Στάλθηκε: Τρίτη 9 Οκτ 2007, 16:34 GMT Τίτλος Μηνύματος: HHL - New season begins 12/10/2007
Μετά από ολόκληρο καλοκαίρι, το Hip Hop Legacy επιστρέφει στο Hotstation με επιλεγμένη hip hop μουσική από όλες τις πλευρές του.
Για την έναρξη, θα ακουστεί το "Hip Hop Tribute", ένα 40λεπτο mega-mix φτιαγμένο από τον BEAST των SOULBRO, χρησιμοποιώντας τα πικάπ και τα CD Players του, το οποίο είναι μια αναδρομή στην ιστορία και την εξέλιξη του Hip Hop από τις αρχές του μέχρι σήμερα.
Λοιπόν, λόγω της ευαίσθητης θέσης που μου έχει εμπιστευτεί η διεύθυνση του σταθμού για το πρόγραμμα του HotStation είχα την χαρά και την τύχη να κάνω ένα μικρό preview στην επερχόμενη εκπομπή και έμεινα μ@λ@κ@ς.. O Beast έχει κάνει γ@ματη δουλειά!
Mega Mix με τα ούλα του.. To κάθε κομμάτι μένει το πολύ 20-30 δευτερόλεπτα, οι αλλαγές, είναι απίστευτες, και οι επιλογές η μία καλύτερη από τις άλλες.. Για τους φίλους ειδικά του Old School (Grand master flash, Run DMC, Public Enemy, Kurtis Blow, Sugarhill gang, Beastie Boys, etc) να προετοιμαστούν με πάνες και άλλα τέτοια πράγματα, γιατί θα ..τα κάνουν επάνω τους..
Η αλήθεια είναι ότι τώρα το ακούω και δεν ξέρω πως εξελίσσεται αλλα το μόνο που έχω να πώ από τα πρώτα 15 λεπτά είναι:
Πότε θα είναι διαθέσιμο για download???????
Κώστα το έταξες....! (φυσικά μέχρι τότε, θα υπάρχει και το High Quality version της εκπομπής για να παίζει στο αυτοκίνητο)...
Για τους υπόλοιπους, μη βύσματα, υπομονή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ..
μόλις παραλάβω τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες που ο Beast θέλει να είναι μαζί με το αρχείο, θα το ανεβάσω. πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
προς το παρόν, δείτε το πολύ καλό "The Hip Hop Years" του channel 4 (1999) σαν συνοδευτικό με αυτή την εκπομπή, για το πως διαμορφώθηκε αυτή η πολιτισμική ενότητα που λέμε hip hop, τι αντιπροσωπεύει, τι κρύβεται πίσω από πολλά και σημαντικά γεγονότα που τη στιγμάτισαν και πολλά άλλα, από το ξεκίνημα μέχρι και το '99:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum