Καλησπέρα.
Είμαι ένας παλιός ακροατής του Free FM και αναζητώενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Λίγες ημέρες μετά το φετινό ξαφνικό καθάρισμα του Ημυτού, αφού ο Free ξανα άνοιξε στα FM, και κατέβασε το site του (www.freefm.gr) καθώς επίσης και τα 2 Live Streems, έψαξα το Internet και βρήκα εδώ πέρα αρκετές αναφορές. Δεν βρήκα πουθενά αλλού τίποτα πρόσφατο!
Επίσης, τις απογευματινές ώρες που εκπέμπει πλέον στα FM, παίζει Nonstop 80's και ένα σήμα "Free Radio" κάθε τόσο...
Αυτά έχω αντιληφθεί εγώ μέχρι τώρα και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει σχετικά...
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον
AGENT GOLDER _________________ 80's Music and Elsa Antoniou always in my heart!!!!
Το θέμα συζητιέται ήδη εδώ έχει γίνει αναλυτικότατο ποστ. το παρόν κλειδώνεται _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum