Το αποφάσισα...Ανεβάζω τα τραγούδια από τα CDs μου "Θα πάρω το τρένο" (στίχοι Σταμάτης Μεσημέρης) και "Απλά & Μπερδεμένα" (στίχοι Κώστας Κολοβός), άπαντα σε μουσικές δικές μου και ενορχηστρώσεις του Χριστόφορου Κροκίδη, στο Site μου: www.dessypris.com
Κι όταν λέω ανεβάζω, εννοώ...κατεβάστε Free MP3 Downloads όλα τα "δημοσιευμένα" μου.
Τσάμπα...Δωρεάν...Έξω απ τις εταιρείες και τους μαγαζάτορες...Χάρισμα!
Κι από δω και μπρος ότι βγάζω, δεν θα πηγαίνει μέσω εταιρείας...Τους βαρέθηκα και με βαρέθηκαν να φωνάζω για διανομή, προώθηση και τοποθέτηση στα "μαγαζιά"...
Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πλούτησε στην Ελλάδα από δισκογραφία....Τουλάχιστον όχι στην Ροκ μουσική σκηνή...
Όποιος τ ακούσει (αν δεν τα έχει ήδη ακούσει), κι έχει κέφι, ας μοιραστεί την γεύση τους μαζί μου...
Χαίρετε!
Γρηγόρης Δεσύπρης.-
Να και μια ενέργεια που αξίζει πολλά συγχαρητήρια.
Μπράβο Γρηγόρη.Μακάρι να σε μιμηθούν και άλλοι.Αξιοι συγχαρητηρίων και οι συνεργάτες σου-δημιουργοί Σταμάτης Μεσημέρης και Κώστας Κολοβός που μας δίνετε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα υλικό που δε το ακούμε πουθενά(ραδιόφωνα,τηλεοράσεις).Καλή συνέχεια.Να ξέρεις πως έχετε αρκετούς φίλους πολύ περισσότερους από όσους νομίζετε.Και πάλι μπράβο.
Υ.Γ. αν δε κάνω λάθος πριν 5 χρόνια ο Σταμάτης Μεσημέρης είχε κυκλοφορήσει δωρεάν ένα 4πλό σιντι που έγραφε στο εξώφυλλο
δε πωλείται άρα δεν αγοράζεται.Μήπως ξέρεις που μπορώ να το βρώ;
Σ ευχαριστώ...
Στην απόφασή μου αυτή, "μ έσπρωξαν" γεγονότα όπως αυτά που αναφέρεις...Αν δεν έχεις πάρει μέρος στο Fame Story 654, τα ραδιόφωνα δεν σε παίζουν...
Κι εγώ πιστεύω πως ο μόνος κριτής είναι ο ακροατής...Αλλά αν δεν σε ακούσει κάπου, πως θα σε κρίνει και θα σ ανεβάσει η θα σε γκρεμίσει??
Γι αυτό λοπόν...
Τώρα, το 4πλο CD το έχω, κι αν μου στείλεις e-mail στο info@dessypris.com, μπορώ να σου το δώσω...
Πάντως το συγκεκριμένο, το έχει κάνει ο Σταμάτης (ας πούμε) σπίτι του, με μια δυο κιθάρες και δεν είναι ότι καλύτερο από πλευράς ήχου...Απλά, έχει συλλεκτικό χαρακτήρα...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum