρίως το ρεφραίν που επαναλαμβάνει το όνομα Serina ή Serena ή Sarina (Σερίνα). Η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με new wave.
Έχω ψάξει παντού στο ίντερνετ κι έχω ρωτήσει και πολλούς, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.
Μακάρι να μπορέσετε να με βοηθήσετε εσείς. Ευχαριστώ. |
Γεια σου Ευτυχία και καλώς ήρθες στον HotStation.gr!
Εχω ένα καλό προαίσθημα ότι λες το Sabrina από Dreamer and the Full Moon (Ελληνο - Ιταλικό συγκρότημα σύμφωνα με τις τότε φήμες).. Μάλιστα λέγεται ότι οι Έλληνες ήταν φοιτητές στην Ιταλία, και για να μην έχουν πρόβλημα με τους γονείς τους και τους συγγενείς, όλο το γκρουπ εμφανιζόταν (στον πρώτο δίσκο τουλάχιστον) με κουκούλες..
Τροποποιήθηκε από τον LavantiS την Τετάρτη 1 Νοε 2006, 23:52 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά |
|
Επιστροφή |
|
|
Eftichia Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 1 Νοε 2006, 20:56 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ευχαριστώ Lavanti για την άμεση απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το τσεκάρω πουθενά για να σου επιβεβαιώσω αν είναι αυτό.
άλλωστε ακόμη κι αν είναι αυτό, θα είναι αδύνατο να το βρω. Στο ίντερνετ πάντως δεν το έχω εντοπίσει, κι απ' ότι θυμάμαι δεν υπήρχε σε κάποια 80ς συλλογή.
Οπότε να κοιτάω καλύτερα σε κανένα μαγαζί μεταχειρισμένων δίσκων...
Η' να ρωτήσω τον Στηβ Ντούζο αν το έχει! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 1 Νοε 2006, 21:27 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Αν έχεις access στον Ντούζο, είναι πολύ ενδιαφέρον... Να κάνουμε κανά conne για καμια συνέντευξη να θυμηθούμε τα παλιά!
Αν όχι δοκίμασε αυτό το link και διαπίστωσε το και μόνη σου..
Aaaa...
Καποιος μου είπε (ένα πουλάκι συγκεκριμένα) ότι ο τίτλος είναι Sadrina και όχι Sabrina που σου είχα γράψει.. |
|
Επιστροφή |
|
|
Eftichia Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 1 Νοε 2006, 22:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Δεν το πιστεύω! Με συγκίνησες! Αυτό είναι!!!! Μπορώ να το αποθηκεύσω από το link όμως?
Άνθρακες ο θησαυρός αν δεν μπορώ να το αποκτήσω...
Τι να κάνουμε, αρκεί που το άκουσα ξανά και θημήθηκα τις εποχές της Μπαρμπαρέλα!
Θερμά ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή |
|
|
|