Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 29 Ιουν 2007, 16:58 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Νεότερα για τους 98..
με κανονική πλέον διαμόρφωση τις τελευταίες μέρες είναι στον αέρα, αλλά ώρες NOT(ωράριο δημοσίου).. Που σημαίνει ότι είναι κλειστός από 7 το πρωι μέχρι τις 3-4 το απόγευμα και ανοίγει μετά...
Μάλιστα παίζει και κάτι πολύ όμορφα και καλοφτιαγμένα σποτς (με γυναικεία φωνή) που λένε Free Radio (και ουχί Free FM).. |
|
Επιστροφή |
|
|
Echo Πάλιουρας
Mέλος από: May 24, 2007 Μηνύματα: 382
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 29 Ιουν 2007, 23:49 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
το ασχημο ομως ειναι, οτι πριν λιγο καιρο ακουγοντουσαν
τα εξης σποτακια:
Free radio.... συντομα κοντα σας
και
ο χρονος μετραει αντιστροφα...
(και αφηνε να ενοηθει οτι συντομα θα ξεκινησουν και παλι
οι εκπομπες)
πλεον δεν ακουγοντε.
παει... οι ακατανομαστοι εκλεισαν τον αγαπημενο μου σταθμο.
και ακου να δεις...
παλια κοροιδευα κατι φιλους μου που ειχαν στεναχωρηθει
γιατι εκλεισε ο Τζερονιμο και τους ελεγα
"ενταξει ρε παιδια και εγω ψιλοακουγα, αλλα μη κανετε κι ετσι..
ενας σταθμος ειναι..."
πλεον ειμαι για τα καλα σ' αυτη τη θεση! το ιδιο φυσικα και εκεινοι.
τι να το κανω βρε Μηνα τ' οτι παιζει απο τις 15.00 εως το πρωι?
εκπομπες γινοντε? ΟΧΙ... ΚΑΜΙΑ.
πολυ σημαντικο ειναι αυτο που εγραψε και ο Χρηστος, οτι:
μειωνοντε οι επιλογες των ακροατων.
εκτος κι αν για παραδειγμα εγω που ειμαι φιλος της δεκαετιας του 80
θα πρεπει να περιμενω τον Κiss και τον Galaxy να βαλει καμια γνωστη επιτυχιουλα απο τα 80ς. και αυτη αναμεσα σε τραγουδακια 90ς και σημερινες επιτυχιες. Μαντεψτε ποσες φορες ακουσα σημερα το Summer Wine! ( btw καμια σχεση με το παλιο)
αντε ο ακροατης να διερυνει τον μουσικο του οριζοντα...
ξερω ειναι ψιλοασχετα αυτα που εγραψα... αλλα επρεπε καπου να τα πω.
εσυ μου τα θυμησες Μηνα, με το post σου... Quote: | Νεότερα για τους 98.. |
τι το ηθελες και το γραψες? |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 5 Ιουλ 2007, 12:42 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Quote: | Καλησπέρα.
Είμαι ένας παλιός ακροατής του Free FM και αναζητώενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Λίγες ημέρες μετά το φετινό ξαφνικό καθάρισμα του Ημυτού, αφού ο Free ξανα άνοιξε στα FM, και κατέβασε το site του (www.freefm.gr) καθώς επίσης και τα 2 Live Streems, έψαξα το Internet και βρήκα εδώ πέρα αρκετές αναφορές. Δεν βρήκα πουθενά αλλού τίποτα πρόσφατο!
Επίσης, τις απογευματινές ώρες που εκπέμπει πλέον στα FM, παίζει Nonstop 80's και ένα σήμα "Free Radio" κάθε τόσο...
Αυτά έχω αντιληφθεί εγώ μέχρι τώρα και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει σχετικά...
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον
AGENT GOLDER |
Για το site το μόνο που ξέρω να σου πω είναι ότι απλά έχει λήξει το domain name (freefm.gr) και για αυτό δεν είναι προσβάσιμο. Επίσης, "πληροφορίες μου λένε" πως έχει τακτοποιηθεί το θέμα και σύντομα θα ξαναείναι online. Για το stream δεν ξέρω.. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
neokles Πάλιουρας
Mέλος από: Jun 16, 2004 Μηνύματα: 373 Πόλη/Χώρα: Athens/Greece
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 5 Ιουλ 2007, 17:32 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
LavantiS έγραψε: | Για το stream δεν ξέρω.. |
Μην τον ακούτε.. όλα αυτά είναι δικός του δάκτυλος για να ακούμε μόνο την γαιδουροφωνάρα του!! _________________ War does not determine who is right, war determines who is left |
|
Επιστροφή |
|
|
mn278 Νεούδι
Mέλος από: Jul 06, 2007 Μηνύματα: 2
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 6 Ιουλ 2007, 07:14 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Απο χθές λειτουργεί ξανά το site του Free fm καθώς και η ζωντανή μετάδοση μέσω Media Player (ενώ με Winamp συνεχίζει να μην παίζει). |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 6 Ιουλ 2007, 14:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
mn278 έγραψε: | Απο χθές λειτουργεί ξανά το site του Free fm καθώς και η ζωντανή μετάδοση μέσω Media Player (ενώ με Winamp συνεχίζει να μην παίζει). |
Ακριβώς οπως μου "τα 'πανε" δηλαδή.. |
|
Επιστροφή |
|
|
Alpha Στα μπετά
Mέλος από: May 24, 2004 Μηνύματα: 31 Πόλη/Χώρα: Χαλάνδρι
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 9 Ιουλ 2007, 03:59 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Λειτουργει ξανα το site tou Free FM (στο τσακ προφτασε να ανανεωσει το domain name του ..μετα την ημερομηνια ληξης της καταχωρησης ), καθως επισης και το chat του σταθμου!
Υπαρχει και μεταδοση μεσω Media Player (Live24), αλλα η μουσικη ροη ειναι ..διαφορετικη απο αυτη που ακουγεται στον αερα απο τα FM |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 9 Ιουλ 2007, 08:40 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
τι εννοείς με το "διαφορετική"? `Οτι παίζει άλλη μουσική ή ότι καθυστερεί σε σχέση με αυτό που ακούς στο ράδιο? Το δεύτερο είναι λογικό στις streaming εκπομπές _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
Alpha Στα μπετά
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 9 Ιουλ 2007, 11:09 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Το πρωτο. Δηλαδη οτι παιζει αλλη συλλογη 80s τραγουδιων (δεν διοχετευεται απο τον ιδιο αυτοματισμο) |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 9 Ιουλ 2007, 16:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Συμφωνα με τις δικες μου "πηγες", αυτο θα αλλαξει πολυ συντομα! Χωρια οτι θα υπαρξει μια μεγαλη ανανεωση στη συλλογη!
Deep Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
djvolis Παλιά καραβάνα
Mέλος από: Mar 04, 2005 Μηνύματα: 116 Πόλη/Χώρα: Athens-
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Δευτέρα 9 Ιουλ 2007, 18:05 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
djvolis έγραψε: | μ'αρέσει τελικά που όλοι έχουμε πηγές!! |
Και όλοι γκρινιάζουμε για λειψυδρία!!!!
|
|
Επιστροφή |
|
|
AgentGolder Νεούδι
Mέλος από: Jul 04, 2007 Μηνύματα: 6 Πόλη/Χώρα: Athens, Greece
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 17:18 GMT Τίτλος Μηνύματος: Νέα για τον Free FM |
|
|
Μόλις σήμερα, αφού προηγουμένος είχα στείλει απο χθές τις απορίες μου με e-mail στο info@freefm.gr, έλαβα απάντηση απ'τους ίδιους τους υπεύθυνους, σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Free FM αυτή τη στιγμή...
Οποιος ενδιαφέρετε, ασ μου στείλει PM με την ηλεκτρονική του διεύθυνση... _________________ 80's Music and Elsa Antoniou always in my heart!!!!
Τροποποιήθηκε από τον AgentGolder την Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 17:27 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 17:22 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
κοινοποίησέ το εδώ _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
AgentGolder Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 18:10 GMT Τίτλος Μηνύματος: re: Νέα για τον Free FM |
|
|
Λοιπόν... Θα παραθέσω εδώ το e-mail όπως ακρυβως το έλαβα:
αφαιρεθηκε εμπιστευτικό περιεχόμενο
Αυτά για τώρα... Για ότι άλλο μάθω, θα σας ενημερώσω σχετικά... _________________ 80's Music and Elsa Antoniou always in my heart!!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Alpha Στα μπετά
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 18:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Χμμ.. ΑgendGolder θα διαφωνησω λιγο μαζι σου σχετικα με την πρωτοβουλια σου να κοινοποιησεις την απαντητικη επιστολη που ελαβες απο τον εκπροσωπο του σταθμου, για δεοντολογικους και μονο λογους.
Προς το τελος της επιστολης του φαινεται καθαρα οτι σου ζηταει να μην δημοσιευσεις την απαντηση του.. Απο σεβασμο και μονο στο γεγονος οτι σου απαντησε λεπτομερως και καλοπιστα, ισως να ηταν πιο σωστο αν του ζητουσες προηγουμενως την αδεια να κανεις κατι τετοιο..
(Η προσωπικη ανεξαρτητη γνωμη μου.. ετσι) |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 20:06 GMT Τίτλος Μηνύματος: Re: re: Νέα για τον Free FM |
|
|
AgentGolder έγραψε: | Λοιπόν... Θα παραθέσω εδώ το e-mail όπως ακρυβως το έλαβα:
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Υ.Γ. Οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν είναι προσωπικές και θα θέλαμε να
παραμείνουν αδημοσίευτες μέχρι να ανακοινώσει κάτι ο σταθμός επίσημα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Αυτά για τώρα... Για ότι άλλο μάθω, θα σας ενημερώσω σχετικά... |
Θα πρότεινα AgentGolder να κάνεις ένα edit το post σου και να αφαιρέσεις την απάντηση τουλάχιστον από την πλευρά του free fm.. Κρίμα είναι αφού όντως ζητήθηκε να παραμείνουν σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ σας.. |
|
Επιστροφή |
|
|
AgentGolder Νεούδι
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 20:29 GMT Τίτλος Μηνύματος: Προς τον Alpha... |
|
|
Κοιτώντας προσεκτικά κανεις το κείμενο της επιστολής, δεν παρατηρεί κάτι το ¨εμπιστευτικό, κάτι που δεν θα'πρεπε να κοινοποιηθεί.
Επειτα, όπως και εσύ έχεις παρατηρήσει σ'αυτο το topic, υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον απο διάφορα μέλη είτε παλεότερα είτε νεότερα για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στον Free FM.
Οπότε, απ'το να καθόμαστε και να κάνουμε υποθέσεις, θεώρησα πιο πρακτικό το να κοινοποιήσω την παραπάνω επιστολή που παρεπιπτώντος, απαντάει στις ερωτήσεις και άλλων ακροατών του συγκεκριμμένου σταθμού... _________________ 80's Music and Elsa Antoniou always in my heart!!!! |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 20:42 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Αρα με αυτη σου την κινηση ωθεις τους υπευθυνους του σταθμου να μην απαντανε σε καμια ερωτηση ακροατων!!!
Οποτε αν τυχον καποιος παραπονεθει οτι δεν του αποαντουν στις αποριες του, θα πρεπει να τον παραπεμπψουν σε εσενα λοιπον!
Αν εγω σου πω κατι για την εκπομπη μου, κατι που θελω να το κρατησω εκπληξη για διαφορους λογους, και σου ζητησω να μην το δημοσιευσεις, και το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να τρεξεις να το κρεμασεις στα φορουμ, τοτε γιατι να σε εμπιστευθω ξανα?
Για σενα που γνωριζεις οσα πρεπει να γνωριζεις, ισως να μην υπαρχει κατι εμπιστευτικο, ισως για τα παιδια που εχουν το σταθμο ομως να υπαρχει. Και επειδη σε εχουν δει πολλες φορες και στο forum τους και σε αλλα forum, να επελεξαν να σου απαντησουν. Εδω λοιπον προδιδεις την εμπιστοσυνη που σου δειχνουν ως ενεργο ακροατη του σταθμου.
Λανθανων κατα τη γνωμη μου...
Deep Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
Echo Πάλιουρας
Mέλος από: May 24, 2007 Μηνύματα: 382
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 11 Ιουλ 2007, 22:05 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
ναι βρε Agent, και εγω σαν ακροατης εχω τις αποριες μου οπως και με απασχολει το αν αλλα και το ποτε θα ξαναρχισουν οι εκπομπες...
αλλα οπως και να το κανουμε, με το e-mail κανεις μια "συζητηση" με καποιον που δεν την "παρακολουθει" καποιος τριτος,
για καποιο λογο γινετε αυτο.
με λιγα λογια αν ηθελαν να βγει κατι παραεξω, οι ιδιοι θα φροντιζαν
να το δημοσιευσουν στο φορουμ τους. (πιθανοτατα, στην ενοτητα News-Events) |
|
Επιστροφή |
|
|
|