Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 8 Μαι 2006, 08:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
VaMMpyTreLLa, το ξέρω, δεν μπερδεύομαι, αρκετοί όμως άλλοι μπερδεύονται
inner_silence, καλώς ήρθες
θα σου πρότεινα μιας και δε μπορείς να κοιμηθείς να τριγυρίσεις λίγο περισσότερο το forum και καταχώρησε τις ιδέες σου να δεις για το πότε θα περάσει η ώρα!
και για να μην ξεχνιόμαστε, ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
inner_silence Νεούδι
Mέλος από: May 07, 2006 Μηνύματα: 19
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 8 Μαι 2006, 12:56 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
οκ ευχαριστω dmitspan _________________ Life is music
Music is LIFE |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 31 Μαι 2006, 15:16 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Παρατηρώ ότι υπάρχουν νέα μέλη που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στην Photo Gallery, όμως ούτε συστήνονται ούτε γράφουν κάποιο μήνυμα, γιατί βρε παιδιά έτσι?
Υπάρχουν επίσης χρήστες που κάνουν το ανάποδο, άντε να ζωηρεύουμε λίγο
Αλεξάνδρα κάνε την καλή αρχή _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
sgrk Νεούδι
Mέλος από: Oct 19, 2005 Μηνύματα: 2
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Ιουλ 2006, 10:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: να συστηθώ και εγώ... |
|
|
αν και καθυστερημένα να συστηθώ και εγώ...
Είμαι η Σοφία (υπάρχει και άλλη, δεν είμαι αυτή) και έχω γεννηθεί στην Αυστραλία. Είμαι από πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα αλλά ανυπομονώ να φύγω και να μην ξαναγυρίσω.
Είμαι 30 χρονών και ονειρεύομαι να μπορούσα να ζούσα την εφηβεία στην δεκαετία του 70.
Μου αρέσει η ξένη μουσική, ροκ, ποπ περισσότερο και οι αξέχαστες μπαλάντες απο τότε... Της παλιάς σχολής όπως βλέπετε και εγώ.
Παντρεμένη εδώ και 1,5 μήνα αλλά με χρόνια σχέση και ανυπομονώ για κουτσουβελάκια....
Με την μουσική είχα πάντα μια αδυναμία. Χωρίς μουσική δεν μπορώ να δουλέψω, να κάνω τις δουλειές τους σπιτιού κ.λ.π.
Ανακατεύομαι γενικότερα με το ίντερνετ και έτσι βρήκα και το hotstation και μετά τον FREE FM. (να σαι καλά Μηνά....)
Ακούω τον FREE εδώ και καιρό και μπορώ να πω ότι έχει στοιχεία που μπορεί να τον πάνε πολύ ψηλά.
Μου αρέσει να "ζωγραφίζω" (μέσα σε εισαγωγικά γιατί το γυμνό σχέδιο δεν είναι ακριβώς ζωγραφική) και έχω σπουδάσει graphic design. Δουλεύω σε διαφημιστική εδώ και 13 χρόνια.
Τα ταξίδια είναι άλλη μια αγάπη μου που όμως δυστυχώς, δεν γίνονται πολύ συχνά (no money no honey).
Χάρηκα που έστω και με αυτόν τον τρόπο γνωριζόμαστε λιγάκι.
Εύχομαι ολόψυχα στον Μηνά καλή επιτυχία σε αυτό που κάνει και σε υποστηρίζουμε, don't worry.
Φιλάκια |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Ιουλ 2006, 11:40 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Γεια σου Σοφία και καλώς ήρθες στον HotStation!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την υποστήριξη!
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την όλη προσπάθεια και την ύπαρξη αυτού του δικτυακού τόπου είναι η δική σας συμμετοχή και αναγνώριση! Και κάθε φορά όταν έρχεται μέσα από ένα email - ένα Post στα φορουμ - ή όπως αλλιώς τα τελευταία 8 χρόνια είναι πάντα σαν την πρώτη φορά!
Η μόνιμη ευχή και προσπάθεια είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να προσφέρουμε αυτό που θα σας έκανε ακόμα πιο happy μέλη στην μικρή κοινότητα του HotStation.gr (άραγε με 1600+ μέλη, μήπως πλέον γινόμαστε δήμος; έστω και με τον Καποδίστρια?)
Ευχομαι (σαν μέλλων νιόπαντρος κι εγώ) να είστε αγαπημένοι και χαρούμενοι με τον σύζυγο, και σύντομα απογόνους, soon 2 be ακροατές / μέλη του HotStation! |
|
Επιστροφή |
|
|
sgrk Νεούδι
Mέλος από: Oct 19, 2005 Μηνύματα: 2
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Ιουλ 2006, 11:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
σε ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου...
Ελπίζω και τα δικά μου παιδιά να είναι σαν και εμένα και τον γιώργο (άντρα μου πλέον), φανατικοί με την καλή ξένη μουσική.
Φιλάκια |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Ιουλ 2006, 14:53 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
καλώς σε (ξανα)βρίσκω Σοφία _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
Eftichia Νεούδι
Mέλος από: Nov 01, 2006 Μηνύματα: 9 Πόλη/Χώρα: Βιέννη/Αυστρία
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 2 Νοε 2006, 18:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
εεε... εγώ δεν ξέρω...Εμένα ο Μηνάς μ'έστειλε...
Με λένε Ευτυχία και προς το παρόν κατοικοεδρεύω στη Βιέννη, όπου κάνω ένα ριμάδι διδακτορικό εδώ και 4 και κάτι χρόνια... Ήρθα εδώ το 2000 , έκανα ένα μαστεράκι και μετά έμεινα στο ντοκτορά...
Βασικά, εγώ Βυζαντινολόγος είμαι με ειδίκευση στην Βυζαντινή "κι αυτή η ριμάδα η εκκλησία ασβεστωμένη??" Αρχαιολογία.
Πάράλληλα διδάσκω ελληνικά εδώ και χρόνια στα σχολεία (...ΚΑΠΗ) Βιέννης και εκτός και επειδή είμαι εθισμένη στα παιδαγωγικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και λέω όλο ναι με κάνανε και υπεύθυνη των Ελληνικών εδώ. It's a dirty job but somebody's got to do it..
Για χρονάκια ας μην μιλήσουμε πολύ γιατί αυτόν τον καιρό περναώ τη φάση των πρώτων -άντα και με τσαντίζουν τα πάντα
Αμετανόητη φαν της σκληρής μάυρης κι αραχλης μουσικής με υποτροπές σε όλα τα είδη της δεκαετίας του 80 (ααααααχχχχ να την ζουσα άλλη μια φορά! ...κατά προτίμηση ως groupie hair metal συγκροτημάτων...) διότι λένε ό,τι ζήσεις σαν παιδί μένει χαραγμένο μέσα σου....και πάνω σου, θα έλεγα...
Με εκνευρίζουν οι κομπλεξικοί, επιδειξιομανείς, ωχαδερφιστές Νεοέλληνες, οι επικίνδυνοι βλάκες και η ξενομανία, αλλά και η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Είμαι ανυπόφορη με τους ανθρώπους γενικά έως και αγοραφοβική, με φωτεινή εξαίρεση τους μαθητές μου την ώρα του μαθήματος, όπου η υπομονή μου δοκιμάζεται καθημερινά...
Αυτά τα ολίγα... ευχαριστώ όσους με διαβάσουν |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 3 Νοε 2006, 14:31 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλώς ήρθες Ευτυχία στον HotStation.gr και σε ευχαριστώ που με ..έδωσες!!!
(τι της έταξα παιδιά για να γράψει στο forum, δεν θέλετε να μάθετε ή και να θέλετε τρελά γιατί είστε κουτσομπόληδες δεν θα γίνει ποτέ)..
Βιέννη λοιπόν.. Δυο φορές πέρασα φέτος από εκεί, αλλά το μόνο που είδα ήταν το αεροδρόμιο καθότι σε πτήση transit προς/από Κοπενχάγη.. Είδα πολλές σοκολάτες όμως στα gift / souvenir shops!
Ελπιζω μια μέρα να την γυρίσω λίγο κι όλας! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 16 Νοε 2006, 14:39 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
για πες για πες!
καλώς ήρθες Κατακουζήνα _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
neokles Πάλιουρας
Mέλος από: Jun 16, 2004 Μηνύματα: 373 Πόλη/Χώρα: Athens/Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 17 Νοε 2006, 14:06 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Welcome, και όσο για τα άντα μην στενοχωριέσαι, άλλωστε έχεις κλείσει θέση και στο ΚΑΠΗ!! _________________ War does not determine who is right, war determines who is left |
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
Mέλος από: Feb 03, 2004 Μηνύματα: 118 Πόλη/Χώρα: Αθήνα
|
Στάλθηκε: Κυριακή 19 Νοε 2006, 00:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Να μαι κι εγώ...δειλά δειλά... Με λένε (όπως είναι φανερό άλλωστε) Ντένια και επισκέπτομαι τον Hot Station από το 2000 περίπου (έχουν περάσει κιόλας έξι χρόνια??). Τότε που το site ήταν κυρίως ένα News Letter και πολύ μας ήταν. Τότε επίσης που απολαμβάναμε τον κύριο Λαβάντη σε αυτά τα απίστευτα ζωντανά και εμείς χαζοχαζεύαμε στο chat, κοροϊδεύαμε τον μουσικό παραγωγό, τραγουδάγαμε και κλεινόμασταν κάθε Πέμπτη βράδυ σπίτια μας για να τον ακούσουμε. Αλήθεια Μηνά που είναι αυτά τα ζωντανά?? Τώρα που παντρεύτηκες παρασοβάρεψες μου φαίνεται.
Σε αυτά τα χρόνια ο Hot Station άλλαξε πολύ.. κι εγώ επίσης ( ) Το 2004 έγινα και επίσημα μέλος του site (πριν λίγο έβλεπα τα στοιχεία και τα έχω φρέσκα ) Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα να εκφωνώ και τις αφιερώσεις που στέλνουν στο σταθμό... όχι γιατί έχω τη φοβερή φωνή ή εμπειρία στο ραδιόφωνο αλλά γιατί μου το πρότεινε ο κύριος Λαβάντης και γιατί έχει πλάκα. Νομίζω ότι η απειρία μου με το μικρόφωνο είναι εμφανής και στην αρχή φοβόμουν ότι οι ακροατές του σταθμού θα συγκεντρώσουν υπογραφές διαμαρτυρίας και θα ζητήσουν να σταματήσω να δολοφονώ τις αφιερώσεις τους αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά πρόκειται για πολύ ευγενικά παιδιά με μεγάλη υπομονή και ανοχή. Πρόσφατα επίσης έστειλα και τη φάτσα μου έτσι για να είναι δίκαιο και να έχουν οι υπόλοιποι εικόνα και τέλος αποφάσισα να σας πω και ποια είμαι αφού τα έχω κάνει όλα ανάποδα.. καιρός ήταν νομίζω...
Λοιπόν... το όνομα το μάθατε, τη λατρεία μου θα την έχετε ψιλοκαταλάβει με τις πρώτες φωτογραφίες που έστειλα, είναι η θάλασσα, ο βυθός το ελεύθερο και η αυτόνομη. Κάνω καταδύσεις από το 1999 και το λατρεύω! Ήταν όνειρο ζωής και όταν άρχισα να βγάζω τα πρώτα μου χρήματα ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα.
Το χειμώνα δεν βουτάω γιατί κρυώνω αλλά και γιατί με απορροφά πλήρως η άλλη μου αγάπη, το επάγγελμά μου. Είμαι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια. Βλέπω εφήβους, νέους και οικογένειες και έχω εκπαιδευτεί στην ομαδική Συστημική ψυχοθεραπεία. Πολλά χρόνια σπουδές, εκπαιδεύσεις, προσωπική θεραπεία (ναι είμαι θεραπευμένη.. με λένε Ντένια και είμαι καλά )
Αυτά.. έχω ένα γάτο το Γάτο που είναι κακιασμένος αλλά πολύ γλυκός και ένα σκύλο, τον Έκτορα που είναι τελείως βλάκας και παρτάκιας αλλά έχει κάτι αναλαμπές κατά καιρούς που είναι συμπαθητικές. Δεν ξέρω τι άλλο να πω αυτή είμαι μέσες άκρες... αν έχετε καμία απορία.. μου λέτε. Πολλά φιλιά σε όλους σας
χχχ |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Τρίτη 21 Νοε 2006, 15:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
πωπω τι μου θύμισες τωρα πώς πέρασαν 6 χρόνια..θυμάμαι που ακόμα ήμουν στα εργαστήρια του πανεπιστημίου στην Αγγλία και άκουγα hotstation ενώ κατέβαζα υλικό για εργασίες _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
zazazou Νεούδι
Mέλος από: Dec 20, 2006 Μηνύματα: 5 Πόλη/Χώρα: Γλυφαδα
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 22 Δεκ 2006, 12:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Να μαι κι εγώ...μετά κόπων και βασάνων τελικά έγινε αυτή η εγγραφή!!
Πως βρέθηκα εδώ...συστημένη.. σαν γράμμα του ΕΛΤΑ!!!
Χαζεύω τα posts σας.... και μια απορία έχω...
ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ???
Για εμένα..μπήκα στα 28 στα οποία σκοπεύω να μείνω την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον...
Μου αρέσει η μουσική... τα ταξίδια (κυρίως του μυαλού) και οι βαθυστόχαστες αναλύσεις σχέσεων
Αυτά... και καλώς σας βρήκα λοιπόν!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Greco Radio producer
Mέλος από: Jan 28, 2005 Μηνύματα: 244
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 22 Δεκ 2006, 12:16 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλώς όρισες Σοφία |
|
Επιστροφή |
|
|
ElLiAgNe Συνεργάτης
Mέλος από: Aug 21, 2006 Μηνύματα: 91 Πόλη/Χώρα: Κύπρος
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 22 Δεκ 2006, 12:57 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Welcome zazazou!! Polu wraio nick!! _________________ Χαμογέλα! |
|
Επιστροφή |
|
|
VaMMpiTreLLa Radio producer
Mέλος από: Apr 26, 2006 Μηνύματα: 345
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 22 Δεκ 2006, 13:09 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
welcomeeeeee......!!!! _________________ No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 22 Δεκ 2006, 15:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλώς ήρθες κι από μένα!
Μετα κόπων και βασάνων τα καταφέραμε και σε έχουμε κοντά μας!
Καλές γιορτές! |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Σάββατο 23 Δεκ 2006, 13:13 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλώς ήρθες aza _________________ τέως dmitspan