ενα ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ στα νεα μελη του Ηotstation.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρώτησες τα παιδιά αν θέλουν τπτ να πιούνε?? κάτι ήξερα που δε σου έδωσα την αύξηση που ζήτησες _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Αλλα ο ομορφότερος είμαι μακράν εγώ... (και αφού -πολύ σωστά- προκαλώ και δέος αντίστοιχο αυτού του αστυνομικού και ασφαλίτη, δεν νομίζω κανείς να με διαψεύσει.. υπάρχουν και τεκμήρια στη photo gallery)..
Περιέργως το όνομα Μπλοντέρ δεν μου χτύπησε κανένα καμπανάκι, ούτε και κουδούνι.. Αλλά καλύτερα, γιατί η γυναίκα που θα ερχόταν να καθαρίσει αρρώστησε και το σπίτι είναι χάλια..
Καλώς ήρθες Ρακένδυτε, και νομίζω ότι θα πρέπει να κάνεις πολλές ακόμα (φιλότιμες ομολογώ) προσπάθειες μεχρι να διαγραφείς..
by the way, έχουμε και κανόνες ! (άσχετο, απλά ήθελα να το πω...)
Kαταρχας δεν το εγραψα σωστα Καρολος η Τσαρλς Μπλοντλερ λεγεται..
Μια και μονη ποιητικη συλλογη ¨Τα Ανθη Του Κακου¨
Επισης στιχους του συναντας σε τραγουδια του Θανου Ανεστοπουλου (Διαφανα Κρινα) ..λιγο νταρκ οι στιχοι αλλα μου κανουν.
Αποφευγω να κοιτω τους κανονες γιατι ειναι προκληση αδελφε..
Καλως σας βρηκα λοιπον και καλημερα..
Χαιρετώ την όμορφη παρέα!
Δεν θα φλυαρίσω...
Ειμαι ο Μανώλης Πασχαλίδης και κάποιο βραδυ πριν 30 χρόνια έκλαψα για πρώτη φορα!!!!
Ασχολούμαι ενεργά με την μουσική τα τελευταία 14 χρόνια και φυσικά είναι η ζωή μου!
Να δωσω τα συγχαρητήρια μου στον Μηνά και τους συνεργάτες του για την πολύ καλή δουλεια που κάνουν!!!
Θα τα λέμε λοιπόν συχνά!!!
Καλώς ήρθες Μανώλη
δυστυχώς στο γραφείο δεν έχω ηχεία οπότε θα τα ακούσω μετά σπίτι _________________ τέως dmitspan
φιλε Rakendyte , μια μικρη διορθωσουλα να κανω εαν μου επιτρεπεις...
Μποντλερ ειναι το σωστο ονομα και οχι Μπλοντέρ (εχεις βαλει ενα λαμδα παραπανω...)!!!
και ναι καλος ειναι ο Καρολος.... ωραια και τα " ανθη του κακου" ( για τα οποια ο Καρολος αναγκαστηκε να πληρωσει προστιμα , για προσβολη δημοσιας αιδους) ....αλλα σε Διαφανα Κρινα , προτιμω στιχους Καρυωτακη.... χεχεχε!!! (τι να κανεις γουστα ειναι αυτα )!!!! _________________ No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
Να σε καλωσορίσω Μανώλη κι εγώ και να ανταποδόσω τα συγχαρητήρια για τη πολύ καλή δουλειά που κάνεις στη μουσική καθώς επίσης και θερμά ευχαριστήρια για την συνεργασία και τις αποκλειστικότητες που μας έχεις δώσει κατά καιρούς..
Υ.Σ. Παιδιά, το νου σας, από χθες παίζει το loosing you του Μανώλη στο καθημερινό playlist .. Θα το αναγνωρίσετε και από την φωνή / σποτ του Μ.Π. στην αρχή! πολύ όμορφο ροκάκι!
φιλε Rakendyte , μια μικρη διορθωσουλα να κανω εαν μου επιτρεπεις...
Μποντλερ ειναι το σωστο ονομα και οχι Μπλοντέρ (εχεις βαλει ενα λαμδα παραπανω...)!!!
και ναι καλος ειναι ο Καρολος.... ωραια και τα " ανθη του κακου" ( για τα οποια ο Καρολος αναγκαστηκε να πληρωσει προστιμα , για προσβολη δημοσιας αιδους) ....αλλα σε Διαφανα Κρινα , προτιμω στιχους Καρυωτακη.... χεχεχε!!! (τι να κανεις γουστα ειναι αυτα )!!!!
Αν και στο σχολειο το Καπελ το χα χεσμενο, με τα λιγα γαλλικα που ξερω το διαβαζω Μπλοντλερ ματια μου..
Αν κοιταξεις και στο βιογραφικο του, ο μεταφραστης ετσι τον αναφερει..
Οσο για τα Διαφανα, καλοι οι ποιητες, μ αρεσουν και οι μελοποιησεις του Καρθαιου, μα ο καλυτερος ειναι ο Θανος.. ο τυπος ειναι ¨μεγαλος ποιητης¨και φιλος..
Γειά σας, τα πληκτρα που σχηματίζουν τούτες τις λέξεις (και τις επόμενες), πατάει ο Άγγελος. 31 Ιούλιους έχω ζήσει ως τώρα, ζω και τον 31ο Αύγουστο. Τους υπόλοιπους μήνες τους έχω ζήσει 30 φορές ως τώρα.
Μάλλον θέλω παρέα, αν και απογοητεύω/ομαι εύκολα
Είμαι ηθοποιός, δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, αν και στο παρελθόν προηγήθηκε ένα πανεπιστήμιο, για να είναι όλοι ικανοποιημένοι και εγώ να χάσω τον χρόνο μου.
Τώρα είμαι στην "Ανδρομάχη" του Εθνικού που περιοδεύει.
Έχω τρέλλα, πάρα πολλές παρέες, λίγους φίλους που με ανέχονται και τους ανέχομαι, και πολλή μοναξιά.
Θα με βρείτε συνήθως στο "γκαζάκι", στο Γκάζι, πλην Παρασκευής-Σαββάτου, να πίνω (πολύ )
Εδώ δεν με ξέρετε, και μπορεί να με βρείτε ενδιαφέροντα. Κι εγώ το ίδιο
Πολύ χαίρομαι που η τύχη (ή η μοίρα, ή η ατυχία για να είμαι πιο ρεαλιστής) σε έριξε σε τούτο 'δω τον τόπο!
Ελπίζω τελικά να περάσεις καλά, όσο κι αν παραμείνεις (αντέξεις)...
Αλήθεια, επειδή πολύ τους αγαπάω εγώ τους ηθοποιούς και την υποκριτική τέχνη.. έχεις τελειώσει κάποιο εργαστήρι / σχολή και ποια;
Απόψε πρέπει να παίζατε Νέα Μάκρη και από εβδομάδα Θεσσαλονίκη και πάλι πίσω.. Δεν βγάζατε ένα πιο ..ξεκούραστο πρόγραμμα με λιγότερα πάνω κάτω...; Καλές αντοχές, καλή επιτυχία, brake a leg, μερντ , και ότι άλλο επίσης λένε σε αυτές τις περιπτώσεις και τα επαγγέλματα!
Καλώς ήρθες Χρυσόστομε
Καλό πράγμα η λογοδιάρροια θα σου χρειαστεί εδώ μέσα _________________ τέως dmitspan
Tvra pou arxizoun ta xionia... kati tha deis!
Prosopika exo ksenerosei kai exo stamatisei na grafo, an kai exo polla nea na grapso, giati den vlepo kapio endiaferon sta topic pou ksekinao!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum