Στάλθηκε: Τετάρτη 20 Φεβ 2008, 14:33 GMT Τίτλος Μηνύματος: Bottlenecks ' Carnival Party : The most alternative Carnival
Πεμπτη 6 Μαρτιου
Bottlenecks - Carnival Party
Πεμπτη 6 Μαρτιου , οι Bottlenecks με τις πιο καρναβαλικες διαθεσεις
αναλαμβανουν τα decks του Αλχημιστη για να παιξουν απο Trash Music
μεχρι Dark Music και τουμπαλιν.
Οι Bottlenecks στο πρωτο τους αποκριατικο παρτυ , με ενα διαφορετικο
Dj set απο αυτα που τοσα χρονια σας εχουν συνηθισει , σας περιμενουν
στον Αλχημιστη , Χριστοκοπιδου 3 & Καραισκακη (Ψυρρη) , για να περασουμε
την τελευταια Πεμπτη των Αποκρεων , 6 Μαρτιου,πανηγυρικα.
Αποκριατικη ενδυμασια , οχι απαραιτητη , αλλα επιθυμητη!
Βottlenecks proudly present the most alternative Carnival Party.
Να ειστε ολοι εκει.
Εισοδος ελευθερη
Αλχημιστης
Χριστοκοπιδου 3 & Καραισκακη
Ψυρρη
Για οσους Θελουν να ακουσουν απο Depeche Mode μεχρι Μακη Χριστοδουλοπουλο κι απο Σταματη Γαρδελη μεχρι Joy Division , το συνιστω ανεπιφυλακτα!!
Βαλτε τις στολες σας, τις περουκες σας , φερτε τις στρακαστρουκες και τα κομφετι σας , οπλιστειτε με πολυυυ χιουμορ και καρναβαλικη διαθεση και τσακιστειιιιιιιτεεεεεε... _________________ No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
και που σαι ακομα Echo ?
Σκεψου ας πουμε να παιζει Sisters of Mercy και μετα να παιζει Αλεξια... λεω εγω τωρα....
Θα ειναι ισως το πιο Καρναβαλι Παρτυ που θα εχετε παει..
τουλαχιστον αυτος ειναι ο σκοπος μας...και επιθυμουμε την συμμετοχη σας...διοτι αλλιως δεν θα μπορεσουμε να πετυχουμε πληρως!!!
Καρναβαλια ειμαστε απο μονοι μας , το θεμα ειναι να κανουμε κι εσας!! _________________ No rain can wash away my tears
But now I'm not the same
και επιθυμουμε την συμμετοχη σας...διοτι αλλιως δεν θα μπορεσουμε να πετυχουμε πληρως!!!
α βρε Γεωργια! εμεις νομιζεις οτι δεν θελουμε να συμμετεχουμε?
εγω οντως εχω πολυ καιρο να ερθω σε καποιο παρτυ σας, κι αυτο λογω δουλειας. ειμαι και καλομαθημενος βλεπεις.
ακουω συνομιληκους μου να λενε "ξενυχτησα χθες και στο καπακι πηγα για δουλεια. ή κοιμηθηκα μολις 2 ωρες"
εγω δεν τα μπορω αυτα!
αν δε κλεισω 8 ωρες βαδυνου υπνου, την επομενη μερα υποφερω, δεν αντεχω, σερνομαι!
σπαει και η επιδερμιδα...αστα να πανε!
τελος του μηνα -πιθανον- αλλαζω δουλεια...με καλυτερο ωραριο.
αλλα τωρα που ξεκινησα δε σταματαω...
και που λετε, ακους μετα μεγαλυτερους (γονεις κλπ κλπ) να σου λενε
"δουλεψε τωρα που εχεις τις δυναμεις, οσο περισσοτερο μπορεις! και μη ξεχνας εχουμε και χρεη να πληρωσουμε"
και καθομαι και σκεφτομαι...ετσι θα πηγαινει το πραγμα?
καλα echo μας φανταζεσαι σε 40 χρονια να παιζουμε μουσικη κι εσεις να σκατε στα παρτυ μας ??? αυτα ειναι γλεντιαα...χαχαχχα!!!!
Δημητρη μου ναι Πεμπτη..εκεινες τις μερες ειναι δυσκολο να βρεις μαγαζι Παρασκευη Σαββατο ....
τι θα ντυθω ..δεν ξερω ακομα... αλλα και να ξερα δεν θα σου λεγα!!! μουχαχαχα!!! _________________ No rain can wash away my tears
But now I'm not the same
Για μιση ωρα τουλαχιστον...θα παιζει Τσαλικης!! _________________ No rain can wash away my tears
But now I'm not the same
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum