Καλησπέρα, παιδιά. Τι γίνεται σήμερα και όλοι οι πειρατικοί έχουν χαθεί; 'Εγινε κάποια έφοδος η όχι; 'Οποιος ξέρει ας πει κάτι?
Μου κανει εντύπωση που οι 87,5, 106,7, 107,4 και άλλοι πιθανόν παίζουν ακόμα αν όντως έγινε έφοδος!!!
Πείτε μου γιατι με έχει φάει η περιέργεια (Ασχολούμαι πολύ μ'αυτα και θέλω να ενημερώνομαι)!!!
Επιχείρηση σκούπα της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, βρίσκεται σε εξέλιξη στον Υμηττό, με στόχο όπως λένε οι αρμόδιοι, να καθαρίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν η Αστυνομία και το Δασαρχείο της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία εισαγγελέα.
Σκοπός ο εντοπισμός και η κατεδάφιση 31 κοντέϊνερ, από τα οποία εκπέμπουν παράνομα τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Είναι η πρώτη φορά στα 18 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Εκπομπής του Υμηττού που πραγματοποιείται ανάλογη επιχείρηση.
Αναρωτιέμαι, όλες τις προηγούμενες φορές δηλαδή (μέσα στα 18 αυτά χρόνια), το έκαναν στα ..ψέματα;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum