ειπαμε με τη παρεα αυτη τη Κυριακη να παμε Γαλαζια Ακτη για μπανιο.
καθως λοιπον πλησιαζουμε σιγα σιγα ετοιμοι για να παρκαρουμε, πεταγεται ενας τυπος με κοτσιδα και μας λεει "παιδια...ενα εισητηριο ο καθενας σας, πρεπει να παρετε κατι απ' το μπαρ για να μπειτε"
φυσικα το εισιτηριο καλυπτει την ελαχιστη καταναλωση, ξαπλωτρα και ομπρελα ειναι εξτρα!
και καταλαβαινω οτι πρεπει να πληρωσω αν χρησημοποιησω ξαπλωστρα και ομπρελα
αλλα να βαζουν τον κοσμο να πληρωνει για να μπει στη πλαζ?
γιατι?
ιδιωτικη ειναι η πλαζ?
μου λεει ενας φιλος "ελα μωρε, ετσι κι αλλιως δεν θα παρεις κατι να πιεις?"
γιατι να υποχρεωθω να παρω κατι?
δηλαδη εγω που εχω παει οργανωμενος, με το cool bag μου με τον EXTRA LARGE φραπε μου, τα νερα μου τις εφημεριδες μου κλπ κλπ
θα πληρωσω για να παρω:
μουφα αραιομενο φρεντοτσινο?
"φυσικο" χυμο αμίτα?
να πιω φραπε και η ζαχαρη να κανει κριτς κριτς
κοιτα θρασσος!!
και για να ελενξουν αν πηρες κατι απ το μπαρ, κατα την εξοδο σου απ' τη παραλια σου ζητανε το εισητηριο υπογεγραμμενο απ' τον μπαρμαν!
ετσι λοιπον κι εγω, εβαλα στο εισιτηριο την υπογραφη του μπαρμαν! σιγα μη θυμαται ο "πορτιερης" της πλαζ, πως υπογραφει ο μπαρμαν! αν τυχει και πατε σ' αυτη τη παραλια καντε το ιδιο! στο κατω κατω κι αν το καταλαβε...τι θα κανει θα μας κυνηγησει?
δεν έχουν το θεό τους.
το καλύτερο είναι να μην πατάτε καθόλου σε τέτοια μέρη για μπάνιο, θα τους πονέσει _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Πάντως είναι χρόνια τακτική τους.. Το πώς το δικαιολογεί το κάθε "μαγαζί" είναι που διαφέρει..
Ας πούμε στο Καράβι (δίπλα στην Γαλάζια Ακτή) θεωρητικά σου χρεώνει το πάρκινκ.. Πάλι σου δίνουν καρτούλα για το μπάρ με ελάχιστη χρέωση (εντάξει σε αυτό δεν είναι τυπικοί, πχ είναι 5 ευρώ και αν πάρεις έναν καφέ που έχει πχ 3 δεν σε πλακώνουν στο ξύλο) όπου εκεί δεν παίζει υπογραφή μπάρμαν αλλά σφραγίδα..
Για να σε δω να την πλαστογραφείς αυτή!
Σίγουρα δεν είναι καλό, αλλά όπως σου λένε κι οι φίλοι σου.. δε βαριέσαι.. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις τις ντουσιέρες τους, τις τουαλέτες τους, κλπ.. κάτι να βγάλουν κι αυτοί .. Κλέφτες να γίνουν; Σκουπίζουν και την παραλία κάθε βράδυ..
Καλό καλοκαίρι...
ΥΣ. Ξέρετε πόσο έχει η είσοδος στη πλαζ του Αστέρα φέτος;;;;
αυτο ξαναπες το Δημητρη! δεν εχουν το θεο τους. εγω παντως εκανα μια καταγγελια στον Εοτ σημερα... ετσι απο περιεργεια να δω τι θα μου απαντησουν!
Quote:
Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις τις ντουσιέρες τους, τις τουαλέτες τους, κλπ.. κάτι να βγάλουν κι αυτοί .. Κλέφτες να γίνουν; Smile Σκουπίζουν και την παραλία κάθε βράδυ.
"κλεφτες" εχουν ηδη γινει!
- οι ντουζιερες στη συγκεκριμενη πλαζ ηταν χαλασμενες (μπορει και να ετυχε)
- βρε Μηνα μου, τι να τη κανω την τουαλετα?
...πηγαινω στα βαθια και κανω τη "δουλεια" μου!! (πλακα κανω)
Quote:
ΥΣ. Ξέρετε πόσο έχει η είσοδος στη πλαζ του Αστέρα φέτος;;;;
δεν ξερω...δεν εχω παει ποτε μου. αν και θα θελα μια φορα να παω... και να κολυμπησω διπλα-διπλα με το Ελενάκι (Μενεγακη)!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum