Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Greco Radio producer
Mέλος από: Jan 28, 2005 Μηνύματα: 244
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 14:24 GMT Τίτλος Μηνύματος: Moυσικό παιχνίδι... |
|
|
Θες να παίξουμε; Έλα τώρα που δεν θες ...
Θα γούσταρα λοιπόν πολύ εάν κάθε μέλος του hotstation μου παρέθετε ένα τραγούδι και αναμνήσεις που το συνοδεύουν, οι σκέψεις που του έρχονται όταν το ακούει. Μερικά τραγούδια είναι διαχρονικά, και μερικά τα έχουμε συνδέσει με διακοπές, έρωτες, βόλτες κτλ... κτλ... ή άλλα μας βάζουν σε σκέψεις kinky και μη...
Π.χ. (η μη mainstream θα ξενερώσετε ΤΩΡΑ)
όταν ακούω Lipstick από Aποστολία Ζώη... (thanx Jim829) με Τσιμιτσέλη το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η γυναικεία παρατηρητικότητα. Π.χ. η μάνα που ξυπνάς το μεσημέρι από το ξενύχτι και σου λέει με ποια ήσουν χθες...
Εσύ το παίζεις Κινέζος και λες με καμμία και όλες τις καλές δικαιολογίες. Ξαφνικά όμως σου δείχνει το μικρό σημάδι από κραγιόν στο γιακά που ίσως εσκεμμένα (σημάδεψε την τράπουλα το λέω εγώ) έβαλε "η χθεσινοβραδυνή" (he is mine and the other cheeks have to know it...) και σου το φέρνει σε απόσταση 1cm από το μάτι και σου λέει: ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ; ΣΕ ΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ...
Κάπως έτσι θα παίξεις;
Τροποποιήθηκε από τον Greco την Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 14:59 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά |
|
Επιστροφή |
|
|
jim829 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Nov 19, 2005 Μηνύματα: 191
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 14:30 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μόνο που το lipstick δε το λέει η Αλεξανδράτου...!!
Η Αποστολία Ζώη το λέει!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 19:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
WHITE STRIPES - 7 NATION ARMY
Αυτο το τραγουδι θα μπορουσε να εχει και τιτλο
"Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ"
Σημαδεψε τις φετινες εξουθενωτικες, καταπληκτικες, ζαλαδομεθυσμενες, περιηγητικες, εκρηκτικες διακοπες μου...
Ιδιως οταν κατεβαινα τα σκαλια ενος μπαρ στη Κω με τα 4 σαν... Κροκοδειλος!
Ρεφραιν παρηφρασμενο απο... τo παραφρων μυαλο μου!
"εεεεχω πιει 2 μπουκαααλια...
εεεεχω πιει κι'ειμαι χαααλια..."
Αϊντε γεια μας!
Deep_Oblivion
(ZAS 1/2 producer) _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 22:26 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
υπάρχει κι αυτό(click me) το θέμα πρόκειται για μουσικό κουίζ. Αν συνεχίσει σε παρόμοιο στυλ το παρόν θα κλειδωθεί, εκτός αν αποκτήσει διαφορετικό χαρακτήρα _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 22:48 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μουσικο κουιζ, απλα γραφουμε τραγουδια που μας θυμιζουν πραγματα και λεμε τι μας θυμιζουν...
Μη βιαζεσαι να παρεις λουκετα και ψαλιδια dmits
Deep_Oblivion
(ZAS 1/2 Producer) _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 11 Ιαν 2007, 23:03 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Πάντως μόνο κουιζ δεν μου μοιάζει...
και φαίνεται ωραίο..
Εμένα με αρέσει το higher state of consiuness (το έσκισα το τελευταιο, αλλα το πιάσατε το υπονοούμενο).. από Josh Wink..
και μου θυμίζει διακοπές στη Ρόδο (από τις λίγες φορές που δεν πέρασα πολύ φρικτά στην γενέτειρα μου)..
διαμονή στο Γεννάδι...
και ξέφρενο κλάμπινγκ στο κιούπι της Λίνδου, καθώς επίσης, και θερμή Ιταλίδα (μπορεί και Ισπανίδα) με κατσαρό μαλλί και κρίκους σκουλαρίκια να χορεύει μπροστά μου..
Επίσης, θυμάμαι σε απίστευτη χορευτική φιγούρα στο ίδιο μέρος στο ίδιο μπαράκι, δευτερόλεπτα μετά, να σκάω με το κεφάλι σε χαμηλό χτιστό φωτιστικό τοίχου, λόγω ..ύψους και ελιγμού... |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 12 Ιαν 2007, 06:34 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Deep_Oblivion έγραψε: | Ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μουσικο κουιζ, απλα γραφουμε τραγουδια που μας θυμιζουν πραγματα και λεμε τι μας θυμιζουν...
Μη βιαζεσαι να παρεις λουκετα και ψαλιδια dmits
Deep_Oblivion
(ZAS 1/2 Producer) |
χεχε δε βιάζομαι Χρήστο, απλώς ενημερώνω
μιας και είπες λουκέτα και ψαλίδια, δε ξεκινάμε ένα παιχνίδι πέτρα-μολύβι-ψαλίδι-χαρτί ? _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
VaMMpiTreLLa Radio producer
Mέλος από: Apr 26, 2006 Μηνύματα: 345
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 12 Ιαν 2007, 12:01 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
να παιτσωωωωω κι εγωωωωωωωωωω???????? χιιχιχιχ!!!
Λοιπον .......
Κεφαλαιο πρωτον
1) Dave Armstrong - Make your Move , 2 ) White stripes - Seven nation army 3) Junion Jack & Robert Smith - Da hype ....
Και τα 3 αυτα κομματια μου φερνουν στο μυαλο μια παρεα ελληνων φοιτητων στο Cardiff της Ουαλλιας , η οποια κατα τους 3 πρωτους μηνες των σπουδων της πηγαινε απο παρτυ σε παρτυ και απο club σε club , με αποτελασμα καθε βραδυ να κυκλοφορει τυφλα και να μην θυμαται καν το δρομο για τον γυρισμο προς την εστια....!!! Αυτα ηταν εμορφιες...Βεβαια οταν μετα βγηκαν τα αποτελεσματα του πρωτου εξαμηνου και ειχαμε κοπει ολοι τουλαχιστον σε ενα μαθημα... το γυρισαμε σε Μαρινελα...και ανοιιιξεεεεεεε πετραααααααααααα!!!! _________________ No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 12 Ιαν 2007, 14:47 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
VaMMpyTreLLa έγραψε: | να παιτσωωωωω κι εγωωωωωωωωωω???????? χιιχιχιχ!!!
Λοιπον .......
Κεφαλαιο πρωτον
1) Dave Armstrong - Make your Move , 2 ) White stripes - Seven nation army 3) Junion Jack & Robert Smith - Da hype ....
Και τα 3 αυτα κομματια μου φερνουν στο μυαλο μια παρεα ελληνων φοιτητων στο Cardiff της Ουαλλιας , η οποια κατα τους 3 πρωτους μηνες των σπουδων της πηγαινε απο παρτυ σε παρτυ και απο club σε club , με αποτελασμα καθε βραδυ να κυκλοφορει τυφλα και να μην θυμαται καν το δρομο για τον γυρισμο προς την εστια....!!! Αυτα ηταν εμορφιες...Βεβαια οταν μετα βγηκαν τα αποτελεσματα του πρωτου εξαμηνου και ειχαμε κοπει ολοι τουλαχιστον σε ενα μαθημα... το γυρισαμε σε Μαρινελα...και ανοιιιξεεεεεεε πετραααααααααααα!!!! |
μ'αρέσει που κορόιδευα τους Νησιώτες γι'αυτό _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
|