Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Greco Radio producer
Mέλος από: Jan 28, 2005 Μηνύματα: 244
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 17:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ευχαριστώ!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
VaMMpiTreLLa Radio producer
Mέλος από: Apr 26, 2006 Μηνύματα: 345
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 18:28 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
σιγα τα γκομενιστικα μωρε...μια κουβεντα ειπαμε μπααααα.... αντρες γκρινιαριδες , ελεος πια!!
εγω ειπα και για ητν κινηση!!! χιιχ!
Denia και να τον δεις παλι θα σκιαχτεις ( και συνεχιζουμε το κραξιμο λολ)!!!
Κι αυτοι που δεν σε χαιρετανε οταν σε βλεπουν σε κλαμπ , μαλλον φοβουνται...!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΡΑΖΕΙς ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ????ΕΕΕΕΕΕΕΕ??? _________________ No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same |
|
Επιστροφή |
|
|
jim829 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Nov 19, 2005 Μηνύματα: 191
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 20:09 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Quote: | Το γυρήσατε πάλυ σε γκομενίστικα την ώρα που μιλάμε για την κίνηση το Σαββατόβραδο... Ντροπή σας Exclamation |
Έτσι είναι!!! Οχι για να μη λέει η Denia οτι εγω το γυρίζω σε kinky...!!!
Quote: | σιγα τα γκομενιστικα μωρε...μια κουβεντα ειπαμε μπααααα.... αντρες γκρινιαριδες , ελεος πια!! |
Έλα Vampi, αφού είσαι γνωστή γκομενολόγος, άστα αυτά τώρα...!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 20:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Greco έγραψε: |
Εγώ δεν φταίω πάντως που ενώ με βλέπουν σε club προτιμούν αντί να με χαιρετήσουν να με "δώσουν" στεγνά στο ίντερνετ... |
Εγώ προτείνω μια νέα υπηρεσία.. Οποιος βλέπει κάποιο άλλο μέλος σε βραδυνή έξοδο, και δεν τον χαιρετάνε, να το βγάζει φωτογραφία και να την ανεβάζει στη φώτο gallery... (κατηγορία paparrazzi)
|
|
Επιστροφή |
|
|
e-styles Radio producer
Mέλος από: Apr 24, 2005 Μηνύματα: 45 Πόλη/Χώρα: everywhere
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 22:07 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Denia έγραψε: | Μάλλον δεν κατάλαβες, δεν πρόκειται για φοβία αλλά για έλλειψη αυτής. Λατρεύω την οδήγηση (μην κοιτας που μου έχει βγάλει την Παναγία τα τελευταία χρόνια), τους ανοιχτούς δρόμους, την αίσθηση των χιλιομέτρων να φεύγουν κάτω από τις ρόδες σου και να φεύγει και η σκέψη σου. Μου αρέσει πολύ η νυχτερινή οδήγηση εσύ και η άσφαλτος πάνω στο βουνό και κάθε στροφή να σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου.... |
ωχ, δηλαδή ..μισό λεπτό, έτσι κάνεις και με το αυτοκίνητο, γιαυτό φοβάσαι μη στουκάρεις τη μηχανή; να σου πω... όταν βγαίνεις βόλτα, άφηνε και κανα μήνυμα στο shoutbox, να προσέχουμε περισσότερο
Quote: | Στα δύσκολα μπαίνω στο αυτοκινητάκι μου, καβαλάω την Πεντέλη και φτάνω στην θάλασσα στο μεγάλο έρωτα που πάντα με ηρεμεί. Σε αυτές τις φάσεις ούτε μουσική δεν θέλω να παίζει, μου φτάνει ο ήχος της μηχανής. |
είτε με αμάξι πας, είτε με μηχανή, θα το απολαύσεις το ίδιο, με δύο διαφορετικούς τρόπους. από την άλλη αν δεν πας ποτέ με μηχανή, δεν ξέρεις τι χάνεις, γιατί απλά ...δεν ξέρεις
Quote: | Η αίσθηση της ελευθερίας που σου δίνει η μηχανή, ο αέρας στο πρόσωπό σου είμαι σίγουρη οτι θα με παρέσερνε και θα έχανα το μέτρο εύκολα... γιαυτό σου λέω ζήτημα χρόνου πότε θα με ξεκολλούσαν.. |
καλά, αφού είσαι σίγουρη, τι να πω... δεν μπορώ να πιστεύω εγώ που δεν σε ξέρω πιο πολύ σε εσένα από ότι εσύ, σωστά;
Quote: | Εσύ καλά τα λες αλλά εγώ επιμένω, τα μηχανάκια κάνουν πολλές βλακείες στην πλειοψηφία τους, ξεχνάνε οτι το αυτοκίνητο έχει πολλά τυφλά σημεία και ακριβώς επειδή ρισκάρουν το λαιμό τους σου ζητάνε και τα ρέστα. Δεν μπορούν να βασίζονται στου αυτοκινήτου την επίβλεψη. Προσπαθώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα τι συμβαίνει μπροστά μου όσο και πίσω μου αλλά κάποιες φορές δεν τους είχα δει καν. Μεγάλη ουτοπία οτι κάποιος μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του άλλου. |
μάλλον δεν κατάλαβες το πως λειτουργεί αυτό.. είναι το ίδιο με το αυτοκίνητο, αλλά από άλλη οπτική γωνία.
π.χ., πολλές φορές κρίνεις από τα φώτα αν έρχεται κάποιο άλλο αυτοκίνητο από τη γωνία με stop και ανάλογα με την κίνησή τους κρίνεις με πόση ταχύτητα κινείται και αν πρέπει να φρενάρεις.
σκέψου λοιπόν, ότι εγώ οδηγώ έχοντας επίσης το νου μου 100 μέτρα μπροστά και δεξιά από τον ταρίφα. είναι θέμα επιβίωσης
Quote: | Όσο για το άλλο που λες.. το ότι δεν χωράμε, όντως δεν χωράμε. Πούλα το δικό σου αυτοκίνητο! |
παρόλο που το αυτοκίνητο είναι του αδερφού μου και το χρησιμοποιούμε και οι δύο, ζήτημα είναι αν κουνιέται από τη θέση του 5 φορές το μήνα. άσε που δεν έχουμε που να τα βάλουμε.. είναι το φετίχ του νεοέλληνα, το αναγνωρίζω. |
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
Mέλος από: Feb 03, 2004 Μηνύματα: 118 Πόλη/Χώρα: Αθήνα
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 23:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
e-..δεν μπορώ! Με έχεις κάνει σκόνη! Λέξη προς λέξη το κάθε μου επιχείρημα μου το ανατρέπεις. Σήμερα που οδηγούσα έπιασα τον εαυτό μου να αντιμετωπίζω με περίσσιο σεβασμό τον κάθε μηχανόβιο και μάλιστα ένας που πήγαινε μπροστά μου και δεν προσπερνούσε απο δίπλα, σκεφτόμουν.. άντε τι περιμένεις... πέρνα τον να πας γρήγορα στη δουλειά σου καλό μου μηχανάκι.
Τα πέτσινα πάντως δεν τα φοράω! Που να χτυπιέσαι Σαν τους Ιεχωβάδες είσαι που παίρνουν τα λόγια της Καινής διαθήκης, κομματάκι κομματάκι και σε προσηλυτίζουν πριν το καταλάβεις! ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ οκ????
Το αυτοκίνητο να το πουλήσεις, θα πιάσετε χοντρά με τον αδελφό σου αν μαθευτεί οτι το οδηγούσε ο παραγωγός του Hip Hop Legacy
Πούσαι ρε Jim???? τι για στριγκάκια λέγαμε, τι για κρυφές κάμερες, για αιθέριες υπάρξεις... εσύ πουθενά! Άρχισα να ανησυχω... |
|
Επιστροφή |
|
|
Greco Radio producer
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 23:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
LavantiS έγραψε: | Greco έγραψε: |
Εγώ δεν φταίω πάντως που ενώ με βλέπουν σε club προτιμούν αντί να με χαιρετήσουν να με "δώσουν" στεγνά στο ίντερνετ... |
Εγώ προτείνω μια νέα υπηρεσία.. Οποιος βλέπει κάποιο άλλο μέλος σε βραδυνή έξοδο, και δεν τον χαιρετάνε, να το βγάζει φωτογραφία και να την ανεβάζει στη φώτο gallery... (κατηγορία paparrazzi)
|
...και όποιος δεν απαντάει σε kinky ερωτήσεις - προτροπές στα threads να του στέλνεις την φώτο από το Tριανταδυο (κωδικοποιημένη προτροπή...)
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ ρε κορίτσια. Εγώ λέω τα καλύτερα για εσάς και εσείς με βαφτίσατε ένα κράμα κουασιμόδο με δράκουλα
Υ.Γ. Δεν πτοούμαι όμως |
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 23:28 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Εμεις σε βαφτίσαμε??? Τι φωτογραφία είναι αυτή παιδάκι μου που έστειλες??? Την πάλευες πολλή ώρα??? |
|
Επιστροφή |
|
|
Greco Radio producer
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 23:38 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Kαταρχήν προσβάλεις τον καλλιτέχνη Deep_Oblivion... Aυτός την έφτιαξε. Επίσης έχει το δικό της νόημα και έχει συναισθηματική αξία για εμένα.
Μια μέρα θα ανεβάσω και την δική μου στο κατάλληλο σημείο... Στην Gallery! |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 23:39 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Greco έγραψε: | ...και όποιος δεν απαντάει σε kinky ερωτήσεις - προτροπές στα threads να του στέλνεις την φώτο από το Tριανταδυο (κωδικοποιημένη προτροπή...)
Υ.Γ. Δεν πτοούμαι όμως |
Κάναμε το θέμα "...σκατά"! (μεταφορικά, ρεαλιστικά, και φωτογραφικά)!
Ελπίζω να μην μας το κλειδώσει ο moderator.. (ραδίκιας, κατά την Ντένια).. Κι αν έχει τέτοια πρόθεση, να φτιάξουμε ένα για να παιζοχαιρόμαστε όπως τώρα..
(καπνίζει κανείς να τον πιάσουμε επ αυτοφόρω;)
Οσο για αυτές που προσπαθούν να σε ...πτοήσουν.. θα ανεβάσεις φώτο και θα τους βουλώσεις τα στόματα... είμαι σίγουρος.. Με σκουφάκι Αη Βασίλη, μαύρο μποξεράκι και σέξυ κάλτσες και δίπλα ένα ζευγάρι μπότες, που ..είναι και το φετίχ σου !
|
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
|
Στάλθηκε: Τρίτη 19 Δεκ 2006, 23:50 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Είμαι σίγουρη οτι ο Deep θα είναι πολύ καλός σε αυτά που κάνει αλλά τι να σου κάνει και ο καλλιτέχνης.... χρειάζεται και το μοντέλο να εμπνέει. Εσύ μάλλον θα εμπνέεις για troll ή για gobline. Και ο Deep αυτό έβγαλε!!! Έχω και τα λεγόμενα της Βαμπη που σε ξέρει!
Μηνά να το δούμε και αυτό!! Πάντως εγώ προτιμώ τη Στεφανία. Παίζω on the safe side συνταγή πετυχημένη και αποδεδειγμένη!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Greco Radio producer
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 12:30 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
LavantiS έγραψε: |
(καπνίζει κανείς να τον πιάσουμε επ αυτοφόρω;)
|
Παραλίγο και πάλυ σήμερα...
LavantiS έγραψε: |
Οσο για αυτές που προσπαθούν να σε ...πτοήσουν.. θα ανεβάσεις φώτο και θα τους βουλώσεις τα στόματα... είμαι σίγουρος.. Με σκουφάκι Αη Βασίλη, μαύρο μποξεράκι και σέξυ κάλτσες και δίπλα ένα ζευγάρι μπότες, που ..είναι και το φετίχ σου !
|
Είπαμε θα ντυθώ τάρανδος. Είναι και πιο φθηνό. Δεν χρειάζεται να έρθεις σε έξοδα για να πλερώσεις τα κέρατα...
Όσο για την κυρία Denia που με προσωμοίωσε και με gobline (τι είναι τούτο πάλυ...) θα σταθώ κύριος και στο ύψος μου και δεν θα απαντήσω. Είναι κρίμα πάντως ένα νέο παιδί να δέχεται χτυπήματα κάτω από την ζώνη τόσο για την εμφάνιση του, όσο και για τις προθέσεις του |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 13:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
καλα επρεπε να το εχω καταλαβει , για το ποιος εχει μονταρει την φωτογραφια...... Α,ρε Καλλιτεχνηηηηη Deep....
Greco και μετα σου λενε , κανε φιλους να δεις καλο...χαχαχαχα!!!
Lavantis και συ βρουτεεε??? ακους εκει να βγαλουν photos με σκουφακια και καλτσες και μποτες ....απαπαππαπα...ντροπη σας ..παλιοπαιδα!!! Αφηστε που πσιτευω πργματικα οτι οποιος/α ειδε και εδωσε τον Greco , ειναι πολυ σεμνο ατομο και δεν φοραει ΠΟΤΕ τετοια πραματα!!!
Denia οχι για να λεμε και του στραβου το δικιο ο Grego δεν ειναι τοσοοοο χαλιαααα...λιγο λιγοτερο...χιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχ!!!
Δημητρη...και συ μου τη λες ετσι???? ενταξειιιιιι!!! Δεν θα σε πετυχω πουθενααα, θα σου δειξω εγω ( χλαπατσας style)!!!
KΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ.....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! (Εκτος απο τη denia , για να μαθετε)!!![/img] _________________ No rain can wash away my tears
|
Επιστροφή |
|
|
Greco Radio producer
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 14:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Eντάξει λοιπόν...
Είπαμε με διακατέχει μια ψυχραιμία και μια νηφαλιότητα στην σκέψη μου ακόμα και όταν ο περίγυρος γίνεται επιθετικός. Σε τέτοιες περιπτώσεις δε, μου έρχονται λαμπρές ιδέες ιδιαίτερα όταν σχηματίζονται συμμαχίες εναντίων των ανδρών του φόρουμ.
[Με_φτάσατε_στο_απροχώρητο]
[χτύπημα ="πάνω_από_την_ζώνη_number1]
Φίλε Deep έχεις μόλις κερδήσει διακοπές 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην ΚΩ και μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην Ζάκυνθο. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.
[/χτύπημα]
[χτύπημα ="πάνω_από_την_ζώνη_number2]
Φίλε Lavantis όποιο από τα επόμενα βράδια ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ το PC στο ΣΠΙΤΙ. Μπορείς και είσαι ευπρόσδεκτος να με συνοδεύσεις σε πιθανό ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΝΕΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ. Φυσικά όλα τα έξοδα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.
[/χτύπημα]
[/Με_φτάσατε_στο_απροχώρητο] |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 14:28 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
χαχαχαχαχαχαχα.........Greco ενα θα σου πω......χτυπαααααααααα κι αλλοοοοοοοοοοοο θα τ'αντεξωωωωωωωωω......!!!!!
χτυπημα για τον Deep ηταν φανταζομαι , που 8α παει παλι διακοπες μαζι σου και θα σερνεστε μετα για να μαζευτειτε στα δωματια? χοχοχοοχοχ! Γιατι εαν το χτυπημα πηγαινε γι αλλου......περασεεεεεε αλλα δεν ακουμπησεεεεεεεε....μοουαχχαχαχααχα ( που λεει και μια ψυχη)!!!!! !!!!!! _________________ No rain can wash away my tears
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 17:23 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Για να κράξω κι εγώ λιγο γιατί μου φαίνεται οτι πολύ μόνη της έχει μείνει η Βαμπι και θα το φατε το κορίτσι!!!
Άκου να σου πω Greco φίλτατε!! Να πας όπου θες για νυχτοπερπατήματα αλλά να αφήσεις τους άλλους ήσυχους!
Έτσι κι αλλιώς όπως μάθαμε εσένα κανείς δεν σου μιλάει όταν σε βλέπει στο δρόμο (να το κοιτάξεις αυτο....μπορεί να σκιάζονται κι άλλοι όχι μόνο εγω... ) μην καταστρέφεις όμως και τους υπόλοιπους άντρες της παρέας και χάσουν κάθε αυτοπεποίθηση.
Παρεπιπτόντως, εγώ ποτέ δεν χτύπησα κάτω από τη ζώνη, θα το καταλάβαινες.
Εγώ για την .... αστρική σου προβολή μίλησα ( ελπιζω η φωτογραφία να είναι πάνω απο τη ζώνη.. )με αυτό το φοβερό λαμπάκι μες τη μούρη σου!!! Επιμένω! Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδι μου... (goblines ήταν τα φοβερά τερατάκια στο Lord of the ring... μη με ρωτήσεις ποια τέρατα γιατί αν δεν τα αναγνωρίζεις θα αρχίσω να ανησυχώ...) |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 18:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
κρα κρα κρα...
γυρναμε σαν μικρα
πίσω στη παιδική χαρά,,, _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 18:08 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλώς τον Ραδίκια!!! Αντε και σε μελετάγαμε |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 18:17 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Denia έγραψε: | Καλώς τον Ραδίκια!!! Αντε και σε μελετάγαμε |
δεν κράζεις εμένα εδώ γιατί ξεφεύγεις του θέματος και τι γιίνεται όταν ξεφεύγουμε απ'το θέμα?
οεο? _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
Denia Radio producer
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Δεκ 2006, 18:27 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
οχι μηηηηηηηηη μη με κλειδώσετε κύριε Ραδ.. εε...Moderator
Αλλά για μισό λεπτό... Το θέμα είναι "Εδώ σε κράζω" άρα μπορούμε να κράζουμε ό,τι και όποιον θέλουμε (ευγενικά πάντα).
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!! Κυριε Administrator πες του με απειλειιιιιι |
|
Επιστροφή |
|
|
|