Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Mairh Πάλιουρας
Mέλος από: May 09, 2004 Μηνύματα: 201 Πόλη/Χώρα: Planet Earth/Solar System
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 28 Μαι 2004, 00:02 GMT Τίτλος Μηνύματος: Το πρώτο καλοκαίρι... |
|
|
Το πρώτο καλοκαίρι μακρυά απ΄τους γονείς...
4 κοπέλες ξεκινήσαμε να κάνουμε διακοπές στην Πάρο πριν ακριβώς 5 χρόνια.Μετά τις πανελλήνιες η πρώτη φορά μακρυά από τους γονείς...Ήταν το καλοκαίρι του 1999 που πραγματικά έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό μου,το καλύτερο καλοκαίρι...
Τα μυαλά στα κάγκελα,Rock ακούσματα και όρεξη για τρελλό ξενύχτι...
Οί καλύτερες αναμνήσεις-εφηβικής τρέλλας....Ύπνος ούτε για δείγμα...θυμάμαι όταν γύρισα σπίτι μετά απο 7 ημέρες...είχα πυρετό!
Εδώ κολλάει το τραγούδι του Νταλάρα: "Πάνε τα χρόνια...ωραία χρόνια"
Καλοκαίρι του '99...
Ποιό είναι το αξέχαστο καλοκαίρι σας?
Ποια η μεγαλύτερη τρέλλα που κάνατε?
ΜΑΙΡΗ |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 28 Μαι 2004, 07:33 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
to epomeno kalokairi pigame sti Skiatho 4 antres _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
DJ_835 Παλιά καραβάνα
Mέλος από: May 03, 2004 Μηνύματα: 138
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 28 Μαι 2004, 13:38 GMT Τίτλος Μηνύματος: Καλοκαίρι στην Αίγινα ... |
|
|
Θυμήθηκα κάτι αν και έχουν περάσει γύρω στα 14 χρόνια.
Καλοκαίρι του '90 εκδρομή Σαββατοκύριακο στην Αίγινα , με κάτι κολλητούς και με μια σκηνή.
Λοιπόν την Παρασκευή κάναμε λάθος στο πλοίο και αντί να μας βγάλει στην πόλη της Αίγινας μας έβγαλε λίγο πιο πριν σε ένα άλλο μέρος (δεν θυμάμαι τώρα όνομα) κατά τις 10 το βράδυ, μετά περπάτημα 10 χλμ μέχρι την πόλη της Αίγινας.
Τελικά κατά της 2 το βράδυ βρίσκουμε μια παραλία και μέσα στα σκοτάδια (δεν προνοήσαμε για φακό) την στήσαμε την σκηνή και πέσαμε ξεροί για ύπνο.
Επόμενη μέρα Σάββατο, η σκηνή και όλα τα ρούχα πεταμένα σε έναν αρχαιολογικό χώρο για να μην μας τα κλέψουνε, το μεσημέρι με ποδήλατα γυρίσαμε σχεδόν όλοι την Αίγινα , το βράδυ μετά από ξενύχτι είμασταν στην Αγιά Μαρίνα , πήραμε μάτι κάτι Αγγλίδες που έκαναν μπάνιο μεθυσμένες και μετά κοιμηθήκαμε σε παγκάκια το πρωί πίσω Αίγινα με το λεωφορείο.
Ξανά ύπνο κάτω από κάτι δέντρα στην παραλία πάνω στις ψάθες (σιγά μην στήναμε ξανά σκηνή) και ξυπνάγαμε ανά ώρα να αλλάξουμε θέση στις ψάθες για να μην μας χτυπάει ο ήλιος (έκανε και τρελή ζέστη). Αφού σαπίσαμε στον ύπνο μέχρι το μεσημέρι φάγαμε κάτι σουβλάκια και πήραμε το σωστό πλοίο και μας έβγαλε Πειραιά την Κυριακή το βραδάκι.
Πιστεύω ήταν αξεπέραστη εμπειρία και είμασταν 15 χρονών.
Από τις επόμενες διακοπές δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι ήταν αρκετά όμοιες μεταξύ τους. Όποτε είμασταν μπακούρια πηγαίναμε σε νησιά με κόσμο για να χτυπήσουμε καμιά γκ... όποτε δεν είμασταν πηγαίναμε στο πιο απομωνομένο νησί ξεχασμένο τελείως , μόνο με την γυναίκα και κανέναν άλλο.
Το πιο χάλια καλοκαίρι ήταν αυτό του '99 που είμουνα φαντάρος. Πίκρα πολλή και τίποτα άλλο....ξέρεις τι είναι να σε παίρνουν οι κολλητοί από κάποιο νησί και εσύ να φιλάς σκοπιά 2-4 το βράδυ (γερμανικό)... |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
ariadnou Καραβάνα
Mέλος από: Apr 20, 2004 Μηνύματα: 74
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 28 Μαι 2004, 13:55 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Πρώτο καλοκαίρι μακριά από γονείς ήταν στην Αμοργό.
Το καλύτερο μου όμως ήταν το 97 στην Ικαρία.
Μόνη μου να οργώνω το νησί με ένα παπάκι, να με κυνηγάνε οι νοικοκυραίοι που τους έκλεβα τα σύκα τους αλλά στο τέλος να κερνάνε ρακιές.
Ο φούρνος ανοίγε στις 11 το βράδυ (κάτι ξέρουν οι άνθρωποι) και άμα ήθελες εισιτήριο για το πλοίο το πρακτορείο ήταν ανοιχτό 12-3 την νύχτα (πρωί όλοι άραζαν-χλιδή). |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 28 Μαι 2004, 18:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
αυτά είναι! _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
Mairh Πάλιουρας
|
Στάλθηκε: Σάββατο 29 Μαι 2004, 17:01 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ariadnou...το πήρα απόφαση...
ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΟΡΓΟ....
με χάνετε παιδιά...
ΜΑΙΡΗ |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Σάββατο 29 Μαι 2004, 18:10 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μόνιμα; _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
Mairh Πάλιουρας
|
Στάλθηκε: Σάββατο 29 Μαι 2004, 19:22 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
"Φευγώ...και αφήνω πίσω μου συντρίμμια...αρρώστημένους και αγρίμια...φεύγω"
ΜΑΙΡΗ |
|
Επιστροφή |
|
|
Kotsiraki Νεούδι
Mέλος από: Mar 18, 2005 Μηνύματα: 3
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 18 Μαρ 2005, 04:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Δεν ήταν ακριβώς το πρώτο μακριά από γονείς, αλλά το.. τρίτο! Είχαν ακολουθήσει άλλα 2 αποτυχημένα, λόγω αποτυχημένης παρέας.. Λοιπόν, επανέρχομαι... το καλοκαίρι αυτό ήταν στην Πάρο πριν 2 χρόνια με την κολλητή μου. Τι να θυμηθώ...
τις βόλτες στα σοκάκια..
τα ατέλειωτα ξενύχτια, τις κρέπες στο "Καλντερίμι" μετά, τα τραγούδια στο δρόμο για το ξενοδοχείο..
το ηλιοβασίλεμα στο λιμανάκι
τα γέλια στο καράβι του γυρισμού
την παρέα από το διπλανό δωμάτιο και τα βράδια με τις κιθάρες στην παραλία στο Πίσω Λειβάδι...
..... και το ραντεβού ανανεώνεται για φέτος το καλοκαίρι... για να συνεχίσουμε εκεί από όπου σταματήσαμε...
Υ.Γ. Και σαν καινούρια στο Forum, καλώς σας βρήκα!! _________________ Η καρδιά μου δε μαραίνεται κι ας τη ρίχνεις στα σκουπίδια. |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 18 Μαρ 2005, 12:21 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Kotsiraki
καθώς διάβαζα τις στιγμές σου, έπιασα τον εαυτό μου να λησμονεί τέτοιες όμορφες καταστάσεις..
Ωραίες στιγμές.. _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
Kotsiraki Νεούδι
Mέλος από: Mar 18, 2005 Μηνύματα: 3
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 18 Μαρ 2005, 14:06 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Kαλώς σας βρήκα!! _________________ Η καρδιά μου δε μαραίνεται κι ας τη ρίχνεις στα σκουπίδια. |
|
Επιστροφή |
|
|
Greco Radio producer
Mέλος από: Jan 28, 2005 Μηνύματα: 244
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 18 Μαρ 2005, 17:38 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Θα σας έλεγα για κάποιο καλό καλοκαίρι αλλά δυστυχώς δεν τα θυμάμαι. Βλέπεται ήταν πολύ το ποτό!
Ένα από τα καλοκαίρια που θα ξεχώριζα είναι αυτό του 98... Αποφάσησα να πάω για ένα Σαββατοκύριακο στο χωριό του Πατέρα μου απέναντι από τον Πόρο. Έκατσα τελικά όμως το καλοκαίρι. Τα ξαδέρφια μου μόλις είχαν αγοράσει ένα μπαρ και έψαχναν για μπάρμαν!
Τι να κάνουν όμως στο ξαδερφάκι που μόλις είχε έρθει από το Βέλγιο δεν είχε πιει ποτέ ποτό στην ζωή του, δεν κάπνιζε, (εγώ είμαι αυτός Chris ), έπαιζε συνέχεια μπάσκετ και μπάλα και ήταν πολύ ντροπαλός με τα κορίτσια!
Αποφάσησαν να με κάνουν το χειρότερο μούτρο! Κάθε μέρα ξενύχτι, και ξύπνημα το μεσημέρι, άρχησα το κάπνισμα, άρχισα το ποτό και φυσικά στο καμάκι έγινα αρχηγός... Μου επέτρεπαν να πηγαίνω για μπάνιο (αυτοί εννοείται ότι δεν έκαναν ούτε ένα), και με το ζόρι 2 ώρες μπάσκετ. Μου τις επέτρεψαν δε, διότι ερχόντουσαν και έβλεπαν όλα τα πιπινάκια ("οπότε σου λέει κάτι θα τσιμπήσει ο μικρός με τα "τρίποντα"). Και έτσι γινότανε...
Έβαζα στήχημα με τα πιπινάκια μια κανάτα σφηνάκια στο εν λόγω μπαρ. Φυσικά ΑΣΤΟΧΟΥΣΑ, οπότε είχα την υποχρέωση να κεράσω. Ε, δεν το σήκωναν και πολύ το ποτό... οπότε μοιραία!
Βέβαια αν έλειπε εκείνο το καλοκαίρι μπορεί να είχα βγάλει αμέσως την σχολή με Άριστα, να είχα κανεί μεταπτυχιακό, να δούλευα με τρελό μισθό κτλπ αλλά όπως λέει και το intro του Ζούμε Ανάμεσα ΣΑΣ...
I GOT HIGH... |
|
Επιστροφή |
|
|
|