Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kalpakidis Radio producer
Mέλος από: Jan 28, 2006 Μηνύματα: 88 Πόλη/Χώρα: Θεσσαλονίκη / Greece
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 19 Δεκ 2007, 21:34 GMT Τίτλος Μηνύματος: Σοβαρές εξελίξεις στον Republic 100.3 |
|
|
Σοβαρές εξελίξεις σημειώνονται στον ραδιοφωνικό σταθμό Republic Radio 100,3 της Θεσσαλονίκης ( www.republicradio.gr ) καθ’ ότι αποχώρησαν οι δύο, κατ’ εμέ, πλέον δημοφιλέστερες και σημαντικότερες προσωπικότητες του σταθμού. Πρόκειται για τους Νίκο Κομνηνό και Ντέμη Παπαδοπούλου που για άγνωστο λόγο αποχώρισαν τη στιγμή που υπεύθυνος προγράμματος ανέλαβε η γνωστή και μη εξαιρετέα περσόνα των τοπικών media του Στέφανου Τσιτσόπουλου! Καλές ακροαματικότητες και κάθε επιτυχία στον «αποδεκατισμένο» Republic. Ντέμη και Νίκο καλή ραδιοφωνική συνέχεια, είμαστε σίγουροι ότι θα σας ξανακούσουμε σύντομα στον αέρα της πόλης… ελπίζουμε αυτής της πόλης. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 19 Δεκ 2007, 21:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ο κύριος Τσιτσόπουλος μου γνωστοποίησε τηλεφωνικώς ότι οι υπόλοιποι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα παραμείνουν στο σταθμό αν και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα η συχνότητα δεν χρησιμοποιεί μικρόφωνο λόγω αντίξοων συγκυριών!
Σύμφωνα με άλλη πυγή, με την αποχώρηση του Ν. Κομνηνού αποχώρησε ολόκληρο το team του σταθμού με εξαίρεση τον Χ. Πορτοκάλογλου.
Τροποποιήθηκε από τον Kalpakidis την Τετάρτη 9 Ιαν 2008, 12:17 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 19 Δεκ 2007, 22:54 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Μου μοιαζει σαν πολλες αλλες ραδιοφωνικες ιστοριες... Σταθμοι αλλαζουν "δερμα" και μεταλλασονται σε εισπρακτικους οργανισμους...
Deep Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 20 Δεκ 2007, 19:15 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Deep_Oblivion έγραψε: | Μου μοιαζει σαν πολλες αλλες ραδιοφωνικες ιστοριες... Σταθμοι αλλαζουν "δερμα" και μεταλλασονται σε εισπρακτικους οργανισμους...
Deep Oblivion |
Οποιοσδήποτε σταθμός του συγκεκριμένου επιχειρηματία είναι εξ' ορισμού "εισπρακτικός οργανισμός". Αλλά δεν με χαλάει καθόλου... αντιθέτως, αυτός ο ανθρωπος έχει προσφέρει πολλά στα αυτιά πολλών Θεσσαλονικέων! Ας κερδίζει αυτός το χρήμα και ας έχουμαι εμείς το καλύτερο δυνατό " ηχητικό παυσίπονο " !
''Δεν θα γίνω κουτσομπόλης (αν και πραγματικά είμαι) αλλά πιστεύω ότι δημιουργούνται προσωπικές φιλονικίες στον χώρο των media, όπως και αλλού, και πάντα ο μεγάλος χαμένος είναι το ακροατικό κοινό!
Εσύ ειδικά Oblivion πρέπει να τα έχεις φάει στη μάπα κάτι τέτιια σκινικά! Ο καθένας κοιτάζει να βγάλει το μάτι του διπλανού του!
Τώρα θα μου πειτε, σε πιον επαγγελματικό χώρο υπάρχει ηθική-επαγγελματική δεοντολογία? Ούτε καν στους κύκλους της Εκκλησίας υπάρχει, τι άλλο να πούμε? |
|
Επιστροφή |
|
|
Deep_Oblivion Radio producer
Mέλος από: Jun 17, 2004 Μηνύματα: 671 Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 20 Δεκ 2007, 19:25 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ξερεις, αυτο μετραει στο κατω κατω της γραφης. Μονο το ηχητικο σου αποτελεσμα. Απο αυτο θα επρεπε να κρινεσαι και να σε συγκρινουν. Για μενα το τελειο θα ηταν να μην εχει ο ακροατης/φιλος/fan/κολλητος προσβαση σε πληροφοριες που αφορουν το σταθμο και τους παραγωγους του.
Σου αρεσει αυτο που ακους? Ομορφα, συνεχιζεις, δεν σου αρεσει? Την ψαχνεις για κατι καλυτερο, και αν δεν βρισκεις, μην κατηγορεις κανενα, απλα βαλε cd (η κανε κλικ στον hotstation.gr!)
Deep Oblivion _________________ http://xphctoc.blogspot.com
ΖΑΣ Superstars
|
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 20 Δεκ 2007, 20:06 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Deep_Oblivion έγραψε: | Ξερεις, αυτο μετραει στο κατω κατω της γραφης. Μονο το ηχητικο σου αποτελεσμα. Απο αυτο θα επρεπε να κρινεσαι και να σε συγκρινουν. Για μενα το τελειο θα ηταν να μην εχει ο ακροατης/φιλος/fan/κολλητος προσβαση σε πληροφοριες που αφορουν το σταθμο και τους παραγωγους του.
Σου αρεσει αυτο που ακους? Ομορφα, συνεχιζεις, δεν σου αρεσει? Την ψαχνεις για κατι καλυτερο, και αν δεν βρισκεις, μην κατηγορεις κανενα, απλα βαλε cd (η κανε κλικ στον hotstation.gr!)
Deep Oblivion |
Στο πρώτο και το τελευταίο συμφωνώ, άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία και των περισσότερων ακροατών! Κανένας δεν κάθεται να βασανίζει τα αυτιά του, εκτός από κάτι πιτσιρικάδες που θέλουν να θεορούνται "in" ή κάτι τέτοιο.
Γιατί όμως να μην έχουμε πρόσβαση στα news? Εύλογο δεν είναι αν ξαφνικά σταματήσουμε να ακούμε τον αγαπημένο μας παραγωγό να τον αναζητήσουμε σε άλλοο σταθμό? Ή να μην θέλουμε να ξέρουμε ποιος θα τον αντικαταστήσει και το τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε από αυτόν? Μάλιστα, όταν οι αλλαγές γίνονται σε διοικιτικό επίπεδο είναι πάντα πιο αισθητές. Σχεδόν πάντα, ο ανερχόμενος είναι γνωστό πρόσωπο των media΄ έτσι, ο οποιοσδήποτε που βρίσκεται στον χώρο του ραδιοφώνου ή απλά είναι ακροατής πολλά χρόνια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, να υποπτεύεται για το τι μπορεί να περιμένει και να προσαρμώσει τις απαιτήσεις του!
Συνήθως βέβαια οι σχετικές πληροφορίες διαδίδονται με κουτσομπολίστικη διάθεση ή... με... "ράδιο αρβίλα" οπότε περιέχουν έντονα το στοιχείο του συναισθήματος και της εκάστοτε προσωπικής κρίσης, με αποτέλεσμα να μην έχουν ιδιαίτερο κύρος! |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Παρασκευή 21 Δεκ 2007, 13:42 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Παιδιά παιδιά!!!!!! έχει ξεκινήσει μια κουβέντα στο προσωπικό site της Ντέμης Παπαδοπούλου και γίνεται το... έλα να διαβάσεις! Τα πηράν στο κρανίο μερικοί και έβγαλαν τα τσεκούρια! Ε ρε γλέντια, ε ρε κουτσομπολιά! Πάω πάω... μου τρέχουν τα σάλια!
Εσύ oblivion, κάτσε και δούλευε, θέλω να με πας Σλοβενία για τα Χριστούγεννα... εγώ ξεκίνησα το ΣΚ μου από σήμερα!
http://demy-online.blogspot.com/ |
|
Επιστροφή |
|
|
|
Στάλθηκε: Σάββατο 5 Ιαν 2008, 00:37 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Η αγαπητή πολλών ακροατών του Republic Μιρέλλα K. που μας κρατούσε συντροφιά καθημερινά 16:000 έως 18:00 δηλώνει πως... “has left the building”. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να σας ενημερώσω για τυχόν νεότερη παρουσία της στα fm της πόλης! |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
|
Επιστροφή |
|
|