Mέλος από: Feb 07, 2007 Μηνύματα: 15 Πόλη/Χώρα: Athens
Στάλθηκε: Τρίτη 6 Μαρ 2007, 00:41 GMT Τίτλος Μηνύματος: Αναζήτηση της ερμηνεύτριας και τίτλου, είναι τόσο γνωστό
Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω να βρω τον τίτλο και την ερμηνεύτρια του κομματιού που έχω ηχογραφήσει και έχω ανεβάσει σε rapidshare και αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό.
Εκτός από το Link με το κομμάτι που παραθέτω, έχω γράψει και λίγο από τους στίχους.
Θα σας πω επίσης ότι είναι γυναίκα η ερμηνεύτρια και ότι το κομμάτι κυκλοφόρησε γύρω στο 1996-97
"You say you’ve got to go now, nothing can make you stay.
You say u never known how, love hurt until today
But I know I cause u pain …..
But if u stay another day, just give me a chance to explain
I don’t wanna be along with out you, I don’t wanna through another way, can we try talked over baby can we try to find another way…. "
Με πολύ μεγάλη μου χαρά θα σας πω ότι βρήκα το τραγούδι που έψαχνα, και τον τίτλο και την ερμηνεύτρια…. . και αυτό χάρη στη βοήθεια του ραδιοφωνικού παραγωγού Νίκου Κατανάκη του RSO 91,7 στη Θεσσαλονίκη…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum